Hayırlısı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (166. sayfa)

-
-
Birbirimize katkı sağlayacak cevaplar vermek varken laf kalabalığı yapmaya gerek yok. Uzun süre ekran süresi almak için yöntemleriniz varsa belirtebilirsiniz, bunun için yazdım o mesajı. İyi günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddiscoveryy -- 3 Mart 2022; 0:7:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bir katkısı olur umuduyla hayırlısı olur işallah babında, sizin duygularınıza katıldığımı belirtmek için yazdım. Nesini beğenmediniz?
-
İnşallah gelir dediğiniz gibi olur en azından moral oldu dedikleriniz. Pandemi süresi bittiği için geçici kayıt ve yıl başında sıfırlama işlemleride iptal olmuş olabilir. Geriye ya server kayıt yada pasaport kayıt işlemi seçeneği kalıyor
İnstagram konusunda aynı şikayeti çok kez okudum malesef. Peki çektiğiniz videoları Windows üzerinden yüklemeyi denediniz mi hiç.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendisi böyle bir konu açarak burada laf kalabalığı yapıyor, aman eşim duymasın diye gülerek yorum yazmaya devam ediyor sonrasında senin samimi cevabına laf kalabalığı diyor. İnsanları anlamak gerçekten zor.
-
Hocam dur, az sakin ol. Hanımının ismini unutanla, laf kalabalığı yapma diyen farklı kişiler. Ateşe körükle gitme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 3 Mart 2022; 9:31:27 >
arkadaşlar merhaba, ben de daha yeni bir satın alma gerçekleştirdim bir süredir de kullanıyorum. genel olarak memnunum ancak kafama takılan bir kaç husus var.
- daha önce revizyon görme konusu konuşulmuş ama ben tam anlamadım. orada tarih benim telefonu kullanmaya başladığım tarih olarak gözüküyor ama HW Rev kısmında .06 gibi bir ifade var bu n ne demek?
- galaxy store'da uygulamalarım kısmında bazı samsung uygulamaları var önerilen kısmında özellikle bazı uygulamalarda önceden yüklenmiş diye yazıyor. ben daha önce samsung kullanmadım benim. bu ne demek bu telefon daha önce kullanılmış mı. samsung account'um yeni açıldı bu arada. kıllanmalı mıyım?
- bir de rehber senkronizasyonu konusu. önceki telefonum huawei idi. bütün kişilerim google hesabımda yer alır ve rehberde google hesabımdaki kişileri görürüm sadece. hatta rehberdeki kişiler ile ilgili tarihler de takvime eşzamanlanır ve orada görürdüm. bu telefonda aynı anda iki yere kayıt yapamıyorum mesela google rehberdekileri samsung hesabıma sadece taşıyabiliyorum kopyalama yapamıyorum ve samsungun kılavuzuna baktığımda da örneğin kişileri yönet kısmında varsayılan kayıt yeri seçme gibi bir seçenek yok ama tüm görsellerde arayüzde bu seçeneği görebiliyorum. yani bir anormallik var gibi. bu arada takvimde de seçili google takvimimi de göster kısmı.
- Ek olarak tüm rehberi telefona taşıdım diyelim ve senkronize edilecek hesaplarda google seçip senkronize ettiğimi düşünelim. yine de google hesabıma kişiler gelmiyor.
Umarım anlatabilmişimdir. Yanıtlarınızı merak ediyorum.
Telefonu Hepsiburada üzerinden aldım. Satıcı da hepsiburada idi. 19 şubatta aldım.
-
-
Banane arkadaş laf kalabalığı yapmayın
Şaka bir yana hatlar karışmış.
-
-
Kulaklık silikonlari çıkıyor o kutudan
:)
Başkasıyla karıştırmışsın, özür dilediğini göremedim ama önemli değil.
Ben sorduğum o soruyla laf kalabalığı yapmadım fikir almak istedim. Bunu anlamak zor olmamalı.
İyi günler.
Merhanalar
Bende de öyleydi kutu var içi boş, bende düşürdüm zannetmiştim
Herhangi bir iphone olmuyor, daha doğrusu büyük ekranlı hiçbir Promax ağır olduğu için olmuyor. İstediği kriterlerin çoğunu sadece XS Max karşılıyor.
Aman hocam eğer androide geçerse, sürekli bu nasıl olacak, ben iphone'da bunu yapıyordum, androidde nasıl olacak vs diye sürekli başımın etini yer.
Ancak yine de XS Max alıp ta pişman olmasın diye doğru karar vermek için her iki telefonun da inceleme, yorum vb tırmalıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasarum -- 3 Mart 2022; 19:15:16 > -
Teşekkür ederim cevaplarınız için.
Arkadaşlar telefonun s pen kalemiyle kullanildiginda dokunmatiğin den memnun musunuz.kalem le yazdığımda bazen atlamalar fln oluyor bazen komut algilamio gibi
Mıknatıslı kılıf yada manyetik tutucu kullanıyormusunuz?
Ewet mikmatisli kılıf kullanıyorum ama onla ne ilgisi olur ki
Çıkar tekrar dene.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X