Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (670. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
90
Favori
459.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Firaristt

    Sahte imei değilse arkanıza bile bakmayın

    Şimdi baktım cihaz daki IMEI ile arkada yazan aynı orjinal
    Yarın kurayım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 8 Şubat 2014; 20:10:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NA7 bana ML4'den sonra daha hızlı geldi ama şu geç uyanma sıkıntısı devam ediyor gibi ama kernelle çözülür sanırım. Şu NA5-NA7 kernelinin dosyalarını kullanan bi kernel de çıkmadı gitti Hocam NB'den sonra stabilleşir dediniz ama daha fazla güncelleme alması gerek gibi bence gerçi siz daha iyi bilirsiniz ama 4.1'de de aynı şekilde olmuş sanırım MC serisiyle buluşmuş stabilliğe(omega v40+ meselesi falan)
    Ekleme: Bu arada Mesut Çevik Elite için özel bir canlı yayın yapacak 45 dakika sonra izlemeyi düşünüyorum bakalım şu yarım saatlik Muzaffer Gölcü ile yaptığı videodan ne kadar farklı olacak Deneme amaçlı prototip cihazı kullanıyor ama bundan bile aşırı memnun herhalde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xhead -- 8 Şubat 2014; 20:25:23 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xhead

    NA7 bana ML4'den sonra daha hızlı geldi ama şu geç uyanma sıkıntısı devam ediyor gibi ama kernelle çözülür sanırım. Şu NA5-NA7 kernelinin dosyalarını kullanan bi kernel de çıkmadı gitti Hocam NB'den sonra stabilleşir dediniz ama daha fazla güncelleme alması gerek gibi bence gerçi siz daha iyi bilirsiniz ama 4.1'de de aynı şekilde olmuş sanırım MC serisiyle buluşmuş stabilliğe(omega v40+ meselesi falan)
    Ekleme: Bu arada Mesut Çevik Elite için özel bir canlı yayın yapacak 45 dakika sonra izlemeyi düşünüyorum bakalım şu yarım saatlik Muzaffer Gölcü ile yaptığı videodan ne kadar farklı olacak Deneme amaçlı prototip cihazı kullanıyor ama bundan bile aşırı memnun herhalde

    Geç açılma Depp sleep ten kaynaklanıyor iyi birsey aslında tel uyuyor ve uyanıyor uyanması 1 saniye alıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 8 Şubat 2014; 21:17:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ya ama dediğim gibi 4.1.2'de hem ne böyle bi problem vardı ne de şarjı böyleydi sonuçta, gerçi aceleci davrandığım için de olabilir. İlerki güncellemelerle bunlarda gitgide oturur kerneller stabilleşir vs.
  • Na7 guncellemesi kursam suan turkiye var imei gidermi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackcat67 kullanıcısına yanıt
    Sahte imei değilse artık imei sorunu ortadan kalktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xhead X kullanıcısına yanıt
    Yıkayıp yağlayacak. Donanım ve teorik, test sonuçları üzerine konuşulacak genellikle ve kamera kısmı hakkında olumlu yorum bekliyorum. Pil konusunda ne kadar iyi dense de yüksek parlaklık ve 3G kullanımında ekran süresi önem arz ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera hakkında konuşuldu. 800AC gelemeyebilirmiş Qualcomm nedeniyle. GM'nin eklediği uygulamalardan falan bahsedildi. Ama tabi fiyat konusunda yine çekingen davranıyor çoğu kişinin yaptığı ''1200ü geçerse G2 alırım daha iyi'' yorumları olduğu için. Bir de batarya için G2 Note3 ve Elite kıyasladı ve Note3'le arasında yarım saat ekran süresi oluyor dedi. Ama hepsi günü çıkarmak için gayet yeterli dedi. Dediğiniz gibi donanım olarak çok sağlam ama yazılımla bunu destekleyebilcek mi acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EROL78

    Na7 romu denediniz mi na5 ile fark varmi onu merak ettim

    sızdırılan 4.2.2 kullanıyordum sürümü hatırlamıyorum ilk sızdıralını ondan sonra anasayfaya eklenen isveç na5 stock roma geçtim dediğinizi kullanmadım ama şuan kullandğım sürüm bence harika.Hiçbir sorun görmedim ve bekleme süresinde çok az şarj gidiyor.tam istediğim gibi.
    iyi test edemedim şuan yoğunum telefonla uğraşamıyorum ama 4.3 kesinlikle geçin derim.
     ★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadmanku -- 8 Şubat 2014; 22:24:31 >




