Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.281
Cevap
202
Favori
316.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam konularda az geriye git işlemci kısmını açıkladım. kısa özet işlemci amd ile ortak yapım. Ondan sorunu yok stabil bir işlemci. Mesela dün 2 3 saat konami efutball oyunu oynadım ısınma 37 geçmedi şarj da %20 civarı harcadı. işlemci niklemiyor bile 10 çekirdek. 256 kesinlikle tavsiye ederim. yeni teknoloji bir bellek mimarisi kullanıldı. onuda yazmıştım bakarsın. Teli aldığında ilk 2 gün batarya ve telefon kalibrasyon yapacak. bu zamanda oyun falan asılmayın. ilk bir hafta ısınma çekim düşüklüğü yapabilir. Sonradan düzelecek. çekim gücü 3g ye düşse bile internette normal geziyor çekime takılmayın gayet başarılı. Telefon genel anlamda çok çok iyi. eksileri ebatı büyük ağır ve titreşim şiddeti düşük. 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FaLkenAuGe kullanıcısına yanıt
    farketmez kullanabilirsiniz. 67w olsada telefon 25w üstünü desteklemediğinden 25w çekerek şarj edecek ✌️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NAKRESS55 -- 5 Nisan 2025; 10:26:31 >
  • sifir7uc S kullanıcısına yanıt
    Vodafone kullanıyorum, her hangi bir sorun yaşamadım.

• Benim cihazlar kargoya verilmiş. Hepsijet üzerinden

• Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

hocam en uygun şuan bu telefonu nerden alabilirim

kulaklık sarj aleti vs dahil ? siz hangi siteden aldınız

• BlackMon B kullanıcısına yanıt

O kampanya bitti 25 değil 28e alirsiniz 3lu gene fena değil bence yada 65w sarj aletiyle 26200e gelir. Shop samsungta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 5 Nisan 2025; 11:39:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt

cok tesekkur ederim hocam

• BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Samsung shop üstünden 3 lü seti 25400 e aldım ben. Ancak o kampanya bitti. Aşağıda arkadaş cevap vermiş zaten hocam

• Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

cok tesekkur ederim hocam takibe aldım bakalım :) kulaklık cıkmadı sarj aleti stok gelmiş

• Bu telefon bu fiyata fiyat performansın kralını sunuyor

• Beyler bu telefonu mu almak lazım yoksa kamu indirimiyle a56 mı 256 gb 20.800 tl

• EfsungerHeisen kullanıcısına yanıt

s24 fe tabi her alanda güçlü a56ya göre.

• Burda s20 fe kullananlari gordukce icimde bir mutluluk olmadi degil 2 sene kullanip degisimle s23 almistim. Evdr ihtiyac oldugu icin ikinci telefonu da 24 fe aldim. Kamera da sanki bir tik daha onde . Hatta bir ara kendime de alayim dedim ama s23 kompak hala d aisini goruyor. Kendime de alsam 24 fe alirdim gerek fiyat gerek performans yönünden oldukca dolu telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu hantallığı bir nebze olsun hafifletecek kılıf öneriniz var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EfsungerHeisen kullanıcısına yanıt
    S24 FE 256 lık 25 26 bin TL segmentinde. S serisi özelliklerden faydalanayım kamera ve oyun performansı da biraz daha iyi olsun derseniz alınabilir. Fiyat farkı fazla derseniz A56 da o fiyata üzemez.

• tgezer kullanıcısına yanıt
    1 2 sayfa geriye git paylaşmıştım. birkaç arkadaşta almıştı. hantallığı hiçbirşey gidermez gibi bir telefon 😅😅 ama premium bir hava katabilirsin.

• Su an s24fe 128 gb kuponla 22.000 tlye geliyor. 256 gb ise 26.000 civarinda. Sizce 256 gb icin indirim beklenir mi bu fiyattan sonra?

256 olanı şuan daha aşağıya düşmez gibi. Belki s25 fe çıkarsa inebilir bir ihtimal. şuana kadar 24.500 e 1 günlük teknosa indirdi daha da görmedim. Kamu kupon falan indirimleri hariç.

ileriye dönük kullanırım dersen 256 alman mantıklı olacak. 1 2 sene kullanırım dersen 128 işini görür. bellek farklarını önceki konularda biraz bahsetmiştim bir yazım aşağıyaya ekliyorum.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160982487

• NAKRESS55 kullanıcısına yanıt
    Sona yazdigin "2bin TL fark vardı. bu farka değer. Ama 3 5 bin farka değmez tavsiye etmem." Yorumun baya guzel bir cikarimmis :) tesekkur ederim bilgi icin

Yorumu 2 hafta önce yazdım fiyatlar sürekli değişiyor. genelde 128 lik olanlarında kampanya çok olmaya başladı. Bunun sebebi 256 olana yoğun ilgi olduğundan sanırım olacak ki fiyat farkını açtılar.Bu arada S24 fe ve A56 hafıza kart desteği yok yazmayı unuttum. Aceleniz yoksa acele etmeyin. Ben A55 bakıyordum geçen yıl. Sonra A56 gelecek diye bekledim. A56 fiyatı S24 FE ile nerdeyse aynı fiyata çıkınca hüsrana uğradım. S amiral serisi ve FE modellerinin en iyi en stabili olması sebebi ile az daha ekleyip bunu aldım. A56 18 20 bin seviyelerindeyse alınır pişman etmez kötü telefon değil. 24 lerde ise 1 2 daha koyup S24 fe 256 alınır burası net. iki telefonuda canlı canlı inceledim. Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.