Şimdi Ara

Galericiler sahibinden sitesini boykot ediyormuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
3
Favori
18.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş,
    yıllardır pert araçları millete hasarsız diye yutturup, kazalı araçları ''yok ağbi sürtmeden boya ve değişen oldu''diye kandırıp, trafiğe çıkması bile yasak olan araçları süsleyip adına ÇITIR HASARLI diye millete yedirdiniz... Araçların haşatını çıkarıp km leri ile oynadınız, insanların üç kuruşluk sermayelerine göz diktiniz. Alayınız çakallık peşinde,
    İnsanlar sizden araç almıyor diye internet sitelerini boykota başladınız,

    Boykotunuzu sonuna kadar destekliyorum, hatta mümkünse sanal alemde araç filan satmayın, kerizlenmek isteyene bu saatden sonra herşey müstehak.
    https://i.hizliresim.com/V3A5rV.jpg

    boykot







  • tam destek
    ismi "sahibinden" olan bir sitede emlakçı/aracı/galericinin ne işi var zaten?
  • tutarsız fiyat demiş şaka gibi.

    sanki sahibinden belirliyor araç fiyatlarını
  • kendi malını satmaya çalışanların sitesinde sırtlanların işi ne?
  • Su veren itfaiye
  • galericilerden nefret eden ben , binicisinden satılık fiyatları gördükten sonra galericiden gerçekten uyguna araç veriyor.
  • araç fiyatını değil ilan fiyatlarını protesto ediyorlar. haklılar. sahibinden fiyatlarla çok oynuyor eskiden verilen gazete ilanlarını geçti maliyetler.
    tüm galericilerin eşzamanlı boykotu bir işe yarayabilir.
  • Tutarsız fiyat derken ücretli abonelerden senelik alınan ücretlerden bahsetmişler. Yani biz milleti soyuyoruz, hırsızın ahlaksızın büyüğü biziz, sen nasıl olurda bizi soymaya kalkarsın eyy sahibinden diye çıkışmışlar olmayan beyinleriyle. Vermeyin kardeşim sahibindene de vermeyin herhangi bir internet sitesine de ilan vermeyin. Kundaktaki cocuğunun rıskını biriktirip bi arabam olsun diyen insanları daha fazla dolandırmayın. Boykot edin mümkünse ömür boyu sürsün bu da zor bela kazanan insanın hakkını yemeyin
  • Tam destek veriyorum. Gidin galeriden.com açın o zaman...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu galericilik denilen mesleği tamamen yasaklamak kaldırmak lazım.
  • Bende galericileri boykot ediyorum

    Hadi bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet galericiler km düşürür, yalanın babsını söyler, yaparlar da,

    şöyle bi sıkıntı da var ki çakal türk insanı artık malum internet sitesinden yalancılık ile araç alıp satarak bedavadan büyük paralar kazanabileceğini keşfetti. kısacası artık ortalık çakal doldu ve araç fiyatlarını da yükseltiyolar.

    iş yerinde bi arkadaşım var, eşinin üzerine falan göstererek yılda 5-6 tane araç alıp satıyor.

    satışta araca çok yüksek fiyat çekiyor (milletin vereceği maksimum paranın da 5bin yukarısı) ve açıklamaya da yalandan övgüler yazıp "o kadar güzel bir araç ki mecburiyetten satmasam ömürlük kullanırım, ilan p.tesi ye kadar duracak sonra fiyat yükselecek!" yazıyor.

    bu sert açıklamaya kanan biri çok geçmeden çıkıyor (alıcıyı hemen bulmasına gerek yok zaten aracı kendi kullanıyo yani) ve adam kaktırıyor aracı. sonra da hemen zor durumda kalındığı için ve ucuzdan satışa konulmuş bir araç arıyor ve en geç iki haftada buluyor zaten.

    her al-sat tan 7~10 bin TL arası kâr ediyor. hiç bir şey yapmadan. kılını kıprdatmadan. tamamen yalancılık ile. gözümle görüyorum alıp sattığı araçları yani.



    önceden tok satıcıya küfrederdik şimdi daha kötüsü geldi. tokun toku. kendisi bile "bunun fiyatı bu değil" deyip gene de o fiyattan koyup cahil.avi yapan bu insanlar her geçen gün artıyolar. ablamın üniversite arkadaşının kocası vardı o da kendisi iyi maaşlı bir mühendis olmasına rağmen al-sat olayına girmiş, aynı şekilde yalanla araç kaktrıyor.

    tabi ki galeri bunlardan daha büyük tehkile ama şu da bi gerçek ki, galeriler kapatılsa bile galericiler bu sefer al-sat çı olacaklar ve hayvan gibi piyasayı yükseltecekler.

    adam daha geçen hafta gözümün önünde honda civic'i malum sitedeki gördüğü en yüksek fiyatın da 5bin TL üstünde fiyattan satışa sundu! neden? çünkü kendisi bebek bekliyor ve bebek beklediği için aracı satmak istemiyodu. ama alıcı çıktı! ve daha bi ay önce binbir pazarlıkla aldığı aracı 10bin TL yüksek fiyattan sattı. bebek doğacak şimdi ne yapacan dedim, hemen iki gün sonra yeni araç aldı. işte piyasa böyle yükseliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 18 Eylül 2017; 16:20:56 >




  • Umarım sahibinden.com fiyatları 5 kat daha arttırır da bu galerici tayfa bir daha siteye ilan veremez.
  • Site sahibinden zaten, çok daha iyi olur böylesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beter olsunlar.5 katına çıkar umarım aldıkları ücret
  • Keske boyle bisy olsa ama sitenin gelir kaynagi onlar zaten. Anlasirlar bi sekilde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al birini vur ötekine!
  • Fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galericiler genel itibariyla insanliktan uzak.emlakcilar da oyle.isleri satici ve alici arasinda irtibat kurmak degil yasal tefecilik yapmak.sahibinden.comun tavri da gitgide tekel oldukca bunlara benzedi.uyusturucu saticilarinin hesaplasmasi gibi ne kadar olu cikarsa millete o kadar kar.sahibinden de galericiler de batsa uzulecek 10 tane insan cikmaz memlekette

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    rahatsız olanlar var , yanlış anlaşılsın istemiyorum.
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8948E37AE -- 20 Eylül 2017; 13:7:39 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.