Şimdi Ara

Galaxy Note 3 modelinin basın afişi olduğu iddia edilen bir görsel internete sızdırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süper olmuş bence, S2'nin tasarımına bayılıyordum bunun da S2'den aşağı kalır yanı yok Ah şu tasarım max 5 inçlik bir modelde olsaydı hemen alırdım
    "İnsanlar sevilmek için yaratıldılar, eşyalar ise kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların sevilmeleri ve insanların kullanılmalarıdır." Hayatını, Türk irfanına adayan, münzevi ve mütecessis bir fikir işçisi; Cemil Meriç.
  • S2ye benzemiş biraz. S3 tasarımından ne kadar uzaklaşsalar o kadar iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AERN

Ben bu cihaz olduğunu sanmıyorum ama olabilir de. S2 andırıyor biraz.

Bence de S2 andırıyor.

• S2 ye benziyor baya.

• quote:

Orijinalden alıntı: HillHold

S2 ye benziyor baya.

+1

• note2 akar. 6 cekirdek diyolar buna da yarin yok su kadari sanal aslinda gercekte su filan derler ekrani hd olacak zaten bataryaya gelecek az bi deger artisi da anca onu karsilar. ilk alacaklar icin belki iyi ama note2 den note3 e gecilmez.

• Samsung design 5.0 bumuymuş

• quote:

Orijinalden alıntı: memduh selim bey

quote:

Orijinalden alıntı: Efe

Samsung tasarımda ileriye gideceğine daha da geri gidiyor. Cihaz s2 nin büyüğü olmuş resmen.

merhaba,
    köşeleri oval yapınca hepsi aynı tip olmuş diyorsunuz, bu defa daha köşeleri daha dik bir tasarım yapması bekleniyor bu da olmamış diyorsunuz? Ne yapsın üçgen telefon mu yapsın? Ama beklemedeyiz Apple yapınca devrim olacak!
    Not: Galaxy S2 hala en iyi tasarıma sahip Samsung telefonu olarak gösteriliyor.

S2 den s3 e geçişi çok keskin hatlardan çok oval hatlara olmuştu eğer note 2 note 3 görünümünde olsa note 3 ise note 2 olsaydı kimse tarafından yadırganmazdı bence sorun bu.

Note 2 şu yukardaki görsel olaydı note 3 de eski note 2 tipinde olaydı kimse yadırgamazdı

-"--"-

• Tasarımı çok güzel olmuş ancak o hoparlör telefona gitmemiş.

• S2 kullanıyorum ama bir tek ben sevmiyorum heralde S2 nin tasarımını

• Koskoca samsung basın afişinde, üzerinde paintle düzeltmeler yapılmış bir note 2 görseli koyacağını düşünmüyoruz değil mi?

• ben samsung dan cok haz etmesemde tasırı cok beğendim neyini beğenmediniz tasarımın anlamadım

• Samsung'un plastik anlayışını hiç bir zaman sevmemişimdir, yalnız bu kasaya o ekranı sığdırmak mühendislik harikasıdır.
    Tabii incelikten taviz vermediği sürece, inceliğinin ne boyutta olacağını bilmiyorum fakat 10 mm civarlarında gelecekse az önce yazdığım pozitif düşünceler tuz buz olacak.

Ekleme: Bu tasarım ile geleceğine inanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciginix -- 2 Eylül 2013; 18:25:51 >
  • G2 ile arasında kalmamak elde değil.

• telefon bu değil ancak bence buna çok yakın olacaktır.

• Samsungdan bu tasarımdan daha iyisini bekleyenler var:)

• Reklamların size ne zararı var bir türlü anlayamıyorum

• Sony 2 senedir tasarımında en ufak bir değişiklik yapmadan bütün telefonlarında bildiğimiz dikdörtgeni kullanılıyor ve her yeni çıkan telefonuna tasarım harikası diyorlar, samsung ise üçgen hariç kullanmadığı tasarım kalmadı ama yine de bizim ordinaryus tasarım mühendisleri beğenmiyor :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.