Şimdi Ara

Galericiden araç almayın..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım bugun bağcılardan bir galeriden megan 1 99 model 149 binde bir araç aldı 16bine. yolda gelirken conta yakmış ve galerici beni ilgilendirmez diyor.

arkadaşımın en büyük hatasıda sanayide motorcuya göstermesi zaten kesin kendi tanıdığıdır o galericinin..

ben arkadaşa alma diye yalvardım ama o dinlemedi şimdi sanayide bir ton para verip yaptıracak üzüldüm gercekten...

• Çoğu şerefsizin önde gideni. Hiç Allah'tan da korkmuyorlar. Haram zıkkım olsun o aldığı para.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsi degil ama cogu cete, masa altinda her turlu silahlari vardir, her hangi bir anlasamamzlikta cekip adami vururlar Allah korusun.
  • Aslında büyük şehirlerde genelde böyle oluyor,tabi büyük şehirlerde de iyileri vardır hak yememek lazım...

Küçük yerlerde aracın neyi var neyi yoksa söylüyorlar,insanlar birbirlerini tanıyor çünkü...

Ha senin 40a satamayacağın arabayı onlar 42-43'e satıyor o da onların işi karı o kadar da olur...
  • Hem Bağcılar hem de galeri. Arkadaşınız ölümcül kombo yapmış resmen.
  • 16 Bine arabamı kaldı.
  • arkadaşta da hata var. sağlam bir ustaya göstermesi lazımdı. conta yakması masraflı 3bin liradan fazla masraf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 9 Haziran 2017; 22:27:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bayiden sıfır araç alırken
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • opelin yetkili bayisi 0 boyasız arabayı tavan hariç boyalı diye ölü fiyatına almaya çalışmıştı gerisini siz düşünün
  • Sıfır alınan araçlar ayıplı satılıyorken neden galeriye güvenelim ki zaten!! Zaten galerici dürüst olsa nasıl kar edecek ki. Öyle olsa herkes al sat yapar.
  • Her meslekte olduğu gibi muhakkak iyisi kötüsü vardır ama ilanlarda bile galeriyse kapatıyorum direk.
  • Çok genel bir ön yargıyla yaklaşmışsınız. Her galeri böyle değil. Ben de galeriden aldım. Adamların yeterince iyi yardımcı oldu. Dediklerinin dışında da herhangi bir sorun yok.
    Bağcılar'dan araç alınmaz demek daha doğru olur.

Suç %30 galeride %70 arkadaşında. 16 bin lira veriyor, 200 lira bir ustaya 200 lira bir ustaya verecek detaylı baktıracaktı arabaya. 2 farklı ustanın dediklerini karşılaştırıp aklına yatıyorsa alıp temiz temiz binecekti.
  • Ben şimdiye kadar neredeyse tüm araçlarımı galeriden aldım. Hiç sıkıntı yaşamadım. Şuna şahidim araç bakmaya kalabalık ve bilen insanlarla giderseniz, araç düzgün değilse galerici gelip ilgilenmiyor bile. Galericiler satarken değil alırken kazanırlar. Bir aracın piyasası üç aşağı beş yukarı bellidir. Piyasa fiyatından yükseğe satamazsınız. Satmanız için çok beklemeniz gerekir. Bu da galericinin işine gelmez. O nedenle alırken ucuza almaya çalışır. Bazı galericiler ihale ile şirket araçlarını vs. alır. Bazı galericiler sadece temiz satabilecekleri düzgün araçların alış satışını yapar. Bu galericilerin müşteri kitlesi oluşmuştur. Araç alacağı zaman müşterisi der ki şöyle bir araç bakıyorum. Müşterisinin isteği doğrultusunda araç bulur. Forum da kimse memnuniyetini belirtmez. Haliyle bütün galericiler zan altında kalır. Burada şikayet edilen galericiler genellikle kusurlu, pert kayıtlı araçları çok ucuza kapatıp allayıp pullayıp yüksek fiyata bilmeyen birine satanlar. Sigortacınızdan sorgulama yaptıktan, yetkili serviste sorgulama yaptıktan sonra bu işi gerçekten bilen birine kontrol ettirdikten sonra araç alırsanız kimse sizi kazıklayamaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.