Hocam ben karanlık modda kullanıyorum genel olarak. (s24 FE) Normal moda alarak ayarlar ekranına baktım önden yandan. (ofis içinde) Pek bir fark göremedim renklerde. |
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (98. sayfa)

-
-
Sadece beyazlarda oluyor. Alttan bakınca tam beyaz,düz bakınca hafif sarı gözüküyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran koruyucu varsa ondan kaynaklı olabilir. Bende de alttan bakınca gökkuşağı gibi renkler beliriyordu. Ekran koruyucuyu sökünce anladım ki bundan kaynaklanıyormuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yine baktım gene yok
arkadaşın dediği gibi ekran koruyucu kaynaklı olabilir. Göz rahatlığı modu açık olabilir. Biraz ayarları kurcalayın isterseniz.
-
Göz rahatlığı kalkanını kapatırsanız düzelir.
-
Üstad iade etme şansın varsa iade et. Ben "bir harf üç rakamlı turkuaz renkli" marketten 1200₺'ye almıştım. Ürün kesinlikle orijinal. Şimdi baktım fiyatı 1299₺.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora_kalender -- 4 Nisan 2025; 13:18:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bizim burada ki marketlere bir bakayım eğer var ise iade edeyim hocam teşekkür ederim
-
-
Sadece beyazı varmış bu kötü oldu. beyaz aksesuar pek tercih etmiyorum teşekkürler arkadaşlar
-
-
3lü sette bunu ben de aldım. type c ye kablosuz şarjı takacağım type a ya normal kabloyu takacağım pc yanında hiç çıkarılmadan duracak. yatağımın yanında spigenin 5watt kablosuz şarjı var uyurken onunla şarj ediyordum hala öyle devam edecek.
-
-
gayet güzel hocam. ben de huawei watch gt4 var keşke o da şarj olsaydı bu stand ile çok güzel olacaktı ama olmadı :D
-
Kapalı
Ekran koruyucu takmadım. Evet hologram tarzı bir olay var. Baktığın açıya göre beyaz tonları değişiyor
Bende denedim benzer sorun vardı, kapattığımda düzeldi. Ekrana baktığınızda gözü yormayan bir ayar açık olabilir.
Beyaz sayfalarda gezerken bazen adaktif parlaklık kapalı olmasına rağmen ekran parlaklığı değişiyor gibi oluyor çok az azalıp artıyor (gölge gibi) çok dikkatli bakmanız lazım ekrana özellikle instagram uygulamasında mesajlar kısmından, istekler bölümüne girip tekrar mesajlar bölümüne geri çıkınca farkediliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X