Şimdi Ara

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.853
Cevap
113
Favori
443.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefon 10.500 TL'ye kadar duşmustu özellikle ekşi sözlükte yazılanlar
    Kamerada sikirti var : buna sadece gülüyorum 5x optik zoom yapan kamerada sikirti var :)
    Şarjı çabuk bitiyor : 6.9 inch ekrana zibilyon s-pen uygulaması gayet yeterli daha ne yapsın bir telefon.bunun iki gün şarjı gitmesi mantık dışı zaten.
    Isınıyor yanıyor : evet omlet yapılıyor :)
    Exynos işlemci beş para etmez: Snap olsa bu fiyata vermezlerdi bir , işlemcinin bir yamugunu görmedim iki
    Telefon yerin dibine sokuldu buyrun aynı klasman s22 ultra s-pen 23 bin ..
    Vallahi çok boş yorum yapıldı o dönem almak isteyeni de vazgecirdiler maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankaran -- 2 Mart 2022; 0:3:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakankaran kullanıcısına yanıt

:)

Valla o kadar güzel yorum ki :)

Ben açıkçası çok severek kullanıyorum ama bazı yorumlar acaba dedirtmedi değil, kamera şıkırtısına zerre takılmadım ois var zaten ois olan çoğu telefondan gelen ses. İşlemci her işi rahatlıkla görüyor onda da sorun yok.

Sürekli omlet yapmak sıkıyor ben arada menemende yapıyorum ısıdan :)

Pil evet belki bir tık daha iyi olabilirdi ama 6.9" ekranı besliyor günü kurtarıyor genelde, belki 1.5 yıl sonra pil yıpranınca bıktırabilir :)

Onda da pil değişimi yapıp yola devam edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F4A3289BF -- 2 Mart 2022; 0:31:39 >
  • 10.500 civarinda s20+ telefonumu satip note 20 ultraya gecen biri olarak son derece memnunum gercekten cok iyi telefon. Iyiki almisim diyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daha önce yazmıştım elle tutulur 10binTl den aşağı telefonmu var artik neyse fiyatlar güncellenmiş marketlerde, bir daha da düsecegini sanmıyorum.

• yurdakull kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.
    Bana ilk mesaj 2020 Eylül ayında gelmişti. Ocakta sıfırlama olmuş olacak ki tekrar mesaj geldi 24 şubatta 120 gün diye. Ocakta sıfırlanmış oldu ve kısmetime ocak ile şubatı da kullanmış oldum. Bu süreden sonra en kötü ihtimalle (Çift hat) 8 ay daha kullanım sürem var. 10. Aya kadar. Kalan 2 ayıda süre uzatımı yapan kişiler de yaptıracağım mecburen veya bu süre zarfında Kıbrısa git gel yaparak cihazı kayıt yapacağım. Cihazdan çok memnunum ve buna değer.
    Peki hocam bu konuda bir umut var mı. U2 sürümünede server kayıt gelir mi.

• kartel1 K kullanıcısına yanıt
    2015 te bulaştım ve daha da bırakamadım. :)

• sukutuleyl S kullanıcısına yanıt

Bende aynı tarihte bulaştım 

• sukutuleyl S kullanıcısına yanıt

Gelecektir, u3 modem sürümü çıkmadı henüz, u2 combinasyon dosyası düşer düşmez gelecektir. Pandemiden önce bu işler çok hızlıydı, servislerden bu combination dosyaları sızdırılırdı. Şimdi malesef ne oluyor ne bitiyorsa yeni cihazların combination dosyası çok geç düşüyor. Ama kırılamaz değil, u1 nasıl yapıldıysa u2 de yapılacak.

Instagramın androide kötü uyguama geliştirmesinden ötürü iphone ekosistemine geçeceğim resmen. Nekadar güzel video çekersen çek storylerde frame drop sorunu yaşıyorum. 80k instagram sayfam var ve ürün satıyorum, çektiğim videolar çok kötü gözüküyor. Öte yandan iphone 13 pro ile çekilen videolar sinema filmi efekti ile.

