Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu kararlılık güncellemesi bana gelmedi farklı bi şekilde bu güncellemeyi yüklememiz mümkünmü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavi_06

arkadaşlar bu kararlılık güncellemesi bana gelmedi farklı bi şekilde bu güncellemeyi yüklememiz mümkünmü?

http://yesilcin.com/index.php/topic,15120.0.html

odinden tek dosyalı firmware yükleyeceksiniz

verileriniz silinmez
  • Kedi, kuyruğunu çektirme. Ilk sayfada hem nasıl yapılacağı var hem linkleri var. Başka bir sitenin, başka birisinin yaptığı şeyi koyma sebebiniz nedir? Öyle yapacaksak ben ne diye anlatım hazırladım? Nasıl olsa internette bu bilgiler var, değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2151217 kurup deniyen varmi acaba
    Arkadaslar kurdum ama telefon acilirsen aamsun galaxy s3 yazisi varken sol uste ufak kirmizi unlem var neden acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StyleSlayer -- 20 Şubat 2013; 22:40:43 >
  • CyanogenMod'da wifi hotspot yapamiyorum, cozumu nedir?Bu arada oldukca akici en son surum

• quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Acemi85

Arkadaşlar xda da gezerken bayağı bir kişinin yükleyip beğendiği batarya dostu bir roma rastaldım. Belki sizde denk gelmişinizdir. Az çok yorumları okudum herkesin tepkisi "etkilendim, inanılmaz, çok iyi..." şeklinde ve olumsuz bir yoruma denk gelmedim. Fm radyo da mevcut.
    Adı : [ROM][XXEMA2] NxTGen ROM v9.1 - Codename Battery
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1944197

Bu arada ben NeatROM Lite v1.8 kullanıyorum 1 haftadır. Ekran açık kalma süresi tam 5 saat(wi-fi veya 3g açık şekilde) Memnunum fakat denemek için NxTGen Rom u deniycem bakalım.

Biraz baktim, 200-1400mhz de 6,5 saat ekran bana cok ucuk geldi, kullanicilarin skorlari o derece yuksek degil, ama denemeden bilemeyiz, deneyince geri bildiriminizi bekliyorum

Wanamlite 5.8 + Yank 3.2 kernel, olabildiğince optimize telefon açılışta 420 Mb Ram kullanıyor. 200-1600 arası çalışıyor supersmooth. 2. Gününde 6:20 ekran açık kalma süresi gördü.

Kolay gelsin

Oneriniz uzerine wanamlite i 2.rom olarak kurup denedim, performans inanilmaz derecede dusuk, oyun oynamadim acikcasi ama arayuzdeki gecislerde bile takilmalar surekli var. Isinma problemi var, tabiri caizse wanamlite dayken telefon cayir cayir yaniyordu, anono ya gecince cok hizli bi soguma oluyordu telefonda. Benim deneyimim bu, kullanip kullanmamak size kalmis. Ayrica anono baslangicta 330mb ram kullaniyor

Anono rom ilk açılışta 490 kullanıyo hocam. (sıfır kurulumdan sonra ilk açılış)

Benim gözlemlediğim kadarıyla anono romun batarya konusunda iyi olması çoğu uygulamanın içinde olmaması. Maps,youtube,clock,hesapmakinesi, bana en çok lazım olanlar bunlar, o yüzden geri yükledim bunları batarya süresi hemen hemen eskisi gibi oldu 4 bucuk saat ekran aldım.

Anono romdan hevesimi alınca bir wanamlite yi denicem herkes çok tavsiye ediyo.

Bu arada siyah kernelde xda'nın stweaks battery profilini kesinlikle öneriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: xasusx

aydink_1903 hocam sizi gördüğüme sevindim samsung wave konusunda herkese az emeğiniz geçmedi ve yine lafı gereken yerlere kendi üslubunuzla iade etmişsiniz size sormak istediğim şey o dediğiniz 7 saatlik performansı hangi kernel-rom 2 lisi ile ve hangi CPU ayarlarıyla elde ettiniz, mümkünse izahı varmıdır iyi geceler..

Ben bişeyler biliyosam insanlara yardımcı olmak için kullanırım. Yoksa bildiğimi paylaşmadıysam kime ne yararı varki. İnsanların biraz yardımseverliğinide göz önünde bulundralım

Dediğimi yakında anlarsınız. Benim için en iyi bilen en çok yardım etmeye çalışandır. @yclycl

• quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

quote:

quote:

Arkadaşlar xda da gezerken bayağı bir kişinin yükleyip beğendiği batarya dostu bir roma rastaldım. Belki sizde denk gelmişinizdir. Az çok yorumları okudum herkesin tepkisi "etkilendim, inanılmaz, çok iyi..." şeklinde ve olumsuz bir yoruma denk gelmedim. Fm radyo da mevcut.

