< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (171. sayfa)

-
-
Merhabalar
Samsung Smart Switch, proğramı ile eski tledonuz ne olursa olsun tüm bilgi ve verileri yeni telefona aktarıyor. Whatsapp prosedürü farklı yedekleyip yeni telefona yükleyebilrisiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
WhatsApp i eğer iclouda yedeklerseniz google ile alamazsınız google yüklemeyi yapmanız lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu an çıkan s22 ultra bu cihazın 2 katı fiyatı, ama o cihazda yapıp bu cihazda yapamadığımız bir şey yok. Ekran tasarımı birebir aynı zaten, şu an tam bir f/p ürünü.
-
Ben 6 saatin üzerinde ekran süresi alıyorum bu telefonda ve kutudan çıktığı şekliyle kullanıyorum herhangi bir kısıtlamaya gitmeden. Sadece bixby routinden konum ve haritalar için bir rutin oluşturdum. Ama yazılımı tam oturmamış bence bu telefonun. Ufak tefek çok hatalar var.
biliyorum bunları ama apple, google'a yedekleme imkanı vermiyor.
-
Android'den iosa veya tam tersi geçişlerde geçmiş maalesef taşınmıyor diye biliyorum
İstanbulda note 20 ultra almak isteyeb varsa ortak arıyorum mediamkarttan almak için gidip alabiliriz
Ben iki telefon da bilgisayara bağlanınca bir program vasıtası ile oluyor diye biliyorum. Tabii biraz zahmetli.
-
selam arkadaşlar şuan mediamarkt sitesinde note 20 ultra indirimli fiyatı 11.249,00 TRY geliyor bilginiz olsun
-
Ortak derken hocam bende alacağım avantajmı var?
Stok yok ama?
20 bin üzerine 2500 indirim yapıyor mediamarkt, sanırım onu söylemek istedi arkadaş
Valla alalım almasına da stok yok bitti galiba
Evet sepete ekledim sonra s22 ultra yı deneyeyim dedim otomatik sepetten çıkardı. Sonra stok kalmadı yazdı. Sanırım elindeki fazlalığı elinden çıkardı mediamarkt
Arkadaşlar bi sitede indirimli satış var ama site güvenirliliği nedir bilmiyorum.
www.bildexs.com
Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256 GB (Samsung Türkiye Garantili) ELEKTRONİK CİHAZLARhttps://www.bildexs.com/urun/samsung-galaxy-note-20-ultra-256-gb-samsung-turkiye-garantili
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Hocam in midir cin midir bilmiyorum :)))
-
Hayırlı olsun hocam. İlk çıktığında alıp kullanmıştım. Pil en zayıf yönü cihazın. Onun dışında çok güzel bir cihaz. İyi günlerde kullanın. Hiç belli olmaz sağım solum tekrar alabilirim, o derece memnun olduğum bir cihazdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X