Yıllardır samsung kullandım android kullandım ve dibine kadar kullandım. PDF düzenlemesinden tutunda, dosya convert video edit işlerine kadar. Ama artık android tarafındaki uygulama geliştiricilerin bu kötü deneyim yaşatmasından gına geldi. Instagram video problemi midemi öyle böyle bulandırmadı :(

• bende note 20 ultra aldım bronze renki 20,02,2022 fabrika tarihli trendyoldan teknosa mağazasından aldım 11000tl ye mal oldu. Spigen kılıf bakıyorum piyasada şeffaf kılıfları dışında yok uygun güzel kılıf tavsiyesi olan.

• ibonline İ kullanıcısına yanıt

şu an mevcut değil ama takip edip bulabilirsen memnun kalırsın.

www.akilliphone.com
    Sm galaxy note 20 ultra - note 20 plus kamera korumalı silikon kılıf
    https://www.akilliphone.com/incele/sm-galaxy-note-20-ultra-note-20-plus-kamera-korumali-silikon-kilif-105578
    Nettech den arkasi standli yüzüklü tank kılıf aldim hocam cok saglam yaptı teli

• jrbuji J kullanıcısına yanıt
    Kalem için geçilebilir ancak.Yoksa S20 Plus da çok güzel telefon halen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

Yıllardır iphone kullanan ve şu an kullandığı Iphone 8'in ekranı küçük olduğu için gözleri yormayacak büyük ekran ve hafif bir telefon ile değiştirmek istiyoruz. Kriterler:

• Ağırlık 200 gr civarı
    • Ekranı büyük olacak (en az 6,5")
    • Ekran density 450 PPI ve üstü
    • Ekran/body ratio % 85 ve üstü olmalı

GSMArena'daki cihazlar listesinden Türkiye'de bulunabilen şu modeller arasında kaldık. Galaxy S10, Note 9, Note 10+, Note20 Ultra, IPXS Max.

Aklın yolu Iphone/IOS alıştığı için XS Max diyor ancak kalemi ve şık kasası ile Note 10+ ve Note 20 Ultra'yı da beğendi.

Ben neredeyse 15 yıldır sadece android kullandığım için ve şu an S20+ kullandığım için tarafsız olamıyorum.

Sizler ne önerirsiniz ve mümkünse nedenleri ile hangi cihazı önerdiğinizi yazarsanız çok makbule geçer.

Teşekkürler.

• dasarum D kullanıcısına yanıt

gözleri yormayacak diyip titrek oled ekranlı cihaz aramanız  

Kağıt üzerindeki saçma rakamlara takılmadan, bütçesinin (11-12 bin civarı olduğunu düşünüyorum) 11 128 alıp devam etsin yoksa boşuna para ve zaman kaybeder, sinir stres sahibi olur.

Bu bahsettiğiniz 3. tekil şahıs kim? Kimden bahsediyorsunuz?

• Bu 5 saat 6 saat ekran süresi alanlar nasıl alıyor? Hızlı şarj kapalı 100e kadar şarj ediyorum, ne oyun oynarım ne çok fazla telefonla konuşurum. Alabildiğim en fazla 3 saat ekran süresi. Bu 6 saat üzeri alanlar ya en düşük ayarlarda her şey kapalı kullanıyor ya da ben bir şeyleri yanlış yapıyorum ama hayırlısı.

• ddiscoveryy D kullanıcısına yanıt
    Ekran parlaklığı ortanın biraz üstünde video izliyorum bende 7 saate yakin süre aldım

• kartel1 K kullanıcısına yanıt

Pardon ya bir kelime atlamışım. Aman duymasın. Eşim.  

Evet sakın duymasın  İşin içine bayan tercihi giriyorsa gidin herhangi bir iphone modelini alın kullansın. Hiç olmazsa ayarlarıyla filan başınız ağrımaz. Arkadaşları sorduğunda çıkarıp gösterir, çektiği fotoğrafları, storyleri kıyaslarlar olay kapanır. Note serisindeki hiçbir özellik ortalama bir bayana hitap etmez hemde bayan eli için büyük kalır. Ama yok hanıma alıyorum diye kocaman note 20 ultrayı alırım 2 gün sonra nasıl olsa bu benim elime büyük geldi diye sızlanmaya başlar işte o zaman istemeye istemeye bendeki telefonla note 20 ultrayı takas ederim bu vesileyle telefonu yenilerim diye düşünüyorsan bilemem. ( ben telefonu yenileyeceğim zaman böyle yapıyorum )

• 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.