Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (671. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
90
Favori
459.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 669670671672673
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • blackcat67 kullanıcısına yanıt
    Na7 ilk sayfada linki var. Duabi romu ama spesifik aplikasyonlari falan yok. Temiz. Twrp ile rootlayabilirsin. Stock kerbelle kullaniyorum ben. Memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 2 aydır bir sürü rom denedim. Aosp tabanlı ya da Samsung tabanlı. Şu an NA7 ile goggymax 2.1.4 yüklü. Sadece 50mV Undervolting yapıyorum. İlk günüm ama performans, kararlılık ve pil açısından çok memnun kaldım. Benim için performans çok önemli. O yüzden CM tabanlı romlara yönelmiştim ama 4.3 çıkınca bir deneyeyim dedim. MK6 hem kararlılık hem pilot hem de performans açısından beni tatmin etmedi. NA5 ve NA7 ile beni şimdilik tatmin etti Samsung. İlk gün, yoğun kullanamadım ama 15 saat Wi-Fi ve veri kapalı sadece %2 gitmiş. Sadece hattan sinyal alıyordu yani. Bir de çok iyi çekmeyen bir yer. Bana gayet iyi geldi. Şimdiye kadarne bir ttakılma, ne bir zorla kapanma... Hiç bir sıkıntı olmadı. Memnunum, öneri isteyenlere öneririm.

    Edit: Şimdiye kadar kilit ekranı gecikmesi hiç yaşamadım. Şak diye açıyor wallaha.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunesekosan -- 9 Şubat 2014; 16:56:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NA7 gerçekten başarılı bir rom. Ve dediğiniz gibi oyun kurup denemekle veya benchmark ile anlaşılacak bir şey değil. Normal kulanırsın, baktın her şeyi düzgün ve hızı, olması gerektiği gibi çalışıyor o zaman olmuş deriz. Benchmarkta 2000 puan fazla alıp konuşmanın yarıda kesildiği, tam da lazım olduğunda kamerasında sorun çıkan, ilk açılışta 100MB daha az bellek tüketen ama klavyenin açılması sırasında sinir katsayınızı yükselten rom olacağına dengeli, güzgün olması daha iyi tabi ki. En düşük bellek tüketimi değil, en yüksek tüketimde multitasking performansı ve genel performansı önemli. 1-1.5 günde bir pil değiştirdiğim için telefon reboot etmiş oluyor. Şişme olacaksa bile hissetmeden çözmüş oluyorum.

    Pil konusunda daha stabil bir rom NA7. Bir gün %75'e 1 saat internette gezerken gelirken diğer gün %75'e 40dk internette gezince gelmiyor. %3-5 ancak fark ediyor. 1 saat kullanımda bir gün %25 gidiyorsa en az %22-23, en fazla da %27-28 gidiyor mesela. Bunlar tamamen örnek, sayılara çok takılmayın.

    Cihaz son haliyle donanım haricinde piyasadaki canavar, uçuyor kaçıyor denen tüm aletlerle kullanım konusunda yarışacak hale geldi. Mesut abinin dün akşam paylaştığı GMD Elite fotoğraflarına baktım ve "ön kamera haricinde" daha iyi performans sunduğunu söyleyebilirim.

    gunesekosan ile aynı ayarları kullanıyorum. CPU ve GPU 50mV düşürülmüş şekilde ve parlaklık da %35-50 arasında bir yerde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 9 Şubat 2014; 17:16:06 >




  • Ben googymax 2.1.5'i bekliyorum hocam da ben de iki romda şarjı hiç götürmedi romda. 4.1.2 de 4.3'de akşam bıraktığım şarj seviyesinde ertesi gün alıyorum ama iki dakika whatsappa bakınca direkt %2 falan düşüyor. Kalibrasyon hatası değil ama nedense öyle oluyor. Aynısı 4.3'de de oldu ama sıkıntı değil tabiki de.
    Ayrıca haklısınız multimedya konusunda bizim telefon canavar maşallah S'de de aynısı olmuştu voodoo sound sayesinde S3'de de sıkıntı çıkarmadı bana. (Scooby doo veya boeffla) Kullanım kişiye göre değişiyor diye söyleyeyim dedim ben de ama kernelsiz olduğu için de olabilir bendeki ufak tefek takılmalar. 2.1.5 gelmeyecek herhalde bu aralar kuruyorum 10 dakika içinde 2.1.4'ü Baktım olmuyor şimdilik dönerim 4.1'e bir dahaki NB serilerine inşallah
    edit: hocam bir de şu recoveryde fix root olayı nedir? ne dersen deyim arada bir geliyor. xbin/su komutlu olan. philz kullanıyorum ondan olabilir mi acaba?
    Ayrıca scooby doo ve wolfson'dan hangisini tercih ediyorsunuz? uzun süredir boeffla kullandığım için bunları test etme şansım olmadı çok. Yoksa benzer şeyler mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xhead -- 9 Şubat 2014; 17:47:07 >




  • ilk sayfada na7 yi indirmek istiyorum regular download diyorum sahte bir siteye yönlendiriyor
  • Kesinlikle. Aosp romlarda program atlarken bir gun harika bir gun yavas. Bur gun hizli bir gun baska. Hah bekle haftasini gormez rom attirir.

