https://www.samsung.com/tr/mobile-accessories/50w-power-adapter-duo-black-ep-t5020xbegww/ su adaptörün içinde ekstra kablo var bu ürünle alırsanız 256lık 26800e geliyor akradaslar. 65w adaptör stok kalmamıs onla alırsanız 26200 idi. Piyasaya göre 500 600 filan ek verip bu adaptörü almak mantıklı mı oda size kalmıs. Bana mantıklı geliyor cünkü 25w adaptör zaten 700tl iken bunu alın daha uyumlu olur ileriye dönük. |
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (100. sayfa)

-
-
Aileme aldığım a15 modelinde de var bu olay. Panel kalitesi ile ilgili olabilir. Ne kadar ekmek o kadar köfte maalesef.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
nisan 1 de kampanya çıktı karşıma instagram da 3lü satın alımda 40.xxx yerine 25.xxx ödeyin diye. s24fe 256+buds3+65watt şarj cihazı toplam 25.xxx fiyata geldi.
-
resmi tatil değilse parasını ödediğim şeyin hizmetini almak isterim sonuç olarak.
-
bunda pcde usb 3.2 hızlarına ulaşamadım driverlar yüklü halbuki.kablo orijinal.
-
Samsung'a yakışmıyor böyle hareketler. BD3, S24FE 25K ama 10 adet stok koymuşlar, ne STY'den haber var, ne başka bi'yerden. İnstagram reklam vermek nedir yahu, siz T3 şirket misiniz? çançinçon musunuz? Kalp kırıldı biraz
25K'ya BD3, S24FE alan arkadaşlara hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bd3 cikti zaten artik 28e geliyor bu sekil alirsan sözde ay sonuna kadar dediler kandirmaca. Sarj aletiyle alip geçeceğiz gene az da olsa kar var. Ha kart kampanyasi vs varsa trendyolda 26099tl belki az daha ucuza gelir bu şekil
-
Bu ürün sadece kablosuz şarj mı ediyor başka bir işlevi var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben, hiç bir zaman Trendyol'dan almayı tercih etmem artık bremın :) Geçmişte çok sorunlar yaşadım, önermiyorum kimseye de. Alternatif olarak bile düşünmem. Samsung sitesinden al geç hala karlı alışveriş oluyor ise tabi.
Şu anda Poco telefon kullanıyorum. Onun şarj hızı 33w, 25 ile çok fark etmez belki ama mevcut cihazlarda 90w,120w falan olunca 25w biraz düşük kalıyor.
Şu anda bir samsung kampanyası var ama stokta yok diye alamıyorsun. Ama 25-26bin civarına en iyi cihaz bu galiba.
-
Benim m31s de yok bu. O da pek iyi bir telefon değil
Kablosuz şarj hocam saati telefonu kulklığı iki ayrı bölümde şarj edebiliyorsunuz ayrıca ısınmayı engellemek üzere telefon bölümünde fan mevcut ama pek hava vermiyor belki sadece şarj ünitesini soğutmak üzere yapılmıştır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Trendyolda satici mediamarkt hocam 26100tl. Samsung sitesinden alirsaniz 65w adaptör ile 26200 yada 50w kablolu adaptör ile alirsaniz 26800. Zaten adaptör her halukarda alınacak az daha iyisini aliyorsunuz sadece.
Stok 2 renkte var 256 olani ekleyin ustte attigim 50w adaptörü ekleyin 26800e iniyor.
Hala %100 karar veremedim. Şimdi Nisan geldi, belki başka kampanyalar da olur. Tabi zam da gelebilir.
-
Yaza doğru 25fe gelecek yeni kurla vs pahali olur o buda 30binlerden indi buralara
24fe Ekimde gelmişt, 25fe de o civarda gelebilir. Ama devamlı yeni modeller çıkıyor zaten, bunun sonu yok. Bir telefon düşecek diye beklerken piyasadan kaldırıyorlar.
Şimdilik s24fe, mi 14t falan bakıyorum.
-
14t de güzel cihazda xiaomiye artık güvenmiyorum birde yazılım olarak samsungu cok beğeniyorum
14t sipariş vermiştim. Teknosa da inceledikten sonra iptal ettim siparişi, kasa kalitesi, premium hissiyat, one ui arayüz ve video kalitesi olsun önde, s24 fe aldım ve iyi ki almışım diyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X