10500 fiyat nerde var |
Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (163. sayfa)

-
-
Bu kodu yazdığımda RF CAL: 20220209 çıkıyor 2022 şubat üretim tarihli mi cihaz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim hocam, faydam olduysa ne mutlu. Cihazın ön jelatinini söktü deyince aklıma daha önce yaşadığım benzer bir olay geldi. Ekrandaki çizikler farkedilmesin diye çakallık yapıp söküyorlar hemen. Böyle insanların yatacak yeri olmasın. Pislik yaparlarsa şikayet edebildiğiniz her yere cimer, samsung genel merkez vs vs. şikayet edin onlar düşünsün. Her şekilde çözersiniz ama iyilikle ama tüketici hakem heyetiyle.
-
Aynen hocam :)
-
Personel indirimi var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefonu alalı 10 gün oldu daha öncede note 5 ve 8 serisi hepsini kullandım telefonda ısınma vs felan yok pil günü kurtarıyor yoğun kullaniyorum..snapdragon lu s20 fe verip aldım tek şikayetim yüz tanıma çok iyi değil bazen deli ediyor adamı yoksa hiç şikayetim yok..
Hocam sizde ortalama THH ne kadar sürdü? Evrak yüklediniz mi hızlanır yazıyor orada, benimki haftasonuna denk geldiği için gelişme olmadı tabii.
Hocam o kodu çevirdiğinizde HW Rev kısmında kaç yazıyor? HW Rev Hardware Revision yani donanım revizyonu anlamına geliyor. Eğer bu mesajı görüp de 2022 cihazı olan varsa kıyaslayabiliriz. Eğer benim 2020 7. Ay cihazıyla sizin 2022ler farklıysa ısınma sorununun revizyonla çözüldüğü artık kesinleşir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ae468468 -- 27 Şubat 2022; 19:38:32 >
Ben telefon almadım ama süreç aynı. Müşteri hizmetleri sizi oyalamak için sürekli kayıt açıp size dönüş yapacağız der ama geri dönüş yapmaz o yüzden onlarla vakit kaybetmeyin. Direk thh ye başvurun. Elinizde ne kadar belge varsa sisteme yükleyin. Müracaatlar bulunduğunuz şehirdeki nüfus yoğunluğuna göre işleme alınıyor yine başvuru sayısının miktarına göre süreç değişiyor. Ortalama 1 ay ile 4 ay arasında karar çıkar.
Teşekkür ediyorum
Clash of Clans :) severim
Oynadığım tek oyun, kafamı dağıtmak için arada takılıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 27 Şubat 2022; 20:20:51 >
Bugün götürdüm yüzlerine saydım sorgu sonuçlarını, müşteri temsilcisi ile görüşme kaydını, kestikleri faturanın usulsüz olduğunu söyledim. Ürünü iade edeceğim derhal ücreti iade edin dedim. Patron yok yarın gelin dediler. Bakalım yarın da gideceğiz.
Hocam ne yaptınız? Şarj süresinde değişme oldu mu? Daha da önemlisi google play hizmetlerinin şarj tüketimi ne oldu? Bende hala 8. Sırada şarj tüketen uygulama ve %0.7 şarj tüketmiş bugün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 27 Şubat 2022; 21:36:54 >
-
Google Play yarın daha da düşecek diye düşünüyorum
Bu arada Bluetooth full açık ve devamlı senkronize
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rsstugrul -- 27 Şubat 2022; 21:43:8 >
Benimkinden tek farkı, bluetooth bende sürekli kapalı sadece buds plusı kullanacağım zaman açıyorum ama ekran süreniz hala düşük. Ekran tazeleme hızınız 60 hz mi 120 hz mi? Birde şarj ederken hızlı ve süper hızlı şarjı kapatmış mıydınız?
Ekran 120 hz de Hocam ve hızlı şarj ile şarj etmiştim
Bu akşam da normal şarj ile deneyeceğim
Patronu aramak bu kadar zormuymus, benim bile sinirim bozuldu. Böyle haksızlıklara tahammül edemiyorum. Yarın inşallah çözülür hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X