    Na7 evet oldu diyemeyiz belki ama 4,3 un kararlilik ve evet budur a yonelik en ciddi adimi diye tanimlamak istiyorum ben. Gercekten kararli.
    Stock kernel denemem devam ettigi icin henuz bataryada iyi degilim. Greenfy falan pek yemedi bataryada 4,1,2 den gerideyim.

    Ama na7 yari yolda birakmaz gibi geldi. Umarm nb serisinde cok daha iyi olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen ben de öyle düşünüyorum. Tamamıyla stabilite hastasıysanız 4.3 için çok az daha bekleme tarafıyım o yüzden. Onu kastetmiştim. GoogyMax kurdum şimdi. Ses ayarlarını yaptım cpu -50 mv düştüm bakalım yarın tam şarjdan sonra nasıl bir sonuç çıkacak.
  • Bir heves SlimRom'u kurdum. Ancak romu yapan romu temizlememiş, biçmiş. sistem dosyası yok, Accuweather widget'i var ama programı yok, root var ama supersu yok .root explorer ile iki dosya kopyalayayım dedim baktım olmuyor, meğer supersu yok ortalıkta. Biraz acemiliğe gelmiş gibi bir izlenim yarattı bende.
  • Şu NA7 ye geçeyim diyorum.Omega v56 mı kurayım sizce yoksa archinin rootlu NA7 yimi?Bu arada 15 saatte %2 gitti demişsiniz keşke benim de öyle gitse.Geceleri bile %10 götürüyor namussuz googy-max kernel ile.neden böyle yahu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lemans

    Şu NA7 ye geçeyim diyorum.Omega v56 mı kurayım sizce yoksa archinin rootlu NA7 yimi?Bu arada 15 saatte %2 gitti demişsiniz keşke benim de öyle gitse.Geceleri bile %10 götürüyor namussuz googy-max kernel ile.neden böyle yahu?

    hocam yüzde 10 çok fazla haberin olsun, telefonu bir şey uyandırıyor demek ki wakelocks tan bak kaldır o uygulamayi yoksa deep sleepte yüzde 1 2 anca.

    şu rom için link verir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi indirip baktim facebook ve facebook messenger 200 civari uyandirmis.baskada uyandiran yok.bunlara nasil care bulucaz? Hangi romu istediniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lemans kullanıcısına yanıt
    grenify ile uyutabilirsin de ben direk kaldırdım facebook fln. Mobil internetin mi açın ki bu kadar pil gidiyor anlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbirşey açık değil ya ne mobil veri ne wireless.Bataryanın ömrü mü azaldı acaba?Şimdi omega v56 indiriyorum.Googy-max kernel ile kullanacağım.Bi greenify ile uyutup deneyim.


    Edit: Omega v56 yı şimdi kurdum ama eski romdan viper4andoid kalıntısı kalmış.Silemedim bir türlü odinle rom atıcam direk silinmesi için.Üzerine temiz kurulum yapıcam.Omeganın wallpaperları falan değişmiş.Çocuksu ama renkleri falan çok hoşuma gitti.O yüzden değiştirmicem.Henüz telefon dolu olmadığı içinmi bilmiyorum telefon çok hızlı geldi gözüme.Kernel olarak stock mu kullansam şüphedeyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemans -- 10 Şubat 2014; 1:10:42 >
  • googymax kurabilirsiniz hocam na7 stock kernel'e gore bana daha hizli geldi nedense. ama bugun 7 saatlik deep sleepte %4 goturdu nedense. aradaki fark alarmin kurulu olmasi ve kerneldi bakalim nasil bi sonuc vercek bugun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Na7 kurdum6 ssatlik uyku modunda % 6 yemiş tr room öyle değildi acaba birkaç güne otururmu rom.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk hatayı aldım arkadaşlar. Sabah evden çıkarken hava durumunu kontrol etmek için cebimden çıkardım ki telefonu, kapanmış buldum. -50 mV UV ile kullanıyor oluşuma bağladım. -25 mV'a çıkardım değeri. Ayrıca bu sefer Wi-Fi ve data kapalı, 7 saatte %1 düşmüş. Ama elime alıp bir iki dokunmadan sonra %1 daha düştü.
    Wolfson sound engine çok tatmin edici benim için. Custom kernel kullanışımın sebebi şu undervolting, governor seçimi, overclocking ya da dual boot zımbırtıları değil, tam da bu sound engine özelliği. Samsung'un stock hali rezil ses veriyor. Sırf bu yüzden kaliteli bir mp3 çalar almıştım. Şu wolfson'u keşfedince yanımda iki makine taşıma zorunluluğundan kurtuldum resmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • beyler s3üme batarya alacağım benim bataryam iyice öldü neredeyse sanalpazar/n11 gibi yerlerden alayımmı yoksa genpadanmı alayım
  • Beyler bu bahsettiğiniz NA7 anasayfadaki rom mu ? Stock galiba. Yoksa herkes değişik custom romlardan mı bahsediyor?
  • @AsasinoDePulgas yanılmıyorsam çoğunluk archi'nin rootlu NA7'sini kullanıyor.
    @iBaba ben pegasusq governor kullanıyorum ama pil için genelde zzmove öneriliyor. Ben deneyimlerim sonucunda pek bir fark göremedim ama. Ben de default olarak gelen pegasusq'u kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CFQ veya VR hem hızlı hem kararlı ve az tüketime sahip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 669670671672673
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.