Samsung kampanyayı değiştirdi sanırım.. Kulaklıla 29 kusura çıktı... Şarj aletleride biraz fiyat arttı.. Pfff ulan bi kafamdaki kampanyayı yakalayamıyorum deliricem ya |
Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (99. sayfa)

-
-
İş yerimde şu an belli olmuyor. Evde belli oluyor. Işıkla alakalı donanımsal bir durum sanırım. Dediğim gibi A55 te de vardı. Telefona aşağıdan bakınca tam beyaz,elime alıp düz bakınca hafif sarı. Göz alışkanlığı ile düzelecek bir durum fakat eski telefonumda olmadığı için dikkatimi çekti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olabilir, ayarlardan arama kısmına hdr yazdım oradan super hdr kısmına girip tekrar geriye dönünce parlaklık hafif artıp azalıyor, sizde de oluyor mu arkadaşlar?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sorma 4 gündür saat başı giriyorum. kulaklık var şarj cihazı yok şarj var kulaklık var telefon yok dalga geçiyorlar resmen şimdi de 3 üründe var fiyat 28500 insanı umutlandırıyorlar sonra da kafalarına göre kampanya iptali yapıyorlar nasıl bir pazarlama stratejileri var çözemedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet oluyor. Sadece hdr ayarında oluyor. Başka şeyler arattığımda olmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
harbiden ya sarj aleti de 65 olsa 26ya gene iyide kablosuzu kalmıs stoklar da sıkıntı az sonra kulaklık da kalmaz.
Canlı destek diyorki bu haliyle 28bin 65w stokta yok o olursa 25bin geçen gün 25e üçünü veriyordu sözde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 4 Nisan 2025; 16:23:28 > -
Demek ki yazılımsal ya da ekran özellikleriyle ilgili sanırsam.
buds kampanyasıyla 25bin olan kampanyayı sonlandırmıslar alanlara hayırlı olsun alamadık biz. 50w adaptörle 26.8 veya kablosuz aletle 26.3e alınan kampanyalar kalmıs sadece
-
-
Hayırlısı olsun hocam, çok iyi fiyata almışsın bende teknosadan 22.500 TL'ye almıştım.
Hocam o fiyata biraz daha beklenirdi 😃 iyi iptal etmemişler ona da dua etmek lazım 😅😅
Hayırlı olsun hocam size de :)
En sinir olduğum şey kargo beklemek 😅 aldığım ürünü direk kargoya versinler istiyorum.
s24 fe ilgilendiğim bir telefon. Uygun kampanya denk gelirse alabilirim.
Kamerası ve şarj olma durumu nasıl? Hızlı şarj olayı kağıt üstünde 25w, düşük gibi.
-
Şarj hızı çok üzmez ama daha önce yüksek hızlı şarja sahip telefon kullandıysanız canınızı sıkabilir kamerası gayet iyi sadece 60 fps videolarda lensler arası geçiş yapamıyorsunuz 30 fps'lerde yapabiliyorsunuz. Ben taksitle alacağım için mecburen ticari karta 29 bin liraya aldım kampanyayı denk getirirseniz 25 26 bin liralara alabilirsiniz. O fiyatlara da öyle bir cihaz sanırım yok
Hocam nasıl bu kadar ucuza alabildin
Aynı ben 😅😅 çok pırpırım bende bir an önce gelsin istiyorum hep 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X