Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dark dragon

Sdcard'da yazma korumalı bir klasör oluştu silemiyorum bunu nasıl silebilirim

Gelistirici ayarlarindan sd karti korumayi kaldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sotmax ve yanks kernel kullanıyorum performans olarak çok iyi ama pil ömrü istediğim gibi olmadı. Anonorom ile yanks deneyeceğim böyle giderse. (yanks istiyorum çünkü xpad.ko modulünün uyumlu olduğu tek kernel o )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acemi85

quote:

Orijinalden alıntı: ckt

quote:

Orijinalden alıntı: asagrim

Yine geldi basimin belasi GPSD

https://docs.google.com/file/d/0B8b-oryMrXq9bVVkMkFaZ0EzeTA/edit

https://docs.google.com/file/d/0B8b-oryMrXq9Q3g1WWZzdnotSzQ/edit

https://docs.google.com/file/d/0B8b-oryMrXq9dkJnN29FTFM5T1k/edit

Hocam aynı sorun bendede var!!! siz çözebildiniz mi acaba? gpsd denen şey şarjımı resmen sömürüyor...

Diğer konuya yazıdğım mesajı aynen kopyalıyorum...

4 ay once galaxy s3 almıştım ilk zamanlar boyle bir sorun yoktu. 4.1.2 kurduktan sonra.

Oncelikle 2 arkadasimdada s3 var. Onlardafa 4.1.2 kurulu.
    Sabah 3umuzde % 100 sarjla geliyoruz. Saat 3 civarı onların şarjı % 70-80 civarında olurken benimki % 39 falan kalıyor. Onlar muzik video falanda kullanıyor benimki cepte duruyor.
    İlginç olan şu ki telefon cebimde ısınıyor ara sıra cikarip saate falan bakıyorum twlefonun isindigini hissediyorum.
    Pil kullanimi menüsüne girince en ustte gpsd diye bir şey yer alıyor. Gps falan derseniz hepsi kapalı.

Üstelik ds Battery saverin full olanını da kurdum 2 günde bir etkisini göremedim.

Sunuda söyleyeyim bilinçli bir android kullanicisiyim

Bende bugün fark ettim gpsd denen şey %9 pil harcamış ama Cpu kullanımı 0 sn görünüyor.
    İnternette araştırdım. Ayarlar > Güvenlik > Uzaktan kumandalar açık olunca geliyor diyor. Ayrıca son yüklediğiniz 5 uygulamayı kaldırın diyor.
    İsterseniz beraber karşılaştıralım. Aklıma gelen en son yüklediklerim
    1-Nova Launcher Prime
    2-Foursquare (Büyük ihtimal bundan şüpeleniyorum. Çünkü ben kullanmıyordum bunu yükleyince geldi diye tahmin ediyorum. Ayrıca konum bildirdiğin için gps kullanıyor)
    2-Juıice Defender Ultimate
    3-Freedom
    4-FxGuru
    5-Deluxe Settings
    6-Temple Run 2

Var mı yukardaki uygulamalardan çakışan?
    Muhtemelen Foursquare çıkıcak...

Çözdüm ben sorunu ayarlar> guvenlik> uzaktan kumandalar buradan samsung account adinda bir hesap duruyordu tikladim sifremi girdim hesabi kaldir a tikladim. Telefonu sarj ettim dun simdi az once bitti artik gpsd falan cikmiyor... ve cok rahatladim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Konumuzun ilk sayfasını geri istiyoruz
  • Konuda atisma felan nerde var anlamis degilim,@Firrarist gene de konuyu yayindan kaldirmamalisin bence.Geri gelse yararli olacagini dusunuyorum.

