Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burası kılıf konusu değil. İlgili konulara yazın ve bu mesajı da kaldırın lütfen.

Swap yavaş oluyor. Onun yerine multitasking fix daha iyi bence.o kadar abartmaya da gerek yok. 4.2.1'e kernel desteği gelse de geçsek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.2.1'e kernel destegi gelsede geçmeyi düşünmüyorum en azından sızıntıya çünkü onunla maksimum 4.30 saat ekran görebilecegimi tahmin ediyorum kernelsiz 3.30 gördüm anono'yla minimum 4 saat görüyorum yopyogun kullanimda. Anono v25 4.2.1 tabanlı olursa ki bekliyorum bunu eger gelistirici destegi kesmezse, o zaman gecerim.

• Bu android revolution hd 30.1 i indiriyim dedim de bunun download linki neredeydi ??

( edit: buldum giriş yapmamışım meğer :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orientem -- 26 Şubat 2013; 21:22:10 >
  • Beyler size bi konuda danismak istiyorum, sorun superwipe la cozulur ama ugrascak vaktim yok universite sinavina hazirlaniyorum, kisa bi yontem lazim. Cihaz bazen abuk subuk yazilimsal hatalar yapiyor, kac haftadir anono kullaniyorum ve bekleme suresi superdi, 800mhz ile calistigi halde aksam yatip sabah kalkinca %2 gitmis oluyordu ama bi suredir garip isliyor, mesela 1 saatligine telefonu kenara koyuyorum, geldigimde %6-7 civarinda gitmis oluyor, ama bu %60 in altina dustugu zaman oluyor, bu 1.sorun
    2.sorun ise telefon apk leri kurmuyor, kur simgesi cikiyor ama basilmiyor, ama tam sarj edince kurulum yapilabiliyor, bu nasil is anlamadim Superwipe disinda cozumu olan varsa soylerse sevinirim

• System App klasörü nerede es file manager kullanıyorum, şu fm radyo ve hesap makinasını kuracağım. Şunu Allah aşkına 2 yaşında çocuğa tarif eder gibi anlatabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

Beyler size bi konuda danismak istiyorum, sorun superwipe la cozulur ama ugrascak vaktim yok universite sinavina hazirlaniyorum, kisa bi yontem lazim. Cihaz bazen abuk subuk yazilimsal hatalar yapiyor, kac haftadir anono kullaniyorum ve bekleme suresi superdi, 800mhz ile calistigi halde aksam yatip sabah kalkinca %2 gitmis oluyordu ama bi suredir garip isliyor, mesela 1 saatligine telefonu kenara koyuyorum, geldigimde %6-7 civarinda gitmis oluyor, ama bu %60 in altina dustugu zaman oluyor, bu 1.sorun
    2.sorun ise telefon apk leri kurmuyor, kur simgesi cikiyor ama basilmiyor, ama tam sarj edince kurulum yapilabiliyor, bu nasil is anlamadim Superwipe disinda cozumu olan varsa soylerse sevinirim

ilk soruna neyin sebep olduğunu öğrenmek için betterbatterstats uygulamasını kurup deneyebilirsin çok kapsamlı bir programdır büyük ihtimal neyin sebep olduğunu gösterir

• quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

System App klasörü nerede es file manager kullanıyorum, şu fm radyo ve hesap makinasını kuracağım. Şunu Allah aşkına 2 yaşında çocuğa tarif eder gibi anlatabilir misiniz?

Şu saçma es file manager yerine xplore adlı programı kurun orada herseyi detayiyla yapabilirsiniz. Xplorede o klasor root basligi icerisinde.

• quote:

Beyler size bi konuda danismak istiyorum, sorun superwipe la cozulur ama ugrascak vaktim yok universite sinavina hazirlaniyorum, kisa bi yontem lazim. Cihaz bazen abuk subuk yazilimsal hatalar yapiyor, kac haftadir anono kullaniyorum ve bekleme suresi superdi, 800mhz ile calistigi halde aksam yatip sabah kalkinca %2 gitmis oluyordu ama bi suredir garip isliyor, mesela 1 saatligine telefonu kenara koyuyorum, geldigimde %6-7 civarinda gitmis oluyor, ama bu %60 in altina dustugu zaman oluyor, bu 1.sorun

%60'ın altında oluyorsa set cpu'da belki bi ayar yapılmış olabilir bununla ilgili bir bakin derim o apk kurmama olayi bendede vardi marketten apk kurmak icin bir program indiriseniz yaridmci olur

