Birşey değişip değişmeyeceğini bilemem. Öyle yapın demedim otadan güncelleme alamıyorum dediğiniz için niye öyle yapmadınız dedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (169. sayfa)

-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir konuya açıklık getirelim, ben siz birde böyle deneyin demedim, niye böyle yaptınız ben diğer yöntemi kullanıyorum dedim. Bir diğer konu sizin cihazınız düz note 20 imiş sizin cihazda olup olmadığını bilmiyorum. Süreç içinde biryerlerde hata yapmışsınız önce o problemi çözmenizi öneririm.
-
teşekkür ederim ilgi ve alaka için, bir daha uğraşmak istemiyorum. yeni yazılım çıktıktan sonra denerim
-
Arkadaşlar, telefonu yeni aldım. "Wifi ile otomatik güncelleme yap" açık olduğundan android 12 güncellemesi yüklenmeye başlamıştı. Ben hemen fark ettim ve durdurdum.(Android 12'yi sonra denemek istiyorum) Sürekli güncelleme duraklatıldı bildirimi çıkmakta.Üst bardaki bu bildirimi nasıl kaldırabilirim. Teşekkürler..
-
arkadaşlar bu telefonda yüksek performans ayarları nasıl açılıyor. sanki uygulamalarda gezerken kasıyor en üst performans nasıl aktif edilir.
-
-
-
Nasıl bir takılma hissediyorsunuz ki? Eğer bu cihaz bu işlemciyle takılma problemi yaşatıyorsa başka bir sıkıntı vardır. Ancak bazı uygulamalar henüz android 12 optimizasyonunu yapamadılar onlarla ilgili sıkıntı yaşıyorum diyorsanız biraz bekleyin uygulamalara güncelleme geldikçe problem gideriliyor.
Not: Gos olayını biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazen durum çubuğunda anlık takılmalar oluyor bunu her kullanıcı fark etmiyor çünkü 60 hz de kullanıp benim için sıkıntı yok diyen arkadaşlar mevcut, benim söylediklerim biraz daha ince eleyip sık dokuyan tayfa için.
O 60 hz 120 hz farkını anlamayan tayfaya bende dahilim ama şimdiye kadar hiç takılma hissetmedim.
O zaman sizin için sıkıntı yok hocam
-
https://forum.donanimhaber.com/galaxy-note20-20-ultra-ana-konu--145019871-166#152167868
Cihazın arkasında tam bu bölgede mıknatıslı tutucu var çıkarın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 9 Mart 2022; 23:19:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynen ya, kılıfı çıkarttım ve düzeldi. Teşekkür ederim. Kılıfı kullanmayı bırakmaktan başka onerebileceginiz birşey var mıdır?quote:
Orijinalden alıntı: Kartel1https://forum.donanimhaber.com/galaxy-note20-20-ultra-ana-konu--145019871-166#152167868
Cihazın arkasında tam bu bölgede mıknatıslı tutucu var çıkarın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yok.
Peki tekrar teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam mıknatıs olmayan kılıf kullanın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X