• Arkadaşlar anono romda çağrıda ses kayıt özelliği var ama kaydı nereye atıyo ? Bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 19 Şubat 2013; 18:09:29 >
  • Yaklaşık 1 ay önce telpa garantili galaxy s3 telefon aldım. Telefonun kamera sensöründe bir sıkıntı olduğunu farkettim. Nesneleri olması gerektiğinden %15-20 civarı büyük çekiyor ve bu olay çekim kalitesine yansıyor. Arkadaşlarımın s3 telefonlarıyla yaptığım testler sonucu( aynı yazılım versiyonları yüklendi, aynı kadrajdan aynı ışık ortamında aynı iso değerleri, aynı ayarlar vs vs) vardığım bu kanıyı bir güzel açıklama menti ile telpaya gönderdim ve telefon bir hafta telpada bekledikten sonra dediğiniz sorunlar telefonda yoktur diye geri geldi ve telefonun kutusunda bir YIRTIK ile geri geldi. Telpayı arayıp olayları tekrar izah ettikten sonra telefonu tekrar göndermemi istediler. Demek ki telpa işiyle ilgilenmiyor. Sensörü değiştirmek mümkün olmadığı için boardı değiştirmek istemeyen personel çalıştıran telpaya bravo diyorum. bu benim ilk telefonum değil galaxy s, sll ve şimdi de sIII. bu telefonun paralel ithalat olanları garantili 1250 tl biz 500 lira fazla verdik telpa garantili diye sonuç içler acısı. Arkadaşlar başına gelen yada bana bu konuda yol gösterecek kimse varmı?

Konunun yeri burası değil biliyorum ama çok üyenin takip ettiğini bilerek böyle bir şey yaptım affola :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parcapincik -- 19 Şubat 2013; 19:56:17 >

• Birkaç günlük denemelerim sonucu çıkardığım sonuç:

Ne yaparsanız yapın parlaklığı yüksek tuttuğunuzda ve fps atlaması vs. şeylerle de uğraşmak istemiyorsanız, özellikleri doya doya kullanmak istiyorsanız cihaz pili tabir yerindeyse "hortumluyor". Rom, ayar fark etmiyor. İlk sayfadaki değerlerden daha düşük değerlerde, sistem seviyesinde pil için özelleştirme yapılmış bir rom da kullansanız fiziksel şeylerin önüne geçmek mümkün değil ne yazık ki. Olay sadece iyi bir yazılım demek değil yani. Ha ama biz bu konu içerisinde zevk alarak, cihazın potansiyelini en üst düzeyde kullanabileceğimiz ve pil konusunda da yazılımsal olarak mümkün olan en iyi alt yapıya sahip yazılımları, romları bulmaya ve kullanmaya çalışıyoruz.

Evet, konuda eksikler var, farkındayım. Zaman bulmakta gerçekten zorlanıyorum. Önerilerinizi yazarsanız ve elinizden geldiği kadarıyla da anlatım, açıklama yaparsanız(ilk sayfadaki gibi. Çok ayrıntılı olması şart değil ama bilmeyen birisine öğretmeye, nasıl yapacağını göstermeye yeterli seviyede olursa iyi olur) ilk sayfaya veyahut uygun bir yere ekleyeceğim. Romlar ise romun linkini veya adını vermeniz genellikle yeterlidir. Eklemek istediğiniz bir şey varsa ayrıca yazabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 19 Şubat 2013; 20:15:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: parcapincik

Yaklaşık 1 ay önce telpa garantili galaxy s3 telefon aldım. Telefonun kamera sensöründe bir sıkıntı olduğunu farkettim. Nesneleri olması gerektiğinden %15-20 civarı büyük çekiyor ve bu olay çekim kalitesine yansıyor. Arkadaşlarımın s3 telefonlarıyla yaptığım testler sonucu( aynı yazılım versiyonları yüklendi, aynı kadrajdan aynı ışık ortamında aynı iso değerleri, aynı ayarlar vs vs) vardığım bu kanıyı bir güzel açıklama menti ile telpaya gönderdim ve telefon bir hafta telpada bekledikten sonra dediğiniz sorunlar telefonda yoktur diye geri geldi ve telefonun kutusunda bir YIRTIK ile geri geldi. Telpayı arayıp olayları tekrar izah ettikten sonra telefonu tekrar göndermemi istediler. Demek ki telpa işiyle ilgilenmiyor. Sensörü değiştirmek mümkün olmadığı için boardı değiştirmek istemeyen personel çalıştıran telpaya bravo diyorum. bu benim ilk telefonum değil galaxy s, sll ve şimdi de sIII. bu telefonun paralel ithalat olanları garantili 1250 tl biz 500 lira fazla verdik telpa garantili diye sonuç içler acısı. Arkadaşlar başına gelen yada bana bu konuda yol gösterecek kimse varmı?

Konunun yeri burası değil biliyorum ama çok üyenin takip ettiğini bilerek böyle bir şey yaptım affola :(

Bir kere cevaplayacağım. Uzamasını istemiyorum.