  • Xhead X kullanıcısına yanıt
    Hani önceki sayfalarda demiştik ya onu kıs bunu kıs S3 olmaktan çıkıyor diye, donanımı arttırmanın tek başına bir şey ifade etmediği buradan anlaşılabilir. Elite'te olup, bizde olmayan bir şey yok şuanda. 20-25dk'dır izliyorum ve cihaz benim için bir şey sunmuyor. Dokunarak ekranı açma, kamera, arayüz, uygulamalar vs. hepsi var. Üstüne pil değişiyor. Geride kaldığı konu olarak ekran çözünürlüğü denebilir ancak orada da Xperia Z'dekinden kötü bir ekran kullanılması da manidar.

    Yazılım tarafı ise üretici firmadan ve Çinli üreticilerden bolca alınmış gibi duruyor ve menü geçişlerinde bir hantallık var gibi.

    Dikkatinizi çekmek isterim, telefon 10dk'dan az ekran, 5dk'dan biraz fazla bekleme ile %5 düştü. Pil olarak S3>Elite diyebilirim. Bir de oyundan çıkınca ne kadar gitmiş ona bakacağım.

    Edit: 4.5dk Nova 3 oynandı ve %2 gitti. Toplam 20dk'da %7-8 civarı gitti yani. 2dk GTA sonrasında %83'e düştü. 7dk'ya yakın oyun oynayınca %4-5 gitmesi tüketimin yüksek olduğunu gösteriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 8 Şubat 2014; 22:38:41 >




  • Paylasimlara bakinca na5 in na7 den daha iyi oldugunu dusunmeye basladim batarya konusunda.

    Ikisini deneyen var mi ben direk Na7 gectim. Na5 kullanmadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2500 mah bataryayla S3'le kapışabilceğini düşünmedim zaten de sonuçta böyle firmaların böyle fiyatlarla telefon getirmesi almasam bile bence önemli. S'den S3'e geçerken de Discovery düşünmüştüm ama S3'e yöneldim yine de. (Rom açlığım yüzünden büyük ihtimal ) Önceki sayfa da söylediğim gibi hocam ben çok düşündüm aslında note2'ye geçmeyi de böyle cihazlarla tercih yelpazesinin artması da önemli.
  • NA7'yide denedim ama bir türlü ısınamadım. NA5'ten beri gelen bir video oynatma sorunu var. Mesela Youtube'da birşey izliyorsunuz, ekrana dokunduğunuzda gelen UI öğeleri ekranda olduğu sürece video da küçük ama (benim için) rahatsız edici frame atlamaları oluyor. Veyahut Video izlerken ses açma veya kısma tuşuna bastınız, ses paneli geldi ama sizin izlemek istediğiniz videonun önünü kapatıyor doğal olarak. Sizde o panelin gitmesi için ekranın herhangi bir yerine bastığınızda video 1-2 saniyeliğine donuyor. Hadi bunları da geçtim, tarayıcılarda HTML5 veya Flash içerikli videoları izlemek tam bir işkence.

    UBEMH3'e dönüyorum. En güncel 4.1.2 bu sanırım.
  • MJ2 var benim bildiğim 4.1.2 için yakın zamanda ben de dönebilirim ama biraz daha şans vermek istiyorum tabi. Burdaki hocaların dediği hızlanmayı ben bir türlü hissedemedim. Çok ağır oyun oynamadığım için oyun farkını zaten anlamıyorum.(Yeni güncellenmiş Mali driverları) Arayüz 4.1.2'den farkı kalmıyor Nova kullandığım için. Sadece sürüm yazısı değişti yani benim için Hayırlısıyla sorunsuz bir 4.3 gelsin de biraz fazla beklemişiz sıkıntı değil bence
    Ekleme: Bir de hocam biraz geri bir soru olcak ama şu MG4 modem muhabbeti hakkında. MC3(Sotmax) serisinden bi romu MG4 flashlayarak kullanamamıştım ama ME2(Wanam) bir romda imei gittiğinde MG4 ile kullanabilmiştim. Sebebi nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xhead -- 9 Şubat 2014; 11:30:53 >




  • Arkadaslar 4,1,2 ye donecek kadar degil hic bir sorun bence. Yani her rom biraz sorunla gelir ama 4,3 su seviyede iken 4,1,2 ye donmek cok tartisilir bir tercih. 4,1,2 de mg4 e kadar surunuyordu hatirlarsaniz. Iki aya cok stabil surumler bekliyorum ancak na7 deyim twrp root stock kernel ve gayet iyi durumda telefon. Batarya uzerinde calisiyorum sadece.

