aynısının motosiklet satan bayi ve galericilerin başına gelmesi dileğiyle |
Galericilerin zor durumda kalması (-Araç satamıyoruz) (fiyatlar düştü ama satışlar artmadı) (3. sayfa)

-
-
Araç satılmıyor değil, fiyatı aşağı indirirsen satılıyor.
İstediğimiz gibi yüksek fiyattan satamaz olduk demeleri lazımdı. Yanlış bilgi yani.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Var bi dene bende. Kapının önünde yatıyor boş boş... Satmayacam ulan satmayacam.
Tozdan leş olmuş, yağmur yağarsa yıkanır. Yoksa dursun tozlu tozlu. İyi aklıma geldi; Sadece aküyü ayırmalı.
Sarı sitede verilen fiyatların ortalamasını alıp 50 de ben düşüyorum, o fiyatın da 100-150 eksiğini veriyorlar.
Aç kalsın ****venkler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 26 Eylül 2023; 13:18:56 > -
2016 çok uzak bir tarih mi? Sanırsın 1990'lardan bahsediyorum. Neye bakarak hesaplarsan hesapla konut ve otomobil dışında hiçbir şeyin fiyatı bu kadar kısa sürede 15-20 kat artmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 26 Eylül 2023; 13:19:36 > -
Açlıktan öldüklerini duymak dileği ile.
-
Şu ana kadar sömürdüklerine saysınlar. Gerçi ben bunların ve mütheahhitlerin ağlamalarını ciddiye alamıyorum. Hep bir şey kazanmıyoruz edebiyatı yaparlar ama işlerine devam ederler. Ulan bir insan bir kazanmasa o işi yapar mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bak ben 20-23 arasını hesapladım.
araç fiyatları ucuz dedim. galericilere bk atmak yanlış dedim.
buyur sende hesapla, galericileri suçlu çıkar!
çok sevindim
-
100 bin tl olan araç 1 milyon olursa tabiki satamaz
başlık hatalı.
emlakçılar: istediğimiz fiyattan araçları piyasadan toplasakda halka kredi verilmemesi nedeniyle millete kitleyemiyoruz.
-
Beter olsun diyenleri de anlamıyorum. Almayın arkadaşlar. Delik boncuk yerde kalmaz merak etmeyin. 3 milyona değil 2.75 e verir satar, kar'larından feragat etmek istemiyorlarsa kendileri bilir. Ülke de hangi meslek seviliyor Allah aşkına ?
-
Şimdi yaptıkları karları yeme zamanı. Ağlamaya gerek yok. Milletin anasını ağlattınız kıytırık bir araba alacağız diye.
Yıllardır o kadar çok galeriden araç alan gördüm ki.
Benim için galericilik ikiye ayrılır genel hatları ile.
- Düzgün arabayı ucuza alıp fahiş fiyata satmak.
- Kazalı sorunlu vb arabayı ucuza alıp fahiş fiyata satmak.
İkisinde de araba süslenir püslenir, galericiye göre araba fabrikadan çıktığı gibidir. Alırsın sonradan arabanın ne mal olduğunu anlarsın.
Ayak üstü elli tane yalan sallarlar. Galericilik tam olarak budur.
Elin gavuru bizden daha müslüman bu konularda. Biz gavuruz.
Not: İstisnalar kaideyi bozmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 27 Eylül 2023; 8:43:19 > -
Ben hiç galeriden araç almadım. Alma niyetim de yok. Zaten ruhsatta en az 2 yıllık bir sahiplenme şartı koydum kendime.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ekonomiye soft reset atılması gerekiyor. Devam daha da. Orta sınıf yok oldu.
Fiyatların daha da düşmesi, galericiler ve emlakçıların sayısının azalması dileklerimle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 27 Eylül 2023; 9:14:41 > -
Bi arkadaşım geçenlerde çok sıkışıp arabasını galericiye sattı. Araç 2013 1.6 astra sedan. Piyasası sattığında 600-650 arasıyken ilk elden tertemiz arabaya türlü bahaneler bularak 540'a saydı. Bu arada çok galerici gezdik çoğu sözleşmiş gibi aynı fiyatı verdi. Aracı şans eseri facebook'ta astra grubunda gördük. Aracın sahibiyle konuştuktan sonra 635'e sattığını öğrendik.
1 hafta, bilemedin 10 günde araç satıldı. Bu kadar kısa sürede 95bin TL kazanç ne demek ? Böyle ahlaksız bir kazanç şekli olamaz. Noter senedine alırken ve satarken düşük tutar yazmışlar. 2-3 bin TL göstermelik kdv öderler, kalanı cebe.
Beter olsunlar.
-
ben galerici değilim
-
23 DERECE on Xtwitter
📌 İkinci el otomobil piyasasında fiyatlar ve satışlar frene bastı! İkinci el otomobil piyasasında fiyatlarda düşüş gözlenmesine rağmen satışların artmadığı görüldü. Piyasadaki gelişmeleri değerlendiren galerici Gökhan Ardeşen, "Taşıt kredilerindeki faiz oranlarının yüksek…https://twitter.com/yirmiucderece/status/1711364008802918778 -
ben yapmıyorum
-
%10 nedir yaw. %50 düşmesi lazım. o zaman yavaş yavaş açılır piyasa.
-
Tüm fırsatçı galerici ve emlakçılar 1 lokma ekmeğe muhtaç olsunlar...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X