Şimdi Ara

Galaxy Note 3 modelinin basın afişi olduğu iddia edilen bir görsel internete sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Galaxy Note 3 modelinin basın afişi olduğu iddia edilen bir görsel internete sızdırıldı

Samsung'un Çarşamba günü yapacağı etkinlikle tanıtmasını beklediğimiz Galaxy Note 3 modeli ile ilgili basın afişi olduğu iddia edilen yeni bir görsel internette paylaşıldı.

Görselin şimdiye kadar ki en detaylı bilgileri verdiği belirtiliyor. Henüz resmi olarak bir teyit olmadığı için görselin ne kadar gerçeğe yakın olduğu bilinmiyor ancak bugüne kadar model ile ilgili internete sızan bilgiler ile örtüşüyor.

Daha dikdörtgen bir kasa yapısına sahip olan Galaxy Note 3'ün ekran çerçevesi de incelmiş durumda. Bu da Galaxy Note 2'nin kasa boyutları ile aynı boyutlara sahip olacağı tezini güçlendiriyor. 

Exynos 5420 yongaseti, 6 çekirdekli Mali-T628 grafik birimi, LTE versiyonda Snapdragon 800 çözümü, 3GB RAM, Android 4.3 işletim sistemi, 5.7 inçlik Full HD Super AMOLED ekran şeklinde özelliklere sahip olacağı belirtilen model için Rusya kaynaklı bir perakendecinin koyduğu fiyat 900$ civarında. Ancak Rusya'da genelde fiyatlar yüksek seyrettiği için 600-700 Avro bandına ineceği tahmin ediliyor. 

Aynı site Galaxy Gear akıllı saati için ise 450$ fiyat belirlemiş. Akıllı saatin sevkiyat tarihi olarak ise Ekim ayının ilk haftasına işaret ediliyor. 

• Samsung tasarımda ileriye gideceğine daha da geri gidiyor. Cihaz s2 nin büyüğü olmuş resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Efe

Samsung tasarımda ileriye gideceğine daha da geri gidiyor. Cihaz s2 nin büyüğü olmuş resmen.

merhaba,
    köşeleri oval yapınca hepsi aynı tip olmuş diyorsunuz, bu defa daha köşeleri daha dik bir tasarım yapması bekleniyor bu da olmamış diyorsunuz? Ne yapsın üçgen telefon mu yapsın? Ama beklemedeyiz Apple yapınca devrim olacak!
    Not: Galaxy S2 hala en iyi tasarıma sahip Samsung telefonu olarak gösteriliyor.

• Kusura bakmasınlar ama kimse 450$ akıllı saate vermez.

Not: normal saate verilmez demedim.

• Ben köşeli tasarım seviyorum. Umarım daha bile keskin hatlı çıkar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hep aynı nane

• Bunun ulkemizde satisa sunulmasi ne zamani bulur

• Çerçevelerin incelmesi hoş olmuş önden bu sefer güzel duruyor. Ama arkası böyle olursa yine yadırgayanlar olacaktır. Keşke daha küt bi cihaz olsa. Ama yinede eski jenerasyonlara nazaran daha hoş duruyor.

• çöpümsü

Galaxy Note 3 modelinin basın afişi olduğu iddia edilen bir görsel internete sızdırıldı
  • kalem kısmı garip,yamuk gibi ön tarafıda tuhaf duruyo sanki prof. olmayan biri tarafından çizilmiş.Ortadaki tuş falanda kocaman.S4 tasarımının büyüğü olur da bu resimdeki gözüme tuhaf ve itici gözüktü.

• Çok sığ bir tasarımı var ya bu cihaz alınır mı şimdi? Gerçekten şöyle güzel bir tasarım çıkartamadılar. s3 kullanıyorum ve bazen tasarımı canımı sıkıyor htcleri iphoneları görünce ama en azından adı belli bir cihazda hiç değilse buradan kurtarıyor.

• Geldi yine tipini ...

• arkadaşlar bu görsel gerçek değil. haber de yanlış.. görmüş olduğunuz resim basın afişi falan değil. bu resim daha önce sızan ön panel ile geçtiğimiz günlerde evleaks tarafından sızdırılan note 3 duvar kağıdının birleştirilmesinden yaratılan stellist design ekibi tarafından uydurulmuş bir tasarım resmidir. zaten resime iyice bakarsanız ekranın üst tarafında tasarımı yapan ekibin resmi olduğunu anlarsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 2 Eylül 2013; 16:48:51 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.