Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kdraltundas Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.213
Cevap
201
Favori
312.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlısı olsun aramıza hoş geldin. İlk 2 gün normal kullanın batarya kalibrasyon yapacak. Bu 2 gün içinde ısınma veya çekim düşüklüğü şarj az gitme gibi olaylar olabilir. Sonradan düzelecek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NAKRESS55 kullanıcısına yanıt
    S23feden daha iyi bi deneyim olacağını düşünüyorum ekran konusu bile şuan gayet güzel. Sağolun bilgilendirme için hocam

• Galleo kullanıcısına yanıt
    S23 fe nin ekranından daha mı iyi sizce? Böyle düşünüyorsanız biraz açıklar mısınız?

Bu arada hayırlı olsun. 👍🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaX-1 -- 2 Nisan 2025; 19:57:8 >
    S23 FE den şarj performans ısınma konusunda özellikle memnun kalacağınızı düşünüyorum. S serisi FE modellerinin en iyisi olarak S24 FE dizayn edildi. Ben başarılı buldum. 5000mh lık A55 ile batarya performansı çok yakın. Ben başarılı buldum. Tek titreşimini beğenmedim diyebilirim. 😁 birazda zarif ve hafif olsa iyi olurdu 😃

• iphone 12'den s24 FE'ye geçiş yaptım. Ekran on numara, batarya on numara, telefonun genel hızı on numara gerçekten beğendim. Gelelim beğenmediğim noktalara. Üst tarafta bir arkadaş daha bahsetmişti, telefonda çok fazla ince ayar yapmanız lazım tam verimli kullanabilmek adına. Bunlar yoruyor ve alışma sürecini uzatıyor. Sosyal medya uygulamaları ios kadar akıcı değil. Ekrandan vs bağımsız sanki uygulamalar (x, instagram) takılıyor gibi geliyor bana. Hani telefona 22 bin lira verdim bu paraya çok iyi ancak gidip S25 ultra gibi bir telefon alsaydım ve böyle bir şeyle karşı karşıya kalsaydım bir daha almazdım herhalde. Onlarda da aynı durum vardır eminim. Android telefon alınacaksa maksimum bu paralar verilmeli bence. Kamera konusunda ise herhangi bir sıkıntı gözlemlemedim aksine kameraların kalitesini gayet beğendim.

Ayrıca garip bir problem var. Android auto'nun sesi çok az geldi bana. Radyo ile android auto ses çıkışı arasında yarı yarıya fark var nerdeyse. Carplay'de böyle bir durum yoktu. Müzik dinlemekten keyif alan biri olarak bu durum üzdü beni. Hatta en çok düşündüren durum bu oldu beni. Sebebi ne olabilir fikriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnReesee -- 2 Nisan 2025; 20:44:11 >

• İnce ayarlar hangileri?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A8 2018'de bile sürekli açık ekranı özelleştirme ayarı vardı bu telefonda olmaması saçma. Saatin altına fotoğraf koyabiliyordum,yazı ekleyebiliyordum bunda niye yok ki ? Var mı çözümü?

• NAKRESS55 kullanıcısına yanıt

A55 çıktığı hafta aldım 1 hafta önce s24 fe'ye geçtim. A55 40-60 dakika daha fazla ekran açık süresi veriyordu. Bu telefonun bataryası 5000 olmalıydı. Belki s25 fe 5000 olur.

• S24 FE kullanan arkadaşlar kılıf ve ekran koruyucu önerir misiniz ? teşekkürler

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt

Hocam kişiye özel ayarlar. Geliştirici seçeneklerini açıp efektleri 0.5 yaparsanız efektler hızlanıyor.

Gözünüze hoş gelen tona göre ekran canlı-doğal ayarı yapılıyor.

Always on display ayarları vs. Kişiselleştirme dediğimiz olay yani.

• Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]
    Kampanya gozukuyor denemdigim tarayici kalmadi hata verdiriyor ...gelde ....

• Bu samsung shop ne zaman kargo ya veriyor yahu. Sipariş onaylandı da kaldı benim. Samsung a yazıyorum kargo durumuna karışamıyoruz diyor

• cuara86 kullanıcısına yanıt

S24 fe stok yok hocam yarin bakacagim.bende.

• Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

Bayram sebebiyle ertelenmistir hocam bende amazondan ürünler aldim 3gundur duruyor.

S23 fe güzeldi de pili berbatti arkadaşımda var.

• Deneyin hocam takip edecegim bende. duz 23 var arkadasima alacaktim. Sansa bak onda da olmadi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuara86 -- 2 Nisan 2025; 21:48:33 >
    Aynen aralarında çok fark yok. testlerde de dediğiniz şekilde sonuçlar çıkıyor. 4700mh olmasına rağmen iyi. Eski FE serilerinin en büyük sorunu bataryaydı. Bataryayı bir tık ufak tutma nedeni soğutma sisteminin bir tık büyük olması da olabilir tahminimce. Birde performans modu var. zor durumda bunu açtığında neredeyse şarj hiç düşmüyor. üstüne 60 hz alırsan 2 günde gider gibi izlenim vermedi değil. 😃 Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

Ben de merak ediyorum bunu. S7 kullanmıştım onda vardı istediğimiz gibi özelleştirebiliyorduk. Şimdi bize sundukları tek seçenek kalın fontlu bir aod. İstediğim gibi ayar yapamayacaksam ne anlamı kaldı samsung almanın?

• ruaF1912 R kullanıcısına yanıt
    ben bu kılıftan aldım. çok şık duruyor.

www.n11.com
    Adige Samsung Galaxy S24 Fe Uyumlu Kılıf Demre Magsafe Kamera Korumalı Siyah + Ekran Koruyucu Siyah Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/adige-samsung-galaxy-s24-fe-uyumlu-kilif-demre-magsafe-kamera-korumali-siyah-ekran-koruyucu-67825245?magaza=abgac

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

• Aod deneyiminiz nedir? Tüm gün kullandığım bir özellik. İzlediğim videolardan anladığım kadarıyla aodu da 120 hz olarak verdiği için şarj hızlı bitiyormuş sanırım?

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.