Şimdi Ara

Galaxy Note 3 modelinin basın afişi olduğu iddia edilen bir görsel internete sızdırıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu görüntü render be yuh hiçmi haber sitelerini takp etmiyorsunuz.

• Galaxy S4 :

Galaxy Note 3 modelinin basın afişi olduğu iddia edilen bir görsel internete sızdırıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

Bu görüntü render be yuh hiçmi haber sitelerini takp etmiyorsunuz.

+1
    Diger sitelere bakmaya gerek yok, ekranin ust kismina baksalar yeterli de Ekrem işte...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: EstrEmO

Bu görüntü render be yuh hiçmi haber sitelerini takp etmiyorsunuz.

yani sammobile ı açıp bir okusalar sorun kalmayacak ama nerde haberleri diğer türk sitelerinden kopyala yapıştır yapınca böyle oluyor demekki

SAMSUNG GALAXY MEGA KULLANICILAR KULÜBÜ / SAMSUNG GALAXY NOTE 3 KULLANICILAR KULÜBÜ / SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ

Hangi Efsane Telefon Yeniden Üretilsin ? / Bir Akıllı Telefon Üretebilseydiniz Özellikleri Ne Olurdu ?
    _____________________________________________________________________________________________________________________________________________

YALAN BİR DOĞRULUĞU KABULLENMEKTENSE KENDİ GERÇEKLİĞİMİ YALANLAMAYI TERCİH EDERİM
  • o değilde samsungun tasarım servisine iş başvurusu yapıcam.maliye mezunuyum evliyim 1 çocuk sahibiyim.bu tasarımı yapabilmek için bu şartlar bile çok iyi ya neyse.herhalde havada karada alırlar diye düşünüyorum?

Orijinalden alıntı: ALBAY

o değilde samsungun tasarım servisine iş başvurusu yapıcam.maliye mezunuyum evliyim 1 çocuk sahibiyim.bu tasarımı yapabilmek için bu şartlar bile çok iyi ya neyse.herhalde havada karada alırlar diye düşünüyorum?

8 mm lik kasaya o anakartı, kamera modülünü, 3000 küsür mah lik bataryayı, micro sdxc yuvasını, 64 gb lık emmc 5.0 ı, led flaşı, s pen i,5.7 inç full hd ekranı, gps wifi bluetooth nfc modüllerini, fm radyo yu, gyro ivmeölçer termometre barometre sensörlerini, IR blaster ı, wolfson ses çipini de sığdırdığın zaman bence başvurunu yap yoksa soru falan sorarlar iş başvurusunda tıkanır kalırsın

SAMSUNG GALAXY MEGA KULLANICILAR KULÜBÜ / SAMSUNG GALAXY NOTE 3 KULLANICILAR KULÜBÜ / SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ

Hangi Efsane Telefon Yeniden Üretilsin ? / Bir Akıllı Telefon Üretebilseydiniz Özellikleri Ne Olurdu ?
    _____________________________________________________________________________________________________________________________________________

YALAN BİR DOĞRULUĞU KABULLENMEKTENSE KENDİ GERÇEKLİĞİMİ YALANLAMAYI TERCİH EDERİM
  • Plastik teli yine 2.5 tan okutacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: LilTunechi

Plastik teli yine 2.5 tan okutacaklar

En azından apple gibi 2.5-3 tlyi yazılıma vermiyor donanıma veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Believe43 -- 3 Eylül 2013; 11:46:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ekrem71 E kullanıcısına yanıt
    yarın çıkıyor note III tanıtımı yapılacak :D

http://youtu.be/4zzTDNGQpxc

Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

quote:

o değilde samsungun tasarım servisine iş başvurusu yapıcam.maliye mezunuyum evliyim 1 çocuk sahibiyim.bu tasarımı yapabilmek için bu şartlar bile çok iyi ya neyse.herhalde havada karada alırlar diye düşünüyorum?

