Şimdi Ara

Galaxy S6 Edge'den iPhone 6S'ye Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar s6 Edge kullanıyorum, ablam iPhone 6s kullanıyor değiştirebilirim onunla telefonu yeni benimkide yeni. Ama çok kararsız kaldım değıştirmelimiyim diye. Telefonumdan genel olarak memnunum bir ara batarya sorunu olmuştü şarjı resmen uçuyordu o da düzeldi kalibrasyon falan yaptım. Android ne kadar gelişsede iPhone daha akıcı fakat ekran kalitesinde Samsung daha iyi. Müzik resim her şey Samsungta daha rahat atılıyor. Ama iPhone u elime aldigimdaki hissi baska hicbir telefon vermiyor ve 6S ile 6 arasinda ne gibi farklar var onu da bilmiyorum. Siz olsaydiniz degistirir miydiniz ? Degistirmeli miyim sizce deger mi ? Telefonla cok hasir nesir bir insanim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsungun ekranı daha iyi kısmına katılmıyorum çünkü gerçeklik hissi olmadığını düşünüyorum aşırı yapay görünüyor bana göre diğer konularda tamamen zevk meselesi.
    Telefona resim atmaktan kastınız tam olarak ne bilmiyorum ama müzik atmak androidde sürükle bırak şeklinde oluyor iphoneda bu yok itunes veya itools ile olur. Tabi bence app store bile androidi silmeye yeterli bi neden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir an bile düşünme hemen iPhone 6s al. Göreceksin ki bundan önce telefon kullanmamışım diyeceksin.

• Kardes şöyle düşün
    Piyasaya onlarca marka android , windows işletim sistemli telefon çıkıyor. Peki bu onlarca markanın ürettiği binlerce model hangi cihazla kıyaslanıyor

Elma ile armudu karıştırma derim :)

• _RapiD_ kullanıcısına yanıt
    Hocam mesela youtube dan video actigimda samsungta 2000p secenegi cikiyor ama iphoneda max 1080p var ve ekran derken amoledden bahsetmedim cozunurlugu 4k oldugu icin dedim ama gunes isigi altinda iphonelar cok daha iyi

• Ek olarak muzikten kastim bilgisayar olmadan indirebilmekti gerci apple da da mp3 downloaderlar var artik

• s7 edge den 6 plus a geçtim. diyeceksin ki s7 edge kötü mü asla değil. akcılıksa tavan yapmış eski android yok var diyenin ya cihazı eskidir ya da başka bir problem vardır. ama iPhone başka bir sınıf. başka bir alışkanlık. Görünümden ziyade güven veriyor. androidde ne yazık ki açık kaynak olması nedeniyle virüs gibi tehtidlerin önüne geçemediler. Tabi yine de alışkanlık meselesi. (s3 - note 3 - s4 - note 4 - s7 edge ve 3gs den beri iphone kullandım)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nexustan İphone 4S'e geçsem mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.