Kamera sensör yazılımı güncel mi? (*#34971539# tuşlayıp güncelleyebilirsiniz) Güncel ise gidin başka bir cihazla birlikte servise göstererek elden verin. Değiştirirler. Değiştirmek zorundalar. Sensör değiştirilebilir, ama teknik servistekiler onu yapabilecek seviyede mi? Hiç sanmıyorum. Yurt dışından almamın bir nedeni de garantinin olması gerektiği gibi olmaması. Fazla para vermeye gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

Arkadaşlar xda da gezerken bayağı bir kişinin yükleyip beğendiği batarya dostu bir roma rastaldım. Belki sizde denk gelmişinizdir. Az çok yorumları okudum herkesin tepkisi "etkilendim, inanılmaz, çok iyi..." şeklinde ve olumsuz bir yoruma denk gelmedim. Fm radyo da mevcut.
    Adı : [ROM][XXEMA2] NxTGen ROM v9.1 - Codename Battery
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1944197

Bu arada ben NeatROM Lite v1.8 kullanıyorum 1 haftadır. Ekran açık kalma süresi tam 5 saat(wi-fi veya 3g açık şekilde) Memnunum fakat denemek için NxTGen Rom u deniycem bakalım.

Biraz baktim, 200-1400mhz de 6,5 saat ekran bana cok ucuk geldi, kullanicilarin skorlari o derece yuksek degil, ama denemeden bilemeyiz, deneyince geri bildiriminizi bekliyorum

Wanamlite 5.8 + Yank 3.2 kernel, olabildiğince optimize telefon açılışta 420 Mb Ram kullanıyor. 200-1600 arası çalışıyor supersmooth. 2. Gününde 6:20 ekran açık kalma süresi gördü.

Kolay gelsin

Oneriniz uzerine wanamlite i 2.rom olarak kurup denedim, performans inanilmaz derecede dusuk, oyun oynamadim acikcasi ama arayuzdeki gecislerde bile takilmalar surekli var. Isinma problemi var, tabiri caizse wanamlite dayken telefon cayir cayir yaniyordu, anono ya gecince cok hizli bi soguma oluyordu telefonda. Benim deneyimim bu, kullanip kullanmamak size kalmis. Ayrica anono baslangicta 330mb ram kullaniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 19 Şubat 2013; 21:35:37 >

• Ya voltaj degerlerini lütfen paylaş en çok ihtiyacım olan şeylerdi onlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar xda da gezerken bayağı bir kişinin yükleyip beğendiği batarya dostu bir roma rastaldım. Belki sizde denk gelmişinizdir. Az çok yorumları okudum herkesin tepkisi "etkilendim, inanılmaz, çok iyi..." şeklinde ve olumsuz bir yoruma denk gelmedim. Fm radyo da mevcut.

Bu arada ben NeatROM Lite v1.8 kullanıyorum 1 haftadır. Ekran açık kalma süresi tam 5 saat(wi-fi veya 3g açık şekilde) Memnunum fakat denemek için NxTGen Rom u deniycem bakalım.

Biraz baktim, 200-1400mhz de 6,5 saat ekran bana cok ucuk geldi, kullanicilarin skorlari o derece yuksek degil, ama denemeden bilemeyiz, deneyince geri bildiriminizi bekliyorum

Wanamlite 5.8 + Yank 3.2 kernel, olabildiğince optimize telefon açılışta 420 Mb Ram kullanıyor. 200-1600 arası çalışıyor supersmooth. 2. Gününde 6:20 ekran açık kalma süresi gördü.

Kolay gelsin

Oneriniz uzerine wanamlite i 2.rom olarak kurup denedim, performans inanilmaz derecede dusuk, oyun oynamadim acikcasi ama arayuzdeki gecislerde bile takilmalar surekli var. Isinma problemi var, tabiri caizse wanamlite dayken telefon cayir cayir yaniyordu, anono ya gecince cok hizli bi soguma oluyordu telefonda. Benim deneyimim bu, kullanip kullanmamak size kalmis. Ayrica anono baslangicta 330mb ram kullaniyor

Siyah, 2.rom çok yanlış yerlerdesiniz.