8 mm lik kasaya o anakartı, kamera modülünü, 3000 küsür mah lik bataryayı, micro sdxc yuvasını, 64 gb lık emmc 5.0 ı, led flaşı, s pen i,5.7 inç full hd ekranı, gps wifi bluetooth nfc modüllerini, fm radyo yu, gyro ivmeölçer termometre barometre sensörlerini, IR blaster ı, wolfson ses çipini de sığdırdığın zaman bence başvurunu yap yoksa soru falan sorarlar iş başvurusunda tıkanır kalırsın

iyide ben incelikten kalınlıktan mı bahsettim? ne alaka şimdi? ben tasarımdan bahsettim. ince olmasın varsın kalın olsun.ama şekil şemal değişsin biraz.şimdi sana bir soru xperia z nin mi tasarımı daha güzel yoksa yukardaki note 3 görselinin mi? üstelik xperia z 7.9mm inceliğinde.yani istediklerinde hem herşeyi güzelce sığdırıyorlar hem de tasarımı muhteşem yapabiliyorlar.umarım anlamışsındır şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 3 Eylül 2013; 12:02:13 >

• quote:

quote:

quote:

iyide ben incelikten kalınlıktan mı bahsettim? ne alaka şimdi? ben tasarımdan bahsettim. ince olmasın varsın kalın olsun.ama şekil şemal değişsin biraz.şimdi sana bir soru xperia z nin mi tasarımı daha güzel yoksa yukardaki note 3 görselinin mi? üstelik xperia z 7.9mm inceliğinde.yani istediklerinde hem herşeyi güzelce sığdırıyorlar hem de tasarımı muhteşem yapabiliyorlar.umarım anlamışsındır şimdi.

haberi hazırlayanlar yanlış hazırladı bu tasarım sadece sızan panel fotolarından hazırlanan bir renderhttp://www.sammobile.com/2013/09/02/concept-graphical-render-shows-what-galaxy-note-3-could-look-like/

ayrıca istersen ufo şeklinde telefon tasarla içine gerekli donanimi yerleştiremedikten sonra bir işe yaramaz tasarımı içindeki chipsete ve anakarta bileşenlere göre yapmak zorundalar bu da bir sınır getiriyor tasarıma ayrıca bahsettiğin xperia z nin tasarımı ile xperia zr, z ultra, yeni çıkacak z1 ve bilimum bir sürü telefonunki birebir aynı değil mi köşeli ve ergonomik olmayan
    xperia z yi denedim ama genel tasarım ve ergonomi olarak note 2 ve s4 ün yanına yaklaşamaz malzeme kalitesi daha mı iyi evet ama ergonomisi berbat
    öyle ben şuradan mezunum ben bile bu kadarımı tasarlarım demekle olsaydı bu forumun yarısı apple da yarısı sony de çalışıyordu şu anda
    ayrıca hiç beni yeme samsung 10 mm telefon çıkarsın güzel bir tasarımla o zaman da "bu neden bu kadar kalın sony bilmem kaç mm yaptı apple şunu yaptı" diye çıkar herkes
    şekil şemal değişsin diyorsun allah aşkına ya ön paneli tamamen ekrandan ibaret bir cihazın tasarımı ne kadar değişebilir xperia ları örnek verme hiç yanyana koyunca birbirlerinden bile ayırt etmek imkansız ve hepsi "köşeli" samsung da s3 den sonra daha oval tasarımdan sert köşeli hatlara geçti ama olmuyor arkadaş nedense samsung birşey yaptı mı hep çöp sony nokia apple yaptı mı "innovation" mükemmel tasarım oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Efe

Samsung tasarımda ileriye gideceğine daha da geri gidiyor. Cihaz s2 nin büyüğü olmuş resmen.

note 1in aynısı işte 0.4" daha büyüğü
    Sapphire Pulse AMD Radeon RX6700XT 12GB / AMD RYZEN 5 5500 @4.5 Ghz + Snowman X200 Tower / Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz / Asus B450 MKII DDR4 4400Mhz / Xigmatek X-Calibre 600W 80+ / Aerocool CS-107 V2 Mini-ITX
  • quote:

quote:

quote:

quote:

haberi hazırlayanlar yanlış hazırladı bu tasarım sadece sızan panel fotolarından hazırlanan bir renderhttp://www.sammobile.com/2013/09/02/concept-graphical-render-shows-what-galaxy-note-3-could-look-like/

