Şimdi Ara

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.853
Cevap
113
Favori
443.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalem ihtiacımdan dolayı 12 prodan note 20 ultraya geçmeyi düşünüyorum. Ama whatsapp mesajlarım benim için hayati önem taşır bütün işlerim oradan sayılır. Whatsapp mesajlarımı iphonedan android cihaza nasıl taşıyabilirim, mümkünmüdür. Çok istememe rağmen eğer mümkün değilse istesemde geçemem.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ahmckr kullanıcısına yanıt

Merhabalar

Samsung Smart Switch, proğramı ile eski tledonuz ne olursa olsun tüm bilgi ve verileri yeni telefona aktarıyor. Whatsapp prosedürü farklı yedekleyip yeni telefona yükleyebilrisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    WhatsApp i eğer iclouda yedeklerseniz google ile alamazsınız google yüklemeyi yapmanız lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Compengineer06 kullanıcısına yanıt

Şu an çıkan s22 ultra bu cihazın 2 katı fiyatı, ama o cihazda yapıp bu cihazda yapamadığımız bir şey yok. Ekran tasarımı birebir aynı zaten, şu an tam bir f/p ürünü.

• Compengineer06 kullanıcısına yanıt

Ben 6 saatin üzerinde ekran süresi alıyorum bu telefonda ve kutudan çıktığı şekliyle kullanıyorum herhangi bir kısıtlamaya gitmeden. Sadece bixby routinden konum ve haritalar için bir rutin oluşturdum. Ama yazılımı tam oturmamış bence bu telefonun. Ufak tefek çok hatalar var.

• Rsstugrul kullanıcısına yanıt

biliyorum bunları ama apple, google'a yedekleme imkanı vermiyor.

• Android'den iosa veya tam tersi geçişlerde geçmiş maalesef taşınmıyor diye biliyorum

• İstanbulda note 20 ultra almak isteyeb varsa ortak arıyorum mediamkarttan almak için gidip alabiliriz

Ben iki telefon da bilgisayara bağlanınca bir program vasıtası ile oluyor diye biliyorum. Tabii biraz zahmetli.

• selam arkadaşlar şuan mediamarkt sitesinde note 20 ultra indirimli fiyatı 11.249,00 TRY geliyor bilginiz olsun

• turkay23 kullanıcısına yanıt

Ortak derken hocam bende alacağım avantajmı var?

• badcrow B kullanıcısına yanıt

Stok yok ama?

• Zikuvikuzi kullanıcısına yanıt

20 bin üzerine 2500 indirim yapıyor mediamarkt, sanırım onu söylemek istedi arkadaş

• DODANLI kullanıcısına yanıt

Valla alalım almasına da stok yok bitti galiba

Evet sepete ekledim sonra s22 ultra yı deneyeyim dedim otomatik sepetten çıkardı. Sonra stok kalmadı yazdı. Sanırım elindeki fazlalığı elinden çıkardı mediamarkt

• Arkadaşlar bi sitede indirimli satış var ama site güvenirliliği nedir bilmiyorum.

www.bildexs.com
    Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256 GB (Samsung Türkiye Garantili) ELEKTRONİK CİHAZLAR
    https://www.bildexs.com/urun/samsung-galaxy-note-20-ultra-256-gb-samsung-turkiye-garantili

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] 

• Bu da sepet  Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] 

• BeY_oĞLu kullanıcısına yanıt

Hocam in midir cin midir bilmiyorum :)))

Bende tesadüf denk geldi fiyat araştırması yaparken baktım uyguna geliyor aldım bitmiş şansa

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] 

• badcrow B kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam. İlk çıktığında alıp kullanmıştım. Pil en zayıf yönü cihazın. Onun dışında çok güzel bir cihaz. İyi günlerde kullanın. Hiç belli olmaz sağım solum tekrar alabilirim, o derece memnun olduğum bir cihazdı.

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.