Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

Ben xda da bir kaç kişi gördüm siyah kerneli yükledim felan diyorlardı 4.2.1'e neyse 4.2.1 romları bayağı arttı şuan nxtgen deyim ama beni anono kadar tatmin etmedi açıkçası. V24'ü bekliyorum zorla bir çıksada kursak. Onu beklerken omega v44 kurmayı düşünüyorum. Firarist sen hala v44 de misin ? Sence kullanmaya uygun mu batarya, hız , stabilite olarak ?

Kardesim ben simdi kurdum omega v44ü anlamiyorum ama ayni ayarlar ayni sey
    Anono v23 stweaks+set cpu 200-800mhz dual core calistiriyordum 0 takilma bisey
    Omega v44 hicbirsey yok ilk seferde nasilsa oyle kasiyor arkadas. Ekran gecisi olsun bunu mobilden yaziyorum bazen hark gec geliyo hele whatsapptan bildirim gelince daha fena.
    Ayni kurulum ayni sey olmuyor. Ya omega kotu yada benim telefonum omegayi calistirmayacagina dair yemin etmis. Kasmadan 4.5 saat goruyordum ben anono'da 4.2.1 kilit ekrani disinda yenilik yok stabil bi tane gelene dek anono v23 cikincada v24 akarim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sırf şu batarya performansı yüzünden bile anonorom a ihanet etmek aklımın ucundan geçmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIRKY -- 25 Şubat 2013; 19:49:55 >
  • Bir daha omega yüklersem anonoya gecicem ancak su 4.2 kamerasi varya onu anonoda kullanmak istiyorum nasil yapilir gercekten cok onemli yardim olursaniz cok sevinirim.

• Ben kernel ve mod desteği belli bir seviyeye gelmeden geçmeyi düşünmüyorum. Omega v42 ile yola devam. 2 saat 50dk kadar ekran açık kalma süresi ile %40'a geliyor pil. Ancak bunun ciddi bir kısmı 3G kullanımı ve 1 saat kadarı da full parlaklıkta kullanılmasından kaynaklı. 1.2GHz Quad olarak kullanıyorum ve gayet memnunum. Evde iken 4.2 dk/%1, dışarıda 2.5-3 dk/%1 gibi bir pil tüketimim var. Benim için gayet tatminkar seviyede. 1.2GHz'de ve orta parlaklık seviyesinin kolay kolay altına düşmediğimi hesaba kattığımızda bence pil ömrü gayet güzel 4.5 saat ve üzeri ekran açık kalma süresi benim için yeterli. Çünkü okuldan eve gelip dinlenme-yemek vs. halledene kadar dayanması yeterli oluyor. Sonrasında zaten ders vs. derken akşam oluyor ve gün bitiyor. Akşam işlerim bittikten sonra da 30dk-1saat kadar internette gezinip son kontrolleri yapıp uçak moduna aldıktan sonra iyi geceler deyip ekranı kapatıyorum.

Anono v24 büyük ihtimalle 4.1.2 tabanlı olacak. Geliştiricinin sağlık sorunları nedeniyle bir süre ilgilenememesinden dolayı gecikme oldu.

Vegeta1 nickli XDA üyesi modlarını 4.2.1'e port etmeye başlamış. Kernel ve birkaç mod desteği daha gelirse geçilebilir.

Bu arada aklımdayken sorayım, sonra unutuyorum, öyle kalıyor.

Arka planları için kullandığınız bir kaynak site falan var mı? Genellikle iP5wallpapers sitesini kullanıyorum ama sık sık arka planı değiştirdiğim için o site beni pek kesmedi...

Edit: Hakan abi sen ne yaptın? Allahına kurban

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 25 Şubat 2013; 19:55:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Arka planları için kullandığınız bir kaynak site falan var mı? Genellikle iP5wallpapers sitesini kullanıyorum ama sık sık arka planı değiştirdiğim için o site beni pek kesmedi...

Edit: Hakan abi sen ne yaptın? Allahına kurban

ben genelde bunu kullanıyorum
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.incredibleapp.wallpapershd&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5pbmNyZWRpYmxlYXBwLndhbGxwYXBlcnNoZCJd

yada şu :

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ogqcorp.bgh&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5vZ3Fjb3JwLmJnaCJd

bu 2 si bana yetiyo ama zaten ben çok fazla wp değiştirmem tabi kişisel zevkiniz de önemli
    bu arada hakan abi ben oluyorum sanırım naptım ki

• Beyler lutfen biri yardimci olsun,laptopu-telefonu parcalamak uzereyim.

Omega 44 yukluydu,sonrasinda 44.1'i indirdim,kurayim diye recovery mode'a gecmek istedim,gerekli tus kombinasyonunu yaptim,telefon acildi ama samsung galaxy sIII gt-i93100 ekraninda takili kaldi.

sadece download moda geciyor,baska hic bisey olmuyor telefona.

nedir sorun?ne yapmam gerekiyor?
  • Radyosuzluktan oturu Omega'ya gectim,gayet guzel su an.