ayrıca istersen ufo şeklinde telefon tasarla içine gerekli donanimi yerleştiremedikten sonra bir işe yaramaz tasarımı içindeki chipsete ve anakarta bileşenlere göre yapmak zorundalar bu da bir sınır getiriyor tasarıma ayrıca bahsettiğin xperia z nin tasarımı ile xperia zr, z ultra, yeni çıkacak z1 ve bilimum bir sürü telefonunki birebir aynı değil mi köşeli ve ergonomik olmayan
    xperia z yi denedim ama genel tasarım ve ergonomi olarak note 2 ve s4 ün yanına yaklaşamaz malzeme kalitesi daha mı iyi evet ama ergonomisi berbat
    öyle ben şuradan mezunum ben bile bu kadarımı tasarlarım demekle olsaydı bu forumun yarısı apple da yarısı sony de çalışıyordu şu anda
    ayrıca hiç beni yeme samsung 10 mm telefon çıkarsın güzel bir tasarımla o zaman da "bu neden bu kadar kalın sony bilmem kaç mm yaptı apple şunu yaptı" diye çıkar herkes
    şekil şemal değişsin diyorsun allah aşkına ya ön paneli tamamen ekrandan ibaret bir cihazın tasarımı ne kadar değişebilir xperia ları örnek verme hiç yanyana koyunca birbirlerinden bile ayırt etmek imkansız ve hepsi "köşeli" samsung da s3 den sonra daha oval tasarımdan sert köşeli hatlara geçti ama olmuyor arkadaş nedense samsung birşey yaptı mı hep çöp sony nokia apple yaptı mı "innovation" mükemmel tasarım oluyor

unutmadan şunu söyleyim.sırasıyla s2-note 1 ve şimdi note 2 kullanıyorum.xperia z yi elime alınca bana bir s2 heyecanı vermiyor evet ama hiç olmazsa note 2 ve s3 tasarımını 10 a katlar abartısız.biraz kalın diye mırın kırın edenlere aldırma.onlar 5 sene önce 5110 kullandıklarını unutan veletler.nokia n8 kullandım taş gibi ve hayvan gibi kalındı ama kalınlığı hiç aklıma bile gelmedi.kamerası yetiyordu.bana her zaman köşeli ve keskin hatlı telefonlar kullanışlı gelmiştir.sana göre değişir bişey diyemem.ama arkadaş Allah için s2 den beri (s3-s4-note1) sanki hep aynı cihazların suratına bakıyormuşum gibi geliyor.biraz nokia lumia tarzı yenilikçi bişeyler yapması lazım.ayrıca ben çöp demedim sadece aynı tasarım artık bıkkınlık getirdi onu söylemek istedim.şu tasarımı ilkokul çocuğu bile yapar.bildiğin s2-note2 karışımı bişey yapmaya çalışmışlar.malzeme kalitesinden bahsetmiyorum bile.

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    hocam son yazdığının büyük bir kısmına katılıyorum katılmadığım tek nokta da xperia z nin ergonomisi cihaz elde hiç rahat değil ne yazık ki ve kronik sorunları var umarım sony bu sorunları z1 de halletmişlerdir

• Rusya kaynaklı bir perakendecinin koyduğu fiyat 900$ civarında. Ancak Rusya'da genelde fiyatlar yüksek seyrettiği için 600-700 Avro bandına ineceği tahmin ediliyor.
    Bu ne demek lan kimsede dememiş 700 Avro 900 usd den fazla diye

• quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

arkadaşlar bu görsel gerçek değil. haber de yanlış.. görmüş olduğunuz resim basın afişi falan değil. bu resim daha önce sızan ön panel ile geçtiğimiz günlerde evleaks tarafından sızdırılan note 3 duvar kağıdının birleştirilmesinden yaratılan stellist design ekibi tarafından uydurulmuş bir tasarım resmidir. zaten resime iyice bakarsanız ekranın üst tarafında tasarımı yapan ekibin resmi olduğunu anlarsınız..

Tasarımı note 1 ve note 2 den güzelde dursa köşeli bir tasarım beklerdim. İnşallah dediğin doğrudur ve resim gerçek değildir. Birde şu resimi buldum note 3 sızıntı diye inşallah bölye gelir.
    http://www.sondakika.com/haber-foto/302/galaxy-note-3-un-ici-de-sizdi-4899302_400.jpg

• Samsung yazilim gorselligini de biraz gelistirse ne olur sanki.yillardir benzer gorsel.s4 e bakiyorum sanki s3....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.