< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (91. sayfa)

-
-
ikisi de farklı ihtiyaca göre güzel ürün. wireless alırsanız sadece telefon ve varsa saat için güzel. 65 alırsanız ileride çıkacak telefonlar muhtemelen hep 45w+ olacak onları da destekler. 65 ile aynı anda 2 telefon da şarj edersiniz. 24fe nin kendi şarjı kablolu da 25 kablosuz 15. kablosuz şarj kullanımı havalı ve rahat ama pratikte çok iyi gelmiyor bana henüz o yüzden siz bilirsiniz.
-
Siteden de denedim vermiyor hocam kampanya şartlarında kampanya stoğu 10 adetmis adamlar dalga geçiyor ülkeyle :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende alacaktim da kulaklik stok yok telefonla adaptör 26bine veriyor ama isin iyi yani kulaklikti benim acimdan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben aldigimda ayni gun verilmişti bayram olmasa en gec yarin kargoydu hayırlı olsun yetisemedik..
Teşekkürler hocam ara ara kontrol edin belki stok yenilenir.
Aynen kulaklık önemli olan zaten diğer şarj cihazı aman aman bir opsiyon değil
samsung kuponu vermis hb 22ye geliyor 128ligi acaba 256lık degiyor mu o hafıza kalite farkına ne dersiniz?
-
Uzun süre kullanacaksanız değer, seneye değiştirecekseniz uygunsa 128 gb alın.
uzun süre hocam bekleyim o zaman su samsung store kacırmasak iyiydi. Ne var ikisine de ufs 4 koysalar. İşin garibi hb amazonda satıcı olarak 256 yok niyeyse.
-
Bende keşke 512 gb olsaydı diyorum... Apple gibi planlı yavaşlatma uygulamazsa 5-6 yıl üzmez bu telefon.
Güle güle kullan hocam
Hocam yazmış olduğunuz mesajları dikkatli okudum. Ancak yazdığınız konular çok teknik kaçmış. Anlamakta güçlük çektim. Yapmış olduğunuz ayarları bizim anlayacağımız şekilde izah ederseniz çok sevinirim. Böylece sadece ben değil telefonu satın almış ve konuyu takip eden tüm arkadaşlar istifade etmiş olur. Dediğiniz gibi Android'in özgürlüğü candır ama bu stabiliteyi bozan ve sistem kaynaklarını sömüren durumlardan kurtulmayı bilememek can sıkıcı oluyor. Zaman ayırıp detaylı bir şekilde anlatırsanız çok seviniriz.
S20 fe den geçtim s24 fe ye ilk çıktığında bariz S20 fe nin ekranı daha kaliteli renkler kontrast VS hele birde i phone felan kıyaslarsan bariz aşırı cansız bir ekran
Ben de s20fe den geçeceğim ekran konusunda s8 s20fe den daha iyiydi. S24fe den de s20fe ise 3310 a döneceğiz sanırım 😀
Samsung kampanyasinda adaptör de stokta bitmis kablosuz olan stokta. Kampamya kovalamanin manasi kalmadi gibi aamsung sitesindeki.
Bu telefonu 256 gb 28.999 tl den alan sadece benim galiba 😀😀
Aynen hocam samsungun kampanyaları hep fiyaskodur, s25 ultra da da bunu yaptılar bana iptal ettim. Ben dün akşam hb den 128 olanı 2000tl kuponla aldım geçtim 21800 e geldi
Yalnız değilsin 😄 26'ya alacaktım ama ticari karta taksit yapınca 29 oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaX-1 -- 2 Nisan 2025; 12:41:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X