< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (167. sayfa)

-
-
Fark göremediyseniz dokunmatiğiniz arızalı olabilir, servise verin derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 3 Mart 2022; 21:49:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Manyetik kılıf parmak izi okumayı etkiler mi peki ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 3 Mart 2022; 21:52:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne diyorsun sen, yok anlamak zor olmasın yok şöyle böyle hayırdır. Neyin özürünü bekliyorsun, yazdım orada espiri ile hatlar karışmış. Haddini bil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyro61 -- 4 Mart 2022; 9:21:15 > -
:)
-
Yeni güncelleme gelmiş Türkiye romuna
-
Benim servis ekranı bozup gönderdi. Geri gönderdim cihaz değişimi istedim ekran değişimi yapıp gönderdi. Şu an bende de dokunmatikte sanaki kaydırmaları algılamıyor arada takılıyor gibi geliyor. Güncellemeden mi yoksa yine mi arızalı bilemedim.
Ben yazılımsal olduğunu düşünüyorum cunku her zmn yapmıyor ara ara sıkıntı cikario.fakat benim bahsettiğim parmak dokunmatigi değil s pen hassasiyeti
Önceki mesajlarınızda speni gördüm de ben burada dokunmatiği kast ediyorsunuz sandım. Geçmiş olsun hocam anlamıyorum ya şu telefondan yüzümüz bir gülmedi. Umarım güncellemedendir de çözülür
Arkadaşlar selam şuan note 10 lite kullanmaktayım.Note 20 yada ultra düşünüyorum Kavisli ekran hiç kullanmadım.Note 10 lite dan geçen varmı yada memnuniyet olarak tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilirse memnun olurum tşk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 4 Mart 2022; 15:18:12 >
iyi akşamlar arkadaşlar S22 ön sipariş için bir mail gelmiş bana ama siteye üye oldum giriş yapamıyorum :( birde s22+ için note 20 yi 6000tlye sayıyorlarmış sizce nasıl ben telefonu ekimde 8000tl almıştım.
-
6,000 tl alıyoz diyorlar, gönderince 3-4.000 tl ye alırız diyorlar....
-
o zaman ne anlamı kaldıki :(
-
Ben 10 lite dan gectim hocam.kesinlikle cok farkli.hiz yönünden ekran kalite yonunden ses kalitesi kamera fln muazzam
Hocam o telefonu direkt telefoncuya nakit olarak verin 6 bin liradan fazla verir
Bizim note 20 ultraları s22 ultra almak için kaça geri alıyorlar acaba merak ettim bakabilen oldu mu hiç
shop.samsung.com
Galaxy S22 Ultrahttps://shop.samsung.com/tr/galaxy-s22-ultra-5/?integration_color=Burgundy&integration_hafiza_romboyutugb=256Buradan bakabilirsin.
Teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X