Tüm senkronizasyonlar, bilimum herşey açık 6:30 saat ekran süresi gördünüz mü bilmem, xda yank ın konusunda verdim ss ini. Şu an 7 saate yakın süre ve %9 şarjım var. Gerektiğinde 1600 de çalışıyor kasma değil lag kırıntısı bir yok.

Kimse ile aşık atmaya, neyi ne kadar bildiğimi göstermeye niyetim yok. Hele bu seviyelerde asla o eskiden di.

Size başarılar ve bir tavsiye otorite gibi davranmayı bırakın bu işte öğrenmenin sınırı yok. Bildiğinizi zannettiğinz şeyler hiç bir şey bilmediğinizin göstergesi.

Kolay gelsin.

• aydink_1903 hocam sizi gördüğüme sevindim samsung wave konusunda herkese az emeğiniz geçmedi ve yine lafı gereken yerlere kendi üslubunuzla iade etmişsiniz size sormak istediğim şey o dediğiniz 7 saatlik performansı hangi kernel-rom 2 lisi ile ve hangi CPU ayarlarıyla elde ettiniz, mümkünse izahı varmıdır iyi geceler..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kolay gelsin

Siyah, 2.rom çok yanlış yerlerdesiniz.

Tüm senkronizasyonlar, bilimum herşey açık 6:30 saat ekran süresi gördünüz mü bilmem, xda yank ın konusunda verdim ss ini. Şu an 7 saate yakın süre ve %9 şarjım var. Gerektiğinde 1600 de çalışıyor kasma değil lag kırıntısı bir yok.

Kimse ile aşık atmaya, neyi ne kadar bildiğimi göstermeye niyetim yok. Hele bu seviyelerde asla o eskiden di.

Size başarılar ve bir tavsiye otorite gibi davranmayı bırakın bu işte öğrenmenin sınırı yok. Bildiğinizi zannettiğinz şeyler hiç bir şey bilmediğinizin göstergesi.

Kolay gelsin.

anono rom en sağlam siyahla çalışıyor, denemek amaçlıda 2.rom olarak kurdum wanamlite ı, saygılar vede anono rom yada miui kurdunuzmuda karşılaştırmalı olarak lag yok diyorsunuz, hızında sınırı yok ama dediginiz sistemle bi kurup deneyecegim, geri bildirimimi konuya yaparim
    kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 20 Şubat 2013; 0:01:57 >

• Uzun sure omega kullandiktan sonra wanamlite kurdum, hem kararlilikta hemde stabilitede omegadan kat ve kat iyi, omega yi biraz fazla sisirdik sisrmisler, kotu degil ama cok daha iyi romlar var, bu arada hangi kerneli kullanirsaniz kullanin stok kernel kadar stabil degildir

• Hocam bu sudden death olayına kernelle çözüm bulunabiliyormuş,doğrumudur??
  • anonorom da swap kullanabilen var mı? desteklemiyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurcan91

Hocam bu sudden death olayına kernelle çözüm bulunabiliyormuş,doğrumudur??

4.1.2 kararlilik guncellemeleriyle o sorun ortadan kalkti

• quote:

quote:

Wanamlite değerlindirmeni bekliyoruz bende Sotmax v15 var şuan ama çok hızlı bir şekilde bataryamı sömürüyor. Anlamadım sorun bendemi değil mi neyse şimdi bir wanamlite deniyeceğim bende olmadı tekrar anonorom a dönerim. Sotmax denemeyin bence hız olarak iyi ancak batarya kötü gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

quote:

quote:

Wanamlite değerlindirmeni bekliyoruz bende Sotmax v15 var şuan ama çok hızlı bir şekilde bataryamı sömürüyor. Anlamadım sorun bendemi değil mi neyse şimdi bir wanamlite deniyeceğim bende olmadı tekrar anonorom a dönerim. Sotmax denemeyin bence hız olarak iyi ancak batarya kötü gibi geldi bana.

Bende anonodan once sotmaxtaydim, anono cok daha iyi sotmaxtan. Wanamlite in bataryasini henuz kontrol edemedim, tam sarj ettigimde geribildirim yaparim. Stabilite iyi geldi, gpu performansi stock rom gibi, ama sunu soyliyim yank 3.2 nin kulaklik performansi cok kotu, siyahin kulaklik peformansinin yaninda hic tadi yok gercekten. Kulaklik AKG K450

• 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.