Bu arada ben NeatROM Lite v1.8 kullanıyorum 1 haftadır. Ekran açık kalma süresi tam 5 saat(wi-fi veya 3g açık şekilde) Memnunum fakat denemek için NxTGen Rom u deniycem bakalım.

Biraz baktim, 200-1400mhz de 6,5 saat ekran bana cok ucuk geldi, kullanicilarin skorlari o derece yuksek degil, ama denemeden bilemeyiz, deneyince geri bildiriminizi bekliyorum

Wanamlite 5.8 + Yank 3.2 kernel, olabildiğince optimize telefon açılışta 420 Mb Ram kullanıyor. 200-1600 arası çalışıyor supersmooth. 2. Gününde 6:20 ekran açık kalma süresi gördü.

Kolay gelsin

Oneriniz uzerine wanamlite i 2.rom olarak kurup denedim, performans inanilmaz derecede dusuk, oyun oynamadim acikcasi ama arayuzdeki gecislerde bile takilmalar surekli var. Isinma problemi var, tabiri caizse wanamlite dayken telefon cayir cayir yaniyordu, anono ya gecince cok hizli bi soguma oluyordu telefonda. Benim deneyimim bu, kullanip kullanmamak size kalmis. Ayrica anono baslangicta 330mb ram kullaniyor

Anono rom ilk açılışta 490 kullanıyo hocam. (sıfır kurulumdan sonra ilk açılış)

Benim gözlemlediğim kadarıyla anono romun batarya konusunda iyi olması çoğu uygulamanın içinde olmaması. Maps,youtube,clock,hesapmakinesi, bana en çok lazım olanlar bunlar, o yüzden geri yükledim bunları batarya süresi hemen hemen eskisi gibi oldu 4 bucuk saat ekran aldım.

Anono romdan hevesimi alınca bir wanamlite yi denicem herkes çok tavsiye ediyo.

Bu arada siyah kernelde xda'nın stweaks battery profilini kesinlikle öneriyorum.

Bende 330mb kullaniyor, es manager dan ayarlarini yapinca farki gorursunuz, baslangic yoneticisindeki gereksiz uygulamalari kapatin hic calismasinlar. Evet anonoda map, hesap makinesi vs yok, ama ben bunlai kullanmadigim icin bana sorun yaratmiyor. Ama pek cok arkadas onlari geri yukluyor system dosyasina, hersey geri geliyor, ama ben kullanmadigim icin yapmadim. Wanamp yank ikilisi simdilik gayet iyi performans veriyor,ama ses kalitesi cok kotu, cok muzik dinliyorsaniz tavsiye etmem yanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 21 Şubat 2013; 16:40:50 >

• quote:

Hocam şu siyah stweaks battery olayını biraz detaylandırırmısın artısı eksisi birde link paylaşırsan sevinirim.

bu link var ama doğrumudur. İçerisindeki çoğu link kırık
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1826059

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acemi85 -- 21 Şubat 2013; 17:32:39 >
  • quote:

quote:

Hocam şu siyah stweaks battery olayını biraz detaylandırırmısın artısı eksisi birde link paylaşırsan sevinirim.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2034981

burdaki zip dosyasını CVM ile flashlayıp profil 0.40 apk sını kurun ve evenmorebattery i seçin program restore kısmından, gerçekten çok faydasını görüyorum ben batarya açısından

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Kedi, kuyruğunu çektirme. Ilk sayfada hem nasıl yapılacağı var hem linkleri var. Başka bir sitenin, başka birisinin yaptığı şeyi koyma sebebiniz nedir? Öyle yapacaksak ben ne diye anlatım hazırladım? Nasıl olsa internette bu bilgiler var, değil mi?

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★

hocam kusura bakma bir dahakine ilk sayfadan yazı veririz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii

quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Kedi, kuyruğunu çektirme. Ilk sayfada hem nasıl yapılacağı var hem linkleri var. Başka bir sitenin, başka birisinin yaptığı şeyi koyma sebebiniz nedir? Öyle yapacaksak ben ne diye anlatım hazırladım? Nasıl olsa internette bu bilgiler var, değil mi?

