Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anono romda olmayan radyo nun apksini pm den yollar misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anono'yu çok sevdim ama ne bileyim, KIRKY hocamızın verdiği ayarlardan sonra telefon biraz afallıyor gibi geldi. Tabi sizler ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: corpsecrazy

Arkadaşlar bende Mavi S3 var sağa sola hızlı sallayınca içinden bi ses geliyo, nedir o bilgisi olan var mı ?

içinden geliyor dediğiniz ses,ses tuşu ve power tuşununun oynama sesi olabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Berat249

Tekrar orjinal roma donmek istiyorum garanti ici yapmak istiyorum cihazda touch cwm miui rom var rootlu ilk once triangle away ile 0 yaptiktan sonra orjinal turkiye romunu kursam kies ile guncelleme alabilir miyim veya bunun disinda ne yapmam lazim

odin ile tr romunu yükle.dil kodunu da türkiye yap..ota dan güncellemeleri alırsın..orjinal hale gelmiş.olur..

• Agalar sotmax v15 ile yine çok güzel bir iş çıkarmış. 240 dpi olayını ilk defa kullanıyorum çok hoşuma gitti. Ekran full hd tadını ve netligini veriyor sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanhiziroglu

Anono'yu çok sevdim ama ne bileyim, KIRKY hocamızın verdiği ayarlardan sonra telefon biraz afallıyor gibi geldi. Tabi sizler ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ?

Ben cok performansli kullaniyorum ve ortalama 5 saat 30dk ekran suresi aliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

Orijinalden alıntı: serkanhiziroglu

Anono'yu çok sevdim ama ne bileyim, KIRKY hocamızın verdiği ayarlardan sonra telefon biraz afallıyor gibi geldi. Tabi sizler ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ?

Ben cok performansli kullaniyorum ve ortalama 5 saat 30dk ekran suresi aliyorum

hocam mümkünse ayarlarınızı paylaşabilir misiniz ?
  • konu içinde bilenlerin bilmeyenlere karşı olan uslübu gerçekten çok kötü azarlar gibi konuşuyosunuz farkında değilsiniz. Şuda var sizde KESİNLİKLE haklısınız ROOT NASIL YAPARIM diye soranlar beni bile çıldırttı.

Sayenizde anono ve siyah'ı başarıyla kurdum korka korka :)

sadece sTweaks ve Set Cpu ayarlarım kaldı.

Allah razı olsun.

YCLYCL çok yardımcı oldu kendisine sonsuz teşekkürler..mesaja +1leyince mesajda görünüyo sandım. saygılar

EK olarak ; Siyah kerneli kurdum fakat hiç ayar yapmadım yinede telefon için yararı varmıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 17 Şubat 2013; 20:42:50 >
  • arkadaslar herkezden bı rom tavsıyesı beklıyorum butun goruslere yorumlara acıgım sımdıden tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan9455

quote:

Arkadaşlar bende Mavi S3 var sağa sola hızlı sallayınca içinden bi ses geliyo, nedir o bilgisi olan var mı ?

içinden geliyor dediğiniz ses,ses tuşu ve power tuşununun oynama sesi olabilir mi

Yok hayır, aklıma geldide içindeki sensörün civasından dolayı galiba, çok sert salladığım zaman geliyor.
  • quote:

quote:

quote:

Yok hayır, aklıma geldide içindeki sensörün civasından dolayı galiba, çok sert salladığım zaman geliyor.

batarya tam oturmamış olabilir. eğer tam oturduysa ve sahte flip cover kullanıyorsan(bunları piyasada 50tl ye bile satıyorlar)o flip coverlar telefona biraz bol, o yüzden batarya sallanıyor olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan
    konu içinde bilenlerin bilmeyenlere karşı olan uslübu gerçekten çok kötü azarlar gibi konuşuyosunuz farkında değilsiniz. Şuda var sizde KESİNLİKLE haklısınız ROOT NASIL YAPARIM diye soranlar beni bile çıldırttı.
    EK olarak ; Siyah kerneli kurdum fakat hiç ayar yapmadım yinede telefon için yararı var mıdır ?

İnanın bir yerden sonra sabır falan kalmıyor. Sorulan sorular bilen birisi için evet, genellikle çok kolay sorular. Soran için belki zor bir şey. Ancak benim kızdığım şey konuya direk bir sorunun sorulması. Öncesinde araştırma yapılmaması. Burada sorulan bir soruya cevap alma süreniz konuda birkaç kişi varsa ortalama 5dk yoksa 30dk veya birkaç saat sürebiliyor. O 5dk'yı Google'da araştırma yaparak kullanan birisi %95 ihtimalle sorusunun cevabını bulacaktır. Ben soru sorulmasın demiyorum. Yeri geldiğinde benim de sorularım oluyor. İnsanlık hali, bazı şeyler gözden kaçabiliyor, bir şeyler yazarken aklıma gelmeyen şeyler olabiliyor. Benim atladığım yeri başkası fark edip tamamlayabilir. Aynı durum başkaları için de geçerli. XDA'daki sıkı kurallar burada uygulansa hiç fena olmaz. Aslında kurallar sıkı değil, insanları araştırmaya teşvik ediyor. Çünkü internet gibi ucu bucağı belli olmayan devasa bir kaynak bir tıklama uzağındayken insanların bunu kullanmayıp hazır bilgiyi direk olarak istemesi sinirlerimi bozuyor.(belli ki XDA'dakilerin de bozuyor)

Ayar için CPU-GPU frekans-voltaj tablosu:

Geri kalan ayarlar(ses, şarj ve bellek okuma-yazma şekli) sizin tercihinize kalmış. 800-900MHz CPU ve 533-600MHz civarı GPU frekansı ile gayet rahat kullanabilirsiniz. Ağır oyunlarda duruma göre CPU frekansını arttırabilirsiniz.

