Şimdi Ara

Galericiler sahibinden sitesini boykot ediyormuş (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
18.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bir keresinde galeriden araç aldık. denemelerimizde felan hiç bir sorun yoktu. olacak ya usstaya da götürmemiştik. yakın olmasada tanıdıkdı biraz galerici. bi kaç gün sonra aracı aldık. galeriden bir kaç kilometre gittik. araç arıza çıkarmaya başladı. ertesi gün sanayiye götürelim dedik. yolda krankı kırılmış. aldığımda çatlakmış sanırım. vel hasılı kelam 1 ay boyunca araç sanayide kaldı üstüne yeni aldığımız arabaya bir o kadarda masraf yaptık. bizimde boykotumuz galeriler kapatılsın
  • Siteyle ne alakası var sanki fiyatları sitenin kendisi belirliyor, alan razı veren razı. Bursa galericileri kepenk kapatsın pazarda limon satsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahahahaha



    Zaten olmamaları lazım 1 ilan ariyorum telefon olsun konsol olsun araba olsun hic fark etmez aninda bunlarin ilanlar cikiyor 15 20 tane art arda ilan aciyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ay canım kıyamam milleti kazıklayamıyoz sahibinden yüzünden demiyolar da. Bu ülkede en çok nefret ettiğim iki meslek emlakçı, galerici. Beter olun. Satamayın elinizde patlar inşallah.
  • en kanlı bıçaklı düşmanıma güvenirim de bu galericilerin hiç birisine güvenmem. Galerici denilen at cambazı tayfayı boykot ediyorum ben de.
  • Keşke tüm Türkiye'deki galericiler bıraksa şu siteyi de kurtulsak çakallardan...

    Bu arada asıl protesto etmesi gereken biz normal satıcılarız. Bu işi ticaret için yapmayan kişilerden bile ilan ücreti alıyorlar.
    1 yılda ücretsiz 1 araç ilanına izin veriyor sadece. Ben memnun kalmam 2 araba değiştiririm. Veya arıza yapar bişey olur, kaza yaparım arabamı satarım, yenisini alırım.

    Galericiler zaten ticaret yaptığı için bu işten hayvan gibi para kazanıyorlar. 300 kez ilanı güncelleyip en üst sıraya cıkarıyorlar. Her türlü öncelik onlara tanınıyor. Ses çıkarmaya hakları yok.
  • Herşeye birey olarak kendimizden başlamak gerekiyor.

    Galericileri pek sevdiğim söylenemez ama genelleme yapmakta doğru olmaz düşüncesindeyim. Çok araç aldım ve bunların içerisinde çok kaliteli ve düzgün galericilerde olmuştur.

    Sorun sistemde, Galericilere kızgınız, Peki emlakçılar, Ya Taksiciler, E minibüscülere 'de dokundurmasak olmaz, pekii 2.ci el cihazları ve ürünleri sıfır diye satan büyük mağazalar?

    Yetkili servisler çok mu masum?

    Milletçe bozulduk, buna sistem izin veriyor. Ne yapılır bilemiyorum ama işi sadece erbabına bırakmak, iyi eğitim vermek, aradan adam kayırmadan bunu sağlamak kısa zamanda zor.

    Konuda bahsi geçen tarafların ikisi de masum değil, birisi her türlü kötü şeye aracı olacak, sonra git mahkemede hesaplaş diyecek, diğeri tüm kötülükleri yapacak hesap vermeyecek.

    Malum sitenin gerçek sahipleri umursadığı yok, diğeride müşteriyi umursamıyor çoğunlukla, o yüzden yesinler birbirlerini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Varaka bin Nevfel

    Ay canım kıyamam milleti kazıklayamıyoz sahibinden yüzünden demiyolar da. Bu ülkede en çok nefret ettiğim iki meslek emlakçı, galerici. Beter olun. Satamayın elinizde patlar inşallah.

    Taksiciler var onlarda bazen çok bu duruma geliyorlar.. Listenin ilk ikisini emlakçı ve galerici tayfası zorluyor.. acıyor muyum hiç birine ? Hayır tabii ki !

    Yesinler birbirlerini ete para vermesinler diye boşuna demiyorum..
  • Geberin galericiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağzı iyi laf yapan bir galerici bayanla evlenilir mi acaba? Hiç estetik yaptırmadım kaportam da düzgün diyor.

    Galericiler sahibinden sitesini boykot ediyormuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pej -- 20 Eylül 2017; 15:29:20 >
  • yapsınlar bakalım :D :D araba pazarına götürdüm symbol 2008 156 bin de 25 26 bin arası veiriyorlar 2 ay bekledik arabanın camına satılık yazısı yapıştırdık en son aldı biri az önce notere gidip sattık arabayı geçen yıl 24 e almıştık sattık az önce 27.900 e galeriyi kim sallar ölücü ciğer soldururlar alayı senden ölüfiyata alıp fahiş satarlar çok kar koyarlar üstüne
  • Boykot ederler ama seref yoksunlari bu siteden cikmazlar tum gun ölü fiyata arac ararlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzüne bakıp araç dosta gider diyerek garibanın omzunu sıvazlar.. sonra gariban kontağı çevirip oradan uzaklaşınca allah başka dert vermesin der haince gülerler..

    Beter olsunlar, emlakçılar 1 galericiler 2... bazısı hariç hepsi hayal avcısı ve nitelikli dolandırıcı.. üstelik vergi bile vermiyor ozellikle emlakçılar.. Devlet neden bunların peşine düşmüyor... eyyy devlet emlakçıların peşine düş oradan iyi vergi toplarsın demedi deme..
  • Bu dediğimi çok önemsemeyin ama galericilerin %80'i şerefsiz ve mafyatik barzo tiplerdir. Bunların çoğuyla iş yapmak zorunda kaldım ekmek parası napıcaksın.
  • Tamam doğru diyorsunuz da nereden alacağız arabayı en güvenilir ve rahat bir şekilde?
  • pixelot kullanıcısına yanıt
    Bayi maalesef.. hem içiniz rahat edecek hem cebiniz..

    Almayın style paket aynı modelin comfort olanını alın paranıza göre ama ruhunuz kullandığınız süre boyunca rahat etsin.. 2.el almak bu ülkede tanıdıktan değilse akıl işi değil bence..
  • Hoc unutmam 2 yil önce palio arabayı alırken komple boyalı 3 kapılı km si ile oynanmış palio arabaya bana 17 bin tl fiyat çekmişlerdi. Ben sahibindende hasarsız boyasız orjinal 3 kapı palioyu 14.250 tl ye almıştım halada biniyorum çokta memnunum. Allah razi olsun bu sahibindenden. Bu galericilerde çok mal adamlar sahibinden olmasa arabam.com olur veya başka bir site

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi internet sitesini açsınlar galericiden.com diye sinek avlarlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çocuktum galericiler çakaldı. Yıl oldu 2017 hala bir adım ilerleme yok.


    Bu devirde galericiden araba alan varsa Helal olsun iyi cesaret.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.