• 7 saat 58dk yapmışsın daha ne yapacaksın abi? (Aslında %25 pil ile 2 saati ben de tutturabiliyorum ama rahat duramadığım için pil, bir uçuyor bir frenliyor öyle ilginç bir şey işte)

iP5 sağolsun oversample ile 2px sapma ile bizim ekrana cuk oturuyor, ben de gidip arka planları depoladım, onlar bana bir süre gider :)

Bu arada arada takılma oluyor. Sanırım voltajları fazla düşürmüşüm. Onlarla ilgileneceğim bir ara. Olmazsa ilk sayfadaki ayarlara geri dönerim.

quote:

Orijinalden alıntı: rapBiTT

Beyler lutfen biri yardimci olsun,laptopu-telefonu parcalamak uzereyim.

Omega 44 yukluydu,sonrasinda 44.1'i indirdim,kurayim diye recovery mode'a gecmek istedim,gerekli tus kombinasyonunu yaptim,telefon acildi ama samsung galaxy sIII gt-i93100 ekraninda takili kaldi.

sadece download moda geciyor,baska hic bisey olmuyor telefona.

nedir sorun?ne yapmam gerekiyor?

Stok rom kurun, sonra 44.1'e geçin. 4.2.1 sürümlerinde kernel, CWM uyumsuzluğu var. dolayısıyla bazı aksaklıklar olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 25 Şubat 2013; 20:38:08 >

• Beyler gözünüzü seveyim bir kernel tavsiyesi verin kernel dolaşmaktan imanım gevredi, speedmod battery olarak en iyi ama performansı iyi degil battery/performans bir kernel tavsiyesi lütfen sadece performansta olmaz pilde cok önemli benim için....
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline
    Beyler gözünüzü seveyim bir kernel tavsiyesi verin kernel dolaşmaktan imanım gevredi, speedmod battery olarak en iyi ama performansı iyi degil battery/performans bir kernel tavsiyesi lütfen sadece performansta olmaz pilde cok önemli benim için....
    Siyah veya Perseus kerneli tavsiye ederim. Voltaj ve frekans ayarını düzgün yaparsanız Siyah kernel gayet güzel olur
  • Ya beyler şu 4.2.kamerasını anono v23de nasıl çalıştırabilirim şu an omega 44.1'de bekliyorum kameranın apksını falan bulamadım yardım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: SlideToUnlock

Radyosuzluktan oturu Omega'ya gectim,gayet guzel su an.

Radyoyu kolayca kurabilirsin Anono roma arkadaşım çabuk pes etme böyle güzel bir romun avantajlarını yaşamak varken :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Berat249

Ya beyler şu 4.2.kamerasını anono v23de nasıl çalıştırabilirim şu an omega 44.1'de bekliyorum kameranın apksını falan bulamadım yardım lütfen

Şunu dene

http://puu.sh/1Jzzf

• Arkadaşlar şu an omega v42.1 üzerine siyah kernel ile kullanıyorum cihazı. Uygulamalarda çökmeler donmalar ve daha önce hiç başıma gelmeyen menüde gezinirken cihazın kendine reset atması durumu oldu. Bunun siyah kernel ve omega uyumsuzluğuna bağlıyorum. Çünkü daha önceki omega sürümlerinde beraberinde gelen kernel ile birlikte bu tip sıkıntıları hiç yaşamadım.

Anono romu çok övdünüz ağzım sulandı açıkcası Herkesin istediği şeyi istiyorum ben de, akıcılık ve maksimum batarya süresi

Sormak istediğim,

1. anono rom da omega gibi hafıza kartından mı kuruluyor?
    2. Kurmadan önce titanium backup ile radyonun ve kameranın yedeğini alamaz mıyım? Radyo ve kamera bana çok lazım olan şeyler?

• quote:

Orijinalden alıntı: paradoks6141

quote:

Radyoyu kolayca kurabilirsin Anono roma arkadaşım çabuk pes etme böyle güzel bir romun avantajlarını yaşamak varken :)

Performans vs. olarak diyecek birşey yok,bana fazla sade geldi. :)
  • quote:

quote:

quote:

Yukarıda yazmıştım size de söyleyeyim tekrardan. Anono romdan memnunsanız ve sırf stock roma özgü bazı programlar olmadığı için Anonodan kaçıyorsanız yüklemek istediğiniz her programın apk sini verebilirim ve system /App içerisine atıp kullanabilirsiniz. Sadeliginden şikayet ettiğin her şeyi yükleyebilirsiniz radyoyu bike :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yukarıda yazmıştım size de söyleyeyim tekrardan. Anono romdan memnunsanız ve sırf stock roma özgü bazı programlar olmadığı için Anonodan kaçıyorsanız yüklemek istediğiniz her programın apk sini verebilirim ve system /App içerisine atıp kullanabilirsiniz. Sadeliginden şikayet ettiğin her şeyi yükleyebilirsiniz radyoyu bike :)

Başta hesap makinesi ve radyo geliyor,zaten GPS programı konusunda en iyisini bulamadım,karar veremedim,onun için de yorumunuzu bekliyorum :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Başta hesap makinesi ve radyo geliyor,zaten GPS programı konusunda en iyisini bulamadım,karar veremedim,onun için de yorumunuzu bekliyorum :)

İgo primo 2.0

• quote:

quote:

Arada bi gelen kutuna bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar xperia z romundan
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2060403 a geçiş yapiyorum izlenimlerimi aktaricam

arkadaslar ram kullanimi en az 500 mb normal rom gibi bi farkini goremedim revulation hd kurcam yarin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StyleSlayer -- 26 Şubat 2013; 0:15:34 >
  • 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.