@Ressamkral Omega, Anono ve Cyanogenmod 10.1'i tavsiye ederim. Ayriyetten Sotmax ve MIUI var. Her rom her cihazda aynı şekilde çalışmayabilir. Bende çok iyi olan, sizde çok kötü olabilir. Deneyerek en iyi çalışanı bulmanız lazım. Ancak ilk verdiğim 3 rom "genellikle" düzgün çalışır.

@Yclycl bakın benim kimseyle kişisel bir sorunum yok. Ancak ayn soruların tekrarlanmasını istemiyorum. Konu 100 sayfa da olsa aradığınızı bulabilirsiniz, yeter ki aynı şeyler tekrarlanıp durmasın. Konu içi arama özelliği doğru kullanıldığı takdirde gayet de güzel işe yarıyor. Ancak aynı şeyler tekrarlandığında aradığınız şeyi bulmanız zorlaşır, bir süre sonra da imkansız gibi bir duruma gelir. Zaten bunu önlemek için bu konuyu açtım. Ama bu konu içerisinde dahi her şeyi ilk sayfaya koymam mümkün değil. Burada da konu içi arama devreye giriyor. İleride de sorun çıkmaması için biraz sıkı davranıyorum. Yönetim de bu davranışımı destekliyor. Zira aranan şeyin çabucak bulunması önemli bir şey. Soru sorup cevap beklemektense soruyu yazana kadar cevabı bulmak çok daha iyi bir şey bana kalırsa.

• Benim anlamadığım burda arkadaşlar 5 saatte %1 düşme aldım diyo ekran kapalıyken ben 10 dakka %1 aldım çok garip ?

• quote:

Benim anlamadığım burda arkadaşlar 5 saatte %1 düşme aldım diyo ekran kapalıyken ben 10 dakka %1 aldım çok garip ?

Kimbilir onlarda neler kapali sende acik ben telefonu alirken internette 4 sarj sureleri falan yaziyordu herkes ss almis koymus falan ama telefonu kullanmamis 3g kapatmis mobil veri kapatmis 3310 gibi kullanmis vs
    Senin 10dk da 1% in fazla ama bircok etken var mesela bende sync acik 3g hep acik duruma gore degismekle birlikte genelde saatte 1% gidiyor azini hic gormedim mali alisverisine bagli olarakta artiyor tuketim wireless bagliyken de 2 saatte 1% gidiyor ortalama olarak biraz daha gozlemle hep boyleyse arkada pilini saglam icen bisey var ben pil sorunu oldugu zaman hep betterbaterystats la cozuyorum arkada pili neyin tukettigini gosteriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: haspko39

Agalar sotmax v15 ile yine çok güzel bir iş çıkarmış. 240 dpi olayını ilk defa kullanıyorum çok hoşuma gitti. Ekran full hd tadını ve netligini veriyor sanki

Şarjı nasıl hocam?
  • quote:

Benim anlamadığım burda arkadaşlar 5 saatte %1 düşme aldım diyo ekran kapalıyken ben 10 dakka %1 aldım çok garip ?

islemci hizini 300mhz yaparsan seninde oyle olur, ama 300mhz de telefon nasil calisir sen dusun setcpu dan offscreeni 200 yada 300mhz yapabilirsin ama bu seferde ekran acildiginda islemci hizlanacagi icin sarj kaybi yapar. Yani ekrani surekli acip kapiyosan bi dezavantaj, ama ekran hep kapaliysa 5saatte %1 goturebilirsin sende

• quote:

quote:

islemci hizini 300mhz yaparsan seninde oyle olur, ama 300mhz de telefon nasil calisir sen dusun setcpu dan offscreeni 200 yada 300mhz yapabilirsin ama bu seferde ekran acildiginda islemci hizlanacagi icin sarj kaybi yapar. Yani ekrani surekli acip kapiyosan bi dezavantaj, ama ekran hep kapaliysa 5saatte %1 goturebilirsin sende

Aman usta ben kullandım set cpu yu 200mhzde kullanıcağıma telefonu çöpe atarım daha iyi kilit ekranından ana ekrana geçmesi 4 saniye sürüyo öyle

• quote:

quote:

Ek olarak anono ve siyah ikilisinin mucidi olarak sana sorayım hocam bu rom için en iyi launcher nedir ? Az şaej yiyen ve akıcı

• quote:

quote:

quote:

quote:

batarya tam oturmamış olabilir. eğer tam oturduysa ve sahte flip cover kullanıyorsan(bunları piyasada 50tl ye bile satıyorlar)o flip coverlar telefona biraz bol, o yüzden batarya sallanıyor olabilir

Evet sahte flipcover mevcut, ama ben jiroskopdan supheleniyorum.

• quote:

quote:

quote:

Ek olarak anono ve siyah ikilisinin mucidi olarak sana sorayım hocam bu rom için en iyi launcher nedir ? Az şaej yiyen ve akıcı

Nova launcher prime tek gecer. Ama eger "ram yesin onemli degil, bana 3D efektler ve super gorsel soyle" dersen next launcher

• 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.