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★

hocam kusura bakma bir dahakine ilk sayfadan yazı veririz

Pü Allah belani o nasil resim lan cok guldum o tip ne ya

• Arkadaslar ilginc bi olayla karsi karsiyayim, bi yardim... apk ye basinca her zamanki iptal-kur sayfasi geliyor, ama kur butonuna basilmiyor. Nasil duzeltebilirim?

• Gpsd belası!
    Uzaktan kumandalari kapatmistim bi süre kayboldu şimdi yine çıktı.
    Allah belasını versin böyle telefonun aldığım güne lanet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckt

Gpsd belası!

Burasi isyan yeri degil, git baska yerde yaz yazini

Arkadaslar sordum ama cevap gelmedi, apk leri actigimda kur butonuna basilmiyor, kur yaziyor ama aktif degil, hafiza dolu degil 1.8gb bos yer var, bi yardimci olun nasil bi durum bu ya kimse karsilasmamis bu durumla wipe lari yaptim tekrar, fix permissionsta yaptim ama yine ayni..
    Edit: tamam arkadaslar duzeldi. Aksam tam sarja taktim sabah duzelmisti sorun, cok ilginc cidden, herhangi bi ayarla oynamadan eski haline geldi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 22 Şubat 2013; 8:01:37 >

• quote:

quote:

Gpsd belası!

Arkadaslar sordum ama cevap gelmedi, apk leri actigimda kur butonuna basilmiyor, kur yaziyor ama aktif degil, hafiza dolu degil 1.8gb bos yer var, bi yardimci olun nasil bi durum bu ya kimse karsilasmamis bu durumla wipe lari yaptim tekrar, fix permissionsta yaptim ama yine ayni..
    Edit: tamam arkadaslar duzeldi. Aksam tam sarja taktim sabah duzelmisti sorun, cok ilginc cidden, herhangi bi ayarla oynamadan eski haline geldi .

Ağzını topla seviyeni düşürme
    Yaş olarak 16-17 falansin heralde?
    Ne yazdıklarım seni ilgilendirmez işine bak. İşsiz değilsen tabii

• quote:

Orijinalden alıntı: KIRKY

quote:

quote:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2034981

burdaki zip dosyasını CVM ile flashlayıp profil 0.40 apk sını kurun ve evenmorebattery i seçin program restore kısmından, gerçekten çok faydasını görüyorum ben batarya açısından

Teşekkürler hocamda yanlış yapmamak için sormak istedim. Bende Perseus kernel yüklü. Önce Siyah Kernel 1.8.6 yı mı kurmam gerekiyor bu şart mı yoksa Persus kernel varken cwm den ProfilesforSiyah flashlayıp ardından StweaksProfilesv0.40 apk sını kursam olur mu? Sanki okuduğumda ProfilesforSiyah sadece Siyah Kernel le çalışır diyor. Bilgi verebilirmisin? Birde bataryaya ne kadar etkisi oldu süre olarak?

• Yaş konusunu karıştırmayın. 17 yaşındayım ama bu sitedekilere taş çıkarırım. Ama belli bir seviyeyi korumaya çalışıyorum. Bir birimizi kırmaya gerek yok. Seviyeyi düşürmektense görmezden gelin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 22 Şubat 2013; 10:13:59 >
  • quote:

quote:

quote:

Gpsd belası!

Ağzını topla seviyeni düşürme
    Yaş olarak 16-17 falansin heralde?
    Ne yazdıklarım seni ilgilendirmez işine bak. İşsiz değilsen tabii

Biz burda insanlara yardim etmeye calisiyoruz ve yardim almaya calisiyoruz, bos muhabbete gerek yok. Evet 17 yasindayim, ama senin kadar isyankar degilim, bazi seylerin yasla alakasi yok hadi isine bak

• quote:

Arkadaşlar NxTGen Rom daki testi tamamladım. Merak edenler için paylaşmak istedim.
    1 gün 4 saat 45 dakika şarj süresi (Wi-fi açık sadece gece kapalı 7 saat dışarıda olduğum zaman 3G )
    Ekran süresi : 5 saat 25 dakika
    +Herhangibir stweaks yapılmadı sadece Nova Launcher Prime yüklü
    +Sadece konuşma,mesajlaşma, whatsapp, twitter kullanıyorum oyun falan oynamıyorum.
    +Performansta bir sorun yaşamadım. Lagla karşılaşmadım. Herhangibir sıkıntı yaratmadı.

• 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.