Şimdi Ara

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.853
Cevap
113
Favori
443.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birşey değişip değişmeyeceğini bilemem. Öyle yapın demedim otadan güncelleme alamıyorum dediğiniz için niye öyle yapmadınız dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tek hamlede yazılımı kurmak istedim. Siz birde böyle yapın diyince onuda denedim birşey değişmedi. Csc tr olunca ota çalışıyor arkasından endonezya csc sini kurunca ota çalışmıyor. Muhtemelen endonezya için çıkan csc deki bilgiler tr için çıkandan geri kaldığı için uyuşmuyor.

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] 

• Ali Arslan kullanıcısına yanıt

Bir konuya açıklık getirelim, ben siz birde böyle deneyin demedim, niye böyle yaptınız ben diğer yöntemi kullanıyorum dedim. Bir diğer konu sizin cihazınız düz note 20 imiş sizin cihazda olup olmadığını bilmiyorum. Süreç içinde biryerlerde hata yapmışsınız önce o problemi çözmenizi öneririm.

• kartel1 K kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim ilgi ve alaka için, bir daha uğraşmak istemiyorum. yeni yazılım çıktıktan sonra denerim

• Arkadaşlar, telefonu yeni aldım. "Wifi ile otomatik güncelleme yap" açık olduğundan android 12 güncellemesi yüklenmeye başlamıştı. Ben hemen fark ettim ve durdurdum.(Android 12'yi sonra denemek istiyorum) Sürekli güncelleme duraklatıldı bildirimi çıkmakta.Üst bardaki bu bildirimi nasıl kaldırabilirim. Teşekkürler..

• arkadaşlar bu telefonda yüksek performans ayarları nasıl açılıyor. sanki uygulamalarda gezerken kasıyor en üst performans nasıl aktif edilir.

• gamyükü kullanıcısına yanıt

•  Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] 

Bu iki programın güncellemelerini kaldırın ve oto güncelleme seçeneklerini marketlerden iptal edin birisi Samsung markette. Gözle görülür performans artışı nı ve takılmalar dada azalmayı çok net hissedeceksiniz.

• hako7445 H kullanıcısına yanıt

Nasıl bir takılma hissediyorsunuz ki? Eğer bu cihaz bu işlemciyle takılma problemi yaşatıyorsa başka bir sıkıntı vardır. Ancak bazı uygulamalar henüz android 12 optimizasyonunu yapamadılar onlarla ilgili sıkıntı yaşıyorum diyorsanız biraz bekleyin uygulamalara güncelleme geldikçe problem gideriliyor.

Not: Gos olayını biliyorum.

Bazen durum çubuğunda anlık takılmalar oluyor bunu her kullanıcı fark etmiyor çünkü 60 hz de kullanıp benim için sıkıntı yok diyen arkadaşlar mevcut, benim söylediklerim biraz daha ince eleyip sık dokuyan tayfa için.

• hako7445 H kullanıcısına yanıt

O 60 hz 120 hz farkını anlamayan tayfaya bende dahilim ama şimdiye kadar hiç takılma hissetmedim.

• O zaman sizin için sıkıntı yok hocam  Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU]  

• Selam, telefonu alalı 2 3 hafta oldu. 2 gün önce fark ettiğim şey, s pen telefonun ortasına iken yazmıyor. Daha doğrusu işlevsiz hale geliyor.
    Başına gelen var mi, eski bir note 4 kullanıcısı olarak böyle bir durum ile karsilasmamistim.

Edit : Ss eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeY_oĞLu -- 9 Mart 2022; 23:14:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BeY_oĞLu kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/galaxy-note20-20-ultra-ana-konu--145019871-166#152167868

Cihazın arkasında tam bu bölgede mıknatıslı tutucu var çıkarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 9 Mart 2022; 23:19:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartel1

https://forum.donanimhaber.com/galaxy-note20-20-ultra-ana-konu--145019871-166#152167868

Cihazın arkasında tam bu bölgede mıknatıslı tutucu var çıkarın.

Aynen ya, kılıfı çıkarttım ve düzeldi. Teşekkür ederim. Kılıfı kullanmayı bırakmaktan başka onerebileceginiz birşey var mıdır?

Yok.

Peki tekrar teşekkürler

Hocam mıknatıs olmayan kılıf kullanın.

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.