• system app klasörünü buldum fm radyo ve hesap makinası dosyalarını da oraya taşıdım, telefonu 3 kere yeniden başlattım ama yine olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berat249

quote:

%60'ın altında oluyorsa set cpu'da belki bi ayar yapılmış olabilir bununla ilgili bir bakin derim o apk kurmama olayi bendede vardi marketten apk kurmak icin bir program indiriseniz yaridmci olur

Setcpu kullanmiyorum. Apk kurma programlarini denedim, hepsi ayni sayfaya yonlendiriyor, cok ilginc boyle bi olay ve mantiksiz, anlayamadim gitti

• quote:

system app klasörünü buldum fm radyo ve hesap makinası dosyalarını da oraya taşıdım, telefonu 3 kere yeniden başlattım ama yine olmadı

hesap makinesi zaten çalışmaz onla boşuna uğraşmışsınız marketten başka güzel alternatiflerini bulup yükleyin, fm radyoyu ise app klasörünün içine taşıdığınıza eminseniz telefona reset attığınızda uygulamalarınız içinde görünecektir
  • Sevgili s3 kurtlari download ederken bazen indirme basarisiz bazen html olarak hatali olarak iniyor bunu duzeltmenin bir yolu var mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: KIRKY

quote:

system app klasörünü buldum fm radyo ve hesap makinası dosyalarını da oraya taşıdım, telefonu 3 kere yeniden başlattım ama yine olmadı

hesap makinesi zaten çalışmaz onla boşuna uğraşmışsınız marketten başka güzel alternatiflerini bulup yükleyin, fm radyoyu ise app klasörünün içine taşıdığınıza eminseniz telefona reset attığınızda uygulamalarınız içinde görünecektir

Günaydın arkadaşlar.

Valla her türlü denedim system app klasörüne hem apk olarak attım olmadı, hem dosyaya çıkararak attım, hatta ikisi türlüsüne birden attım yine olmadı, 15 kere de reboot ettim cihazı yok bana mısın demedi. 2 gündür tunein radyo ile idare ediyorum. O da gayet sağlıklı çalışıyor ama benim telefonumda donanımsal radyo var ve onu kullanmak isterim. Bu romu yazan arkadaş da radyoyu neden devre dışı bırakır hiç anlamış değilim. Romu sevmeme rağmen bu radyo meselesinden dolayı maaesef akşam tekrar Omega'ya geri döneceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Revize. Lazım Olduğunda bu mesaj kullanılacaktır.

Elinize saglik cok yararli bir konu olmus

• Teşekkür ederim.

İlk sayfaya eklenmesini istediğiniz bir şey var mı? Son mesaja da link halinde modlar, tweakler koymayı düşünüyorum. Ne dersiniz? Önerileriniz var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KIRKY

quote:

Günaydın arkadaşlar.

Valla her türlü denedim system app klasörüne hem apk olarak attım olmadı, hem dosyaya çıkararak attım, hatta ikisi türlüsüne birden attım yine olmadı, 15 kere de reboot ettim cihazı yok bana mısın demedi. 2 gündür tunein radyo ile idare ediyorum. O da gayet sağlıklı çalışıyor ama benim telefonumda donanımsal radyo var ve onu kullanmak isterim. Bu romu yazan arkadaş da radyoyu neden devre dışı bırakır hiç anlamış değilim. Romu sevmeme rağmen bu radyo meselesinden dolayı maaesef akşam tekrar Omega'ya geri döneceğim.

Arkadaşım nasıl olup da başaramadığını bilmiyorum. Eğer benim verdiğim linki kullanmışsan, zipten apkyı çıkartıyorsun ve system / app içerisine atıyorsun.Sonradan app içine girdiğinde radyo apksını orada görüyor olman gerekiyor. Dikkat et sadece apkyı app klasörüne atıp bırakman gerekiyor eğer apknının kurulumu için bir işlem yaparsan "kur" diye, hata verir çalışmaz o zaman. Muhtemelen ilk yaparken öyle yapmışsındır. Daha sonra telefonu yeniden başlatıyorsun ve telefon açılırken attğın program sayısı kadar örneğin 2 program attıysan iki program intilazing diyor açılırken kendisi kuruyor. Bunu yapmıyorsa zaten gereken işlemleri yapmamışsındır. Sayfada paylaştığım linkteki stock apklerden sadece hesap makinesi ve ses kaydedici çalışmıyor. Onun dışında hepsi çalışıyor bizzat denedim ve diğer arkadaşlarla da paylaştım. Senden başka da kimse olmuyor demedi. Nasıl yaptığını bilmiyorum ama başında bir hata yaptığını düşünüyorum.

