Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Derinoğlu35 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.254
Cevap
201
Favori
315.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam ben karanlık modda kullanıyorum genel olarak. (s24 FE)

Normal moda alarak ayarlar ekranına baktım önden yandan. (ofis içinde)

Pek bir fark göremedim renklerde.

• NAKRESS55 kullanıcısına yanıt

Sadece beyazlarda oluyor. Alttan bakınca tam beyaz,düz bakınca hafif sarı gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sugar23 kullanıcısına yanıt
    Ekran koruyucu varsa ondan kaynaklı olabilir. Bende de alttan bakınca gökkuşağı gibi renkler beliriyordu. Ekran koruyucuyu sökünce anladım ki bundan kaynaklanıyormuş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

yine baktım gene yok Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] arkadaşın dediği gibi ekran koruyucu kaynaklı olabilir. Göz rahatlığı modu açık olabilir. Biraz ayarları kurcalayın isterseniz.

Göz rahatlığı kalkanını kapatırsanız düzelir.

• s24fe için almıştım s20fe de kullanmak nasip oldu biraz fan sesi var 15watt hızlı şarj ile güzel dolduruyor beğendim. içinden 25 watt şarj cihazı ve 1mt kablo çıkıyor amazondan 1700 e geldi.

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]
  • Mertcan-39 kullanıcısına yanıt
    Üstad iade etme şansın varsa iade et. Ben "bir harf üç rakamlı turkuaz renkli" marketten 1200₺'ye almıştım. Ürün kesinlikle orijinal. Şimdi baktım fiyatı 1299₺.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora_kalender -- 4 Nisan 2025; 13:18:48 >
  • bora_kalender kullanıcısına yanıt

bizim burada ki marketlere bir bakayım eğer var ise iade edeyim hocam teşekkür ederim

A-101 harca harca bitmez Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] 

Sadece beyazı varmış bu kötü oldu. beyaz aksesuar pek tercih etmiyorum teşekkürler arkadaşlar

Aynen, beyaza bende pek alışık değilim. sevmiyorum Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU]  Bu kablosuzu kaç kez niyetlenip vazgeçmiştim.

En son şöyle birşey almıştım samsungtan indirimdeydi 1200 falan. İleriye dönükte işimi görür diye pek önemsemedim Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] 

3lü sette bunu ben de aldım. type c ye kablosuz şarjı takacağım type a ya normal kabloyu takacağım pc yanında hiç çıkarılmadan duracak. yatağımın yanında spigenin 5watt kablosuz şarjı var uyurken onunla şarj ediyordum hala öyle devam edecek.

Kablosuz olarak ofiste öyle bir meret var çok fonksiyonlu ona bırakıyorum. evde resmini attığım var. birde samsung 43 inç tv monitörde de 65w şarj çıkışı var. Hanımla bana yetiyor 😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NAKRESS55 -- 4 Nisan 2025; 14:17:57 >

gayet güzel hocam. ben de huawei watch gt4 var keşke o da şarj olsaydı bu stand ile çok güzel olacaktı ama olmadı :D

• fbyram kullanıcısına yanıt

Kapalı

Ekran koruyucu takmadım. Evet hologram tarzı bir olay var. Baktığın açıya göre beyaz tonları değişiyor

Bende denedim benzer sorun vardı, kapattığımda düzeldi. Ekrana baktığınızda gözü yormayan bir ayar açık olabilir.

Beyaz sayfalarda gezerken bazen adaktif parlaklık kapalı olmasına rağmen ekran parlaklığı değişiyor gibi oluyor çok az azalıp artıyor (gölge gibi) çok dikkatli bakmanız lazım ekrana özellikle instagram uygulamasında mesajlar kısmından, istekler bölümüne girip tekrar mesajlar bölümüne geri çıkınca farkediliyor.

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.