Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kdraltundas , kdraltundas , malikanesorumlusu Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
5.312
Cevap
202
Favori
317.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bu cihaz ile yd xioami 15 arasında kaldım. Yd kullanmak benim için dert değil. Gerek xioami gerek samsung bir çok telefon kullandım. Bir ara a34 kullanmıştım giriş seviyesi olmasına rağmen hiçbir sorun olmadan kullanmıştım. Androidde samsunga yaklaşan hiçbir firma yok bence. Xioami de kağıt üzerinde harika duruyor, özellikle kamerası çok güzel geldi

Cihazda pek oyun oynamam oynasam da minik oyunlar. sosyal medya, internette gezinme, dizi-film-youtube. Benim için en önemli etken sarjın iyi gitmesi daha da önemlisi bu bahsettiğim senaryoda cihazın ısınmaması. Günlük kullanımda cihaz ısınınca sinirlerim bozuluyor :)

Önerileriniz, tavsiyeleriniz nelerdir? Kameradan memnun musunuz?

• 3lü seti çok bekledim zorladım ama bir türlü alamadım. Hepsiburadadan 128gb modeli puanlar ile felan toplam 21kya biraz önce satın aldım. Merakla bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr James Wilson kullanıcısına yanıt

Kağıt üstünde mi15 daha üstün, yd sorun değilse s24fe nin fiyat avantajı da yok. 50kya mi15 mi? 25kya s24fe mi dersen s24fe bence.

Merak ettiğin sorulara gelirsek...

Isınma sorunu yok,

Kamera güzel,

Şarjı iyi,

7 yıl güncelleme sözü güzel.

Hızlı şarj mi15e oranla kötü

Tasarımı 15e oranla kötü

İnce detaylara inersek mi15 üst seviye olduğundan birçok konuda üstün gelir.

• Kampanya ile satın alımı kaçıranlar için, Tık hızı 1500TL kupon ile 24.599 TL'ye düşüyor, satıcıyı Mediamarkt seçin.

Samsung Galaxy S24 FE 8 GB 256 GB (Samsung Türkiye Garantili) Graphite 256 GB Fiyatları ve Özellikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruaF1912 -- 5 Nisan 2025; 0:20:43 >
  • fbyram kullanıcısına yanıt

s24 fe karar verdim hocam. Xioami bulaşmak istemedim. Yardımınız için teşekkür ederim

• ruaF1912 R kullanıcısına yanıt

1 hafta önce 25800'e aldım bugünkü fiyat süper. Bundan aşağı da düşeceğini sanmam. Zaten kuponla bu fiyata düşüyor normalde 25500'ün altında hiç görmedim. Bu fiyata bundan iyi telefon yok ya da kamu indirimiyle a56 256 gb almak mantıklı o da 21000'e gelir. 3500 lira fazla verip s24fe mi yoksa 21000'e a56 mı almak arasında karar vermek lazım. Kardeşimde a56 var s24 fe'den tek üstün özelliği ekran açık süresinin 40-60 dakika daha fazla oluşu.

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt

Alamadan bitti maalesef :(

15 dakikada bitti bir daha bu fiyata çok zor.

• Şu an en mantıklısı kendi sitesinden kablosuz sarj standı ile almak gibi. 26.400'e geliyor. Diğer sitelerle arasında 300 lira gibi bir fark oluyor. Kulaklığı da yakalasak iyiydi de zor gözüküyor

• n11 genelde telefon kategorisinde sepette indirim gösterip, tık hızı kupon kullandırtmıyordu, bugün nedense bir deneyim dedim, kullanabiliyoruz, umarım alan arkadaşlar olmuştur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruaF1912 -- 5 Nisan 2025; 1:46:0 >
  • Samsung'un kendi sitesinden 256 gb olarak satın aldım. Yanında İkili kablosuz sarj cihazını da sepete ekledim. İçinden ayrıca 25w adaptör ve kablo da çıkıyormuş. Samsung care+ 3 aylık da verdi (kamu mağazasından aldığım için olabilir bilmiyorum) Banka puan vs derken 26.198 liraya satın almış oldum. Diğer alışveriş sitelerinde istediğim renk 26k'dan başlıyor zaten. Pişman olmadan, uzun süre sorunsuz kullanırım inşallah

Umarım olmaz da cihazdan memnun kalmama durumunda samsung'un iade politikası nasıl işliyor bilgisi olan var mı? Sim kart takmak vs sorun oluyor mu?

Sıkıntı yaşanmaz gibi, dün başka bir forumdan arkadaş kampanya kapsamında 3 adet ürün almıştı, kulaklık açıldığı taktirde, diğer 2 ürünün iadesi sıkıntı yaşayabilir demiş müşteri hizmetleri,(kulaklıklar hijyen kategorisi sayıldığı için sanırsam) sizde kulaklık olmadığı için bir sıkıntı olmayacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruaF1912 -- 5 Nisan 2025; 4:20:1 >
  • Su anki telefonum s20 fe. S24 fe 256 gb almayi dusunuyorum fakaf islemcisi hakkinda dedikleri ve isinma problemi oldugu dogru mu? Degistirmek istememdeki asil sebep galaxy buds 3 pro var ona uygun ai ozellikleri olan bir telefon almak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hangi kurumdasınız? Öğretmenlere vermiyormuş doğru mu? Sizin hesabınızla bir kez daha aynı fiyata alabilir misiniz ?

• sifir7uc S kullanıcısına yanıt
    3 hafta oluyor bende s20 fe cihazından geçtim, ısınma problemi yaşamadım hiç işlemci konusunda rahat olabilirsin.

• Derinoğlu35 kullanıcısına yanıt
    Peki cekim gucu nasil? Mobil veride

• Hocam malumunuz artık şarj aleti verilmiyor elimde oppo 67 watt şarj aletleri var bu cihazda kullanabilir miyim? Yoksa illa kendi 25 w şarj aletini mi almam lazım?

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.