• @paradoks6141,

Benim beceriksizliğim kusura bakma Şimdi sen bu şekilde tarif edince ben yanlış yaptığımı anladım. Ben apk'dan kurmaya çalıştım hata verdi, sonra hem apk olarak attım hem de dosyaya çıkart diyerek attım yeniden başlattım olmadı. Şimdi acaba benim romu tekrar mı kurmam gerekiyor olması için? Romdan da gayet memnun kaldım, mümkünse değiştirmek istemiyorum çünkü batarya ve performans olarak bana omega'dan daha iyi geldi.
  • quote:

@paradoks6141,

Benim beceriksizliğim kusura bakma Şimdi sen bu şekilde tarif edince ben yanlış yaptığımı anladım. Ben apk'dan kurmaya çalıştım hata verdi, sonra hem apk olarak attım hem de dosyaya çıkart diyerek attım yeniden başlattım olmadı. Şimdi acaba benim romu tekrar mı kurmam gerekiyor olması için? Romdan da gayet memnun kaldım, mümkünse değiştirmek istemiyorum çünkü batarya ve performans olarak bana omega'dan daha iyi geldi.

Uygulama yöneticisinden kurmaya çalıştığın bütün programları kaldırmayı dene öncelikle, sonra telefonunu yeniden başlatıp aynı işlemi sadece systemm / app klasörüne atma şeklinde yap. Sonra telefonu yeniden başlat ve yeniden başlarken app içine attığın programları bir kaç saniyeliğine kuruyor olarak gördüğünden emin ol. En sonunda da uygulamalarıma bak bakalım radyo gelmiş mi. Tabi app klasöründe radyo apksını görmen gerekiyor. Tüm bunlara rağmen yine de çalışmazsa sana güzel bir wipe yolu göründü demektir

• quote:

Orijinalden alıntı: paradoks6141

quote:

@paradoks6141,

Uygulama yöneticisinden kurmaya çalıştığın bütün programları kaldırmayı dene öncelikle, sonra telefonunu yeniden başlatıp aynı işlemi sadece systemm / app klasörüne atma şeklinde yap. Sonra telefonu yeniden başlat ve yeniden başlarken app içine attığın programları bir kaç saniyeliğine kuruyor olarak gördüğünden emin ol. En sonunda da uygulamalarıma bak bakalım radyo gelmiş mi. Tabi app klasöründe radyo apksını görmen gerekiyor. Tüm bunlara rağmen yine de çalışmazsa sana güzel bir wipe yolu göründü demektir

Ben sana söyleyim, wipe'tan başka çözümü yok bunun Sorun değil, titanium backup sağolsun, sms'lere kadar her şey patır kütür geri geliyor ama ben wipe işlemlerinde bir şeyleri eksik yapıyorum. Şöyle ki, rom kurmadan önce wipe data / factory reset, wipe dalvik cahce ve bir tane daha var onu yapıyorum ama yeni rom kurulduktan sonra bir bakıyorum ki benim bütün uygulamalarım silinmiş ancak çok daha önceden kaldırdığım bazı uygulamaların klasörleri hala orada, titanium backup klasörü mesela full içeriği ile duruyor, movies klasörüne attığım birkaç dizi vardı, onlar bile hala duruyor. Sistemi tamamen temizleyecek işlem hangisi acaba?

• @bluebest
    Son dönemde yapılan bütün wipeler aynı oluyor sanırım. Ben dahil bir çok kişi wipe işlemlerinin sadece uygulamaları sildiği, eski rom kurulumuna ait dosya, klasör ve onun gibi diğer şeyleri silmediği konusunu dile getirmiştik. Sanırım bunun bir kesin çözümü yoktu. Yeni yapılan wipe işlemelrinden güvenlik önlemi olduğu söylenen uygulamalar harici diğer dosya ve klasörleri silmek için, toplu wipe işleminin yanı sıra belirtilen o dosya ve klasörlere de ayrıca wipe yapmak ve o şekilde eski kalıntıları silmek gerekiyor diye düşünüyorum. Yine de bu konuda daha net bir çözümü olan arkadaş varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
    Bu arada V24 bir hafta on güne kadar çıkar diyorlar. Hemen wipe yapma istersen, çokça uğraşman gerekecek V24 ile toplu temizlik yaparsın

• 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.