< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (90. sayfa)

-
-
-
256 alsık hocam dediğim gibi çok hızlı cihaz videolar falan açılırken internette şak diye açılıyor mediamarketten aldık çok sağol cihaz çok iyi sadece biraz kalın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sistem otomatik verdi sanırım hocam s24fe 128gblarda geçerli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam hocam teşekkürler, buds 3 bitmiş bu arada kampanya ilk günden bitmiş galiba 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün sipariş verdim onaylandı ben de. Teslimat tarihi 8 Nisan diyor. Samsung Shop tan alışveriş yapan var mı ? Kargolama süreci nedir bu arkadaşların
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende s24fe + şarj cihazı + buds 3 deniyorum buds 3 ekliyorum olmuyor
Bir kampanya yapıyorsun samsung daha ilk günden deniyorum, vermiyor ilginç.
Bunu bu şekilde nereden alabiliriz. 128 olanı hepsiburadadan 22 bin tl'ye almıştım, dün kutusunu açtım ama hat takmadım. Onu iade etmeye çalışıp bunu almak istiyorum. Eğitim indirimi ile mi yoksa normal kullanıcı da alabiliyor mu?
-
Normal kullanıcı ama vermiyor şu an eklentilerini baya denedim olmadi
-
bu neymiş yahu. nette gezerken görsem scam link diye tıklamam. umarım problemsiz olur güle güle kullanın. kampanyayı s24fe için değil 3 ürün şeklinde yapmışlar bu arada. s24 + earbuds pro vs ile de set yapılıyor. 30% indirim. stok arada gidip geliyor. özellikle kulaklık bitti görünüyorsa arada yoklayın. sadece 2li bile olsa 20% indirim ile 65w adaptörlü 26ya geliyor fena değil.
-
Bende 30 bin oluyor. Niyeyse bir türlü olmadı
-
Valla kaçırmışız çok güzel kampanya. tekrar stoklara girerse gören olursa haber ederseniz çok sevinirirm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minmax -- 1 Nisan 2025; 15:55:40 >
Hiç aklımda cihaz değiştirmek yoktu. S20fe hala problemsiz seri bir cihaz. Ama aklımı çeldi kampanya :)
Şu an vermiyor yeğenime alacaktım vermedi.
kaçırmadınız arada açılıyor. offers linkinden açıp 3 ürünü baştan ekleyip checkout kısmına geçmeniz lazım. eğer ki stokta eksik görünen varsa ki o şuan kulaklık 2li olarak 26k 20%indirimli geçiyor. sonradan kulaklık eklerseniz olmaz. sepeti silip tekrardan offer linkinden kurmak gerekli. eğer sepeti temizlemezseniz tekrar ekleyip 5 6 ürün oluyor yine bozuluyor. ben denemek için 1 2 uğraştım kulaklıklı hali geldi. arada kapanıp açılıyor. ben zaten aldığım için denemeyi bıraktım forumdan birileri alsın artık.
-
Samsung her kampanya da sorun oluşturuyor s25 ultra da aynısını yaptı komple iptal ettim siparişi kizdim s24 ultram var onla devam ediyorum samsung kampanyalarda kofti bir firma.
Samsung shop uygulamasından ekliyorum olmuyor kulaklığı çıkarıyor ve fiyatı artırıyor.
Ben sitesinden aldık hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X