Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet anono üzerine fm radyoyu nasıl kuracağım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.2.1 deki kilit ekranındaki sayfaları nasıl iptal edebilirim? Ayarlarda göremedim, çok kullanışsız. Birde şu alttaki karanlığı nasıl iptal edebilirim?

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★  ★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaka -- 26 Şubat 2013; 9:46:32 >

• sizce şuan 4.2.1 de kalmak mantıklımı yani anladığım kadarıyla her deneyen tekrardan kendi custom romlarına geri dönüş yaptı, 4.2.1 de kalanlar varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

Evet anono üzerine fm radyoyu nasıl kuracağım?

bu stock uygulamalar konusunda baya bi kişi muzdarip sanırım buyrun stok fm radio apk sı :

http://www.mediafire.com/?fs3ltg3dm444g38

bunu telefonunuza atıp file expert yada root explorer gibi uygulamalar kullanarak system/app içine kopyalayın (dosyaların yazma korumalı olmamasına dikkat edin öncesinde RW moda geçin)

diğer stok uygulamalara ihtiyacı olan arkadaş varsa onların da apk sını burada paylaşırım

bir de sayfaların kasmaması ve görüntü kirliliği olmaması açısından lütfen upload ettiğimiz ve sadece gerek gördüğümüz ekran görüntülerini ufak image şeklinde forum sayfasına yüklemeye gayret gösterelim
    iyi geceler herkese..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIRKY -- 26 Şubat 2013; 2:00:06 >

• valla ben omegaya geri döndüm. anono v23 u eksik buldum biraz. yank555 kernelle de aram iyi şu aralar. swap alanı oluşturarak hafızayı artirabiliyorsun, low memory killer ayarı fln memnunum. ama anonorom v24 çıksa da denesek hani. batarya ve akicilik olarak kullandığım en iyisiydi. iyi geceler.

• Orijinalden alıntı: bluebest

Evet anono üzerine fm radyoyu nasıl kuracağım?

http://yadi.sk/d/yWZdA0jb2S297

Verdiğim linkten radyo apk sini çıkatıyorsun. System / app klasörüne ulaşıp apkyi oraya yapıştırıyorsun ve telefonu yeniden başlatıyorsun. Bu işlemlerin sonunda stock radyoya sahipsin arkadaşım
  • Speedmod kernel kurdum siyahta ki gibi stweaks tarzı ayar cekebilecegimiz bi uygulama falan var mi ? Yoksa böyle bile yeter mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Berat249

Speedmod kernel kurdum siyahta ki gibi stweaks tarzı ayar cekebilecegimiz bi uygulama falan var mi ? Yoksa böyle bile yeter mi ?

Oyle bile yeter. Ama performansin dusuk olcak

• benim gibi çoğu kişi anonoromu bekliyor sanırım v24 ne zaman çıkacak kesin tarihi bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ciddiyim la

benim gibi çoğu kişi anonoromu bekliyor sanırım v24 ne zaman çıkacak kesin tarihi bilen var mı?

Anonorom geliştiricisi lOlDroid xda da sağlık problemleri sebebiyle hastane işleri ile uğraşmak zorunda olduğunu ve önümüzdeki bikaç güne V.24 ü tamamlayacağını söylemişti (tabi bunu diyeli 4-5 gün oldu sanırım).. konuyu şurdan takip edebilirsiniz ben sık kullanılanlara ekledim hergün takipteyim

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1973322

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIRKY -- 26 Şubat 2013; 17:38:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KIRKY

quote:

benim gibi çoğu kişi anonoromu bekliyor sanırım v24 ne zaman çıkacak kesin tarihi bilen var mı?

Anonorom geliştiricisi lOlDroid xda da sağlık problemleri sebebiyle hastane işleri ile uğraşmak zorunda olduğunu ve önümüzdeki bikaç güne V.24 ü tamamlayacağını söylemişti (tabi bunu diyeli 4-5 gün oldu sanırım).. konuyu şurdan takip edebilirsiniz ben sık kullanılanlara ekledim hergün takipteyim

anono da swap yapmayı denediniz mi hiç?