    4,3 un arizali ilk surumu haric hepsi en kararli 4,1,2 den daha iyi durumda. Mk6 ve sonrasi yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şu kararlı olayını ben tam çözemedim Firaristt hocam da aynı şekilde dedi Omega v49'la kıyaslarken ama anlayamadım. Yani ben 4.1.2'i custom rom + custom kernelle kullanırken bile hiçbir hatayla veya donup kalmayla karşılaşmamıştım. Kararlılıktan kastınız nedir? 4.3 zaten Android genelinde daha hızlı bir sürüm güncelleştirmelerle mutlaka 4.1'den daha verimli ve hızlı bir sisteme dönüşecektir bence.
  • 4.3 varken 4.1.2 ye donmek matıksızca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xhead X kullanıcısına yanıt
    Hocam herkesin onceligi farkli ama kararlilik farki 4,1,2 ye donecek kadar dedgil. Ben aylarca omegav49 kullandim evet batarya kararlilik buglar gercekten memnun kaldim ve hatta 4,3 gelene kadarda omegav49 dan ayrilmadim.

    Na7 rootlu yada rootsuz omegav49 dan acik ara daha iyi.
    Kararlilik olarak ikisi arasinda bir fark yok. Ben Na7 de henuz bir bug donma yasamadim. (Mk6 da yasamistim.)
    Batarya kisminda omega biraz daha iyiydi belki yarim saat. Ama 4,3 le renkler ve telefon kullanimi yeniden cezbetti. 4,3 resmen s3 le bir yil daha dedirtiyor. Telefon kullanmaktan yeniden zevk aldim.
    Hatta mk6 ile na7 arasinda bile gelisme var gorunum acisindan. Yada bana oyle geldi.

    Kararlilik derken ben illa bir oyun acip performans sinirlarini zorlayip telefonun ne yapacagina bakmiyorum. En az iki hafta uc hafta kullanip her acidan bana yamuk yapmamasina bakiyorum. Mk6 da konusmam kesilirdi yada donma olurdu gunluk kullanimda. Ani program atlamalarinda sorun yasadim. Ama na7 de henuz bunlar olmadi. Iki hafta sonra tekrar yazarim ama. Total kullanim da hissedersin. Mesela 4,1,2 de oyunu kapatmadan cikinca cesitli yavaslamalar olurdu. Bir sure sonra telefonun aliskanliklarini ve tepkilerini cozuyosun. Kararlilik yavaslama yapmamasi degil ayni olaya ayni tepkiyi vermesidir. Elbette mutlaka yavaslayacagi yer olabilir. Eger ayni program atlamalarima her defa farkli cevap veriyorsa performans olarak bir iki haftaya bir sorun bekle derim ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hank Rearden -- 9 Şubat 2014; 16:25:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Anladım hocam. Ben de hep NeatRom son sürüm kullanırım 4.1 veya 4.3 için kıyaslamalar eşit olsun diye. Ve romu nedense seviyorum öyle bir alışkanlık şarjı stock roma göre daha iyi gibi geliyor bana Arayüz falan güzel deniyor de işte şu iki parmak olayını ben S1'den beri yüklüyorum ki (sattığımda 4.2.2 yüklüydü sanırsam) çoğu zaman kullanmayı düşünmedim bile. Tabi burda yine renkler ve zevkler konusunda geliyoruz kişiye göre değişir. Şuan NA7'deyim ama ayarlara girerken hafif bi bekletiyor bende. Multitasking çok kullanmadığım için deneyemedim farkını. Ama bu konuda tebrik etmek lazım boş ram miktarı iki sürümde de aynı kalmış gibi. 150-300 arası boş oluyor 4.3'de. 4.1'de 200-350 falandı ama eklenenen özelliklere göre önemli bir fark değil. Bunlar romdan dolayı da olabilir tam bilemiyorum ama. Hem 4.1'i stock kernele pek kullanmadım. Belki NA7 içerikli kerneller gelince 4.3'de o kıvama ulaşır. Ama bence 2-3 ayı bulcak gibime geliyor 4.3'ün tam stabil versiyonu.




  • şuan hangi güncellemeyi önerirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 668669670671672
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.