• quote:

Orijinalden alıntı: KIRKY

quote:

Anono v24 en manyak kullanimda 5 saatin altinda ekran süresi vermezse ne s4 kalir ne htc one kalir yap bi guzellik sevindir bizi reiis

• quote:

Anono v24 en manyak kullanimda 5 saatin altinda ekran süresi vermezse ne s4 kalir ne htc one kalir yap bi guzellik sevindir bizi reiis

8 saat ekran süresini geceleri wifi kapalı olmadan aldık v.23 te (ss bir önceki sayfada vardı) umarım v.24 en az onun kadar performanslı olur..

hayır swap denemedim hiç kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIRKY -- 26 Şubat 2013; 17:59:37 >
  • Bence swap olayı şimdilik gereksiz nasıl ilk 512 mb'lik telefonlar çıktıgında onlar için gereksiz oldugu gibi. Ilerde 1 gb ram yeterli gelmediginde artırılabilir ancak yazma hızınında düşücegini göz önünde bulundurursak maksimum 1 gb artırmak yeterli olur diyorum.

• quote:

Bence swap olayı şimdilik gereksiz nasıl ilk 512 mb'lik telefonlar çıktıgında onlar için gereksiz oldugu gibi. Ilerde 1 gb ram yeterli gelmediginde artırılabilir ancak yazma hızınında düşücegini göz önünde bulundurursak maksimum 1 gb artırmak yeterli olur diyorum.

maalesef sistem 1 gb artirmana izin vermiyor. Telefondaki ramde örneğin oyundan çıkınca hemen kapatıyor o da yetersiz kalıyor.

• Beyler size bir soru soracağım. Şimdi bu swap tam olarak görevi nedir telefonda ? Nasıl yapıldığını vs. biliyorum ama olayı nedir yani ne işe yarar ?
    Birde anono 24 ü bir kaç gün içinde çıkaracağım dedi adam nxtgen 9.1 deyim hala bekliyorum. Pil den hiç memnun değilim anono gelsede bizi kurtarsa. Birde anono v18 pil açısından en iyi rom diyorlardı eski sayfalarda. Son sürümle gelen özellikler(android 4.1.2) sizin için önemli değilse bir bakın derim.
  • quote:

quote:

Bence swap olayı şimdilik gereksiz nasıl ilk 512 mb'lik telefonlar çıktıgında onlar için gereksiz oldugu gibi. Ilerde 1 gb ram yeterli gelmediginde artırılabilir ancak yazma hızınında düşücegini göz önünde bulundurursak maksimum 1 gb artırmak yeterli olur diyorum.

maalesef sistem 1 gb artirmana izin vermiyor. Telefondaki ramde örneğin oyundan çıkınca hemen kapatıyor o da yetersiz kalıyor.

Başkasında görmüştüm artırmıştı demek ki yalan mıydı artık bilemedim ki şu şartlar altında bize verilen 833 mb rami gayet yeterli buluyorum iki sene rahat götürür herhalde yetmezse takviye yaparım

• quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

Beyler size bir soru soracağım. Şimdi bu swap tam olarak görevi nedir telefonda ? Nasıl yapıldığını vs. biliyorum ama olayı nedir yani ne işe yarar ?
    Birde anono 24 ü bir kaç gün içinde çıkaracağım dedi adam nxtgen 9.1 deyim hala bekliyorum. Pil den hiç memnun değilim anono gelsede bizi kurtarsa. Birde anono v18 pil açısından en iyi rom diyorlardı eski sayfalarda. Son sürümle gelen özellikler(android 4.1.2) sizin için önemli değilse bir bakın derim.

Swapi bildigim kadarıyla anlatayım yanlışım varsa düzeltsinler.
    Linux'ta yapılan bir olay bir nevi windowsta ki readyboost gibi. Hafıza kartınızı ram olarak gösteriyorsunuz bu sayede ram alanı kazanıyorsunuz. Örnek verirsek ama.DDR5 ram'e hafiza karti takviyesi yapinca ayni seviyede olmuyor yazma hızı düşüyor rami arttirdikça ve 256 mb ram olarak kullaninca telefonu takarsaniz bilgisayaraniza windows o olusturulan 256 mb ram alanini görmez. Ancak swapi kaldirip yapabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Başkasında görmüştüm artırmıştı demek ki yalan mıydı artık bilemedim ki şu şartlar altında bize verilen 833 mb rami gayet yeterli buluyorum iki sene rahat götürür herhalde yetmezse takviye yaparım

Swap la artirabilirsin s3 tede multitasking fix tede var zaten swap. Ram bencede yeterli sadece oyunlardan cikista bir sure sonra kapatiyor ben zaten cikinca kapttigim icin suana kadar sorun yasamadim ama isteyenler icin swap imkani var tabiki kolayca 500 mb ram artirabilir yanliz gercek ram gibi olmaz tabi biraz agir calisir

• http://www.ebay.com/itm/400370439554 arkadaşlar bu kılıfı alsak sorun olurmu ebaydan hiç alışveriş yapmadımda
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.