Şimdi Ara

GALAXY NOTE 2 EKRAN CAMI KIRILDI !! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
22
Favori
126.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba safirsurre,
    Telefonunu güle güle kullan, eskit . Şimdiden iyi yolculuklar diliyorum sana.
    Kahramanmaraş'a bizden selam olsun. Görüşmek üzere hoşçakal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KALIMERA -- 5 Ekim 2013; 12:31:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-JeFF

quote:

Orijinalden alıntı: ZbrCED

Arkadaşlar benim de Note 2 telefonumun ekranı kırıldı ve bir haftadır araştırmalar yapıyorum. Ulaştığım sonuç şu:

1- İlk önce servisi aradım 450 TL yaklaşık bir fiyat verdiler. Ama tam fiyat için incelememiz lazım dediler. Tamir süresi 8-10 gün sürer dediler.

2- Forumda Uğur Beyi keşfettim ama yaptıran arkadaşların yukarıdakine benzer şikayetlerinden dolayı vazgeçtim. Bir çok kişi memnun, bazıları sorun yaşamış. Sorun da ekran cam arasında dolgu olmamasından kaynaklanıyor.

3- Yaptırıp sorun yaşayanlar Üsküdar'da Arslandoğmuşlar İletişim'den Cüneyt Arslandoğmuş'a tekraryaptırmışlar, bunlardan 2 kişi ile konuştum ve 5-6 aydır kullandıklarını ve sorun yaşamadıklarını belirttiler. Cüneyt Bey ile görüştüm ve özel bir vakup makinesi ile araya dolgu maddesi doldurup vakumlayarak çalıştıklarını belirttiler. Bana güven verdi buraya yaptırmayı düşünüyorum ama daha karar vermedim. Fiyat cam için 200 TL, orta kasa için 75 TL. Link:http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-tamir-teknik-servis-cep-telefonu-samsung-galaxy-s3-note-2-dokunmatik-on-cam-degisimi-silikonlu-115177434/detay/

4-Yine forumdan bir arkadaş Perpa'da Rüzgar Teknoloji diye bir yerde yaptırmış ve o da 4-5 aydır kullanıyor ve bir sıkıntısı olmadığını söyledi. Aradım görüştüm. Vakum cihazı kullandıklarını, araya dolgu silikonu çektiklerini ve 1 gece fırınlama yaparak silikonu kuruttuklarını söylediler. Bende sağlam iş yaptıklarına dair izlenim oluştu. İnternet siteleri:http://www.tablettamircisi.com/

5-Son olarak Başarı Garanti Servisinde çalışan eski bir öğrencime ulaştım. Ekran değişimini (Sadece cam değiş full ekran) 380 TL ve orta kasa değişimini 65 TL ye yapacağını söyledi. Değişim işlemini de bizzat kendi yapacak ve 1 saatte teslim ederim dedi.

Benim karım ise net olmamakla beraber Cüneyt Bey'den yana olacak gibi. Sorun yaşarsam serviste eski öğrencim aracılığı ile komple değiştireceğim. Çıkacak eski ekranı ise işe yarar durumda olursa satacağım.

Benim araştırma sonuçları ve değerlendirmelerim bu şekilde. Umarım faydalı olmuştur. Yaptıktan sonra da deneyimlerimi paylaşırım. Genelde insanlar sorunu çözüldükten sonra paylaşımda bulunmuyorlar.

Hocam sonuçlarınızı bekliyorum umarım unutmazsınız. Bende aynı durumdayım servise bi telefon parası vermek istemiyorum.

Arkadaşlar yukarıda bahsettiğim araştırmalar sonucunda telefonu servise yaptırmaya karar verdim ve yaptırdım. Başarı Servisi bana nispeten iyi fiyat verdi çünkü telefonu eski bir öğrencim yaptı ve işçilik almadılar ve ekranı servise geliş bedeline değiştirdiler. Fiyatı burada söyleyemeyeceğim ama cam değişimine 200 tl vermektense komple ekran değişimi ve garantinin devam etmesi makul geldi. Ayrıca ekranın etrafındaki çerçeveyi de garanti kapsamında değiştirdiler, bundan iyisi can sağlığı.

Yalnız bir sorunum vardı ve bir miktar düzelmesine rağmen az da olsa devam ediyor. Şöyle ki: ekranda ki renkler eski canlılığında ve orjinalliğinde değildi, işlemi yapan servis ve öğrencim olmasa çakma ekran takıldı derdim. Ben de telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm %90 düzeldi ama hala daha özellikle de rehber veya bir resim açıkken menü tuşuna bastığımda açılan pencerede ki gri tonu farklı. Ben de tekrar servise gittim, incelediler hatta telefona başka ekranlar taktılar ekranı yerinden sökmeden ve aynı durumun devam ettiğini gördük. Ya yazılımsal bir durum ki bunu da yeni yazılım atarak öğrenebileceklerini söylediler. Ya da düşünce ana kartın zarar görmüş olabileceğini söylediler. Öncelikle uygun bir zamanda götürüp yazlım attıracağım. Olmadı ana karttan tekrar garantiye alınacak. Gelişmelerden haberdar edeceğim.

Ama şunu belirteyim ki kullanım açısından bir sorunum yok. Hatta çok ince birisi olmasam ya da telefonun başına gelen bilmesem fark edilebilecek bir durum değil.

Not: Kırık orjinal çalışan ekranım satılık. İhtiyacı olan bana özelden ulaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZbrCED -- 5 Ekim 2013; 13:40:10 >

• APPLE IPHONE 5 16GB (EVK-SIYAH) ihtiyaçtan dolayı evkurdan kazık fiyatına taksitle aldım ambalajını bile açmadım istanbul içinde acil nakde ihitşyacım var kaç tl ye satın alabilen çıkar acaba Fiyat :124,96 TL 24 x Taksit ben bu fiyata aldım bana ne verirler
  • APPLE IPHONE 5 16GB (EVK-SIYAH) ihtiyaçtan dolayı evkurdan kazık fiyatına taksitle aldım ambalajını bile açmadım istanbul içinde acil nakde ihitşyacım var kaç tl ye satın alabilen çıkar acaba Fiyat :124,96 TL 24 x Taksit ben bu fiyata aldım bana ne verirler
  • Gecmis olsun paraya kiyilcak artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uğur beye bu hafta içi bir arkadaşımın camını yaptırdık gayet guzel ve sorunsuz oijinalinden farksız oldu..
    Kendisine teşekkür etmemi iletti bende onu yazıyorum..

• eralpt E kullanıcısına yanıt
    Merhaba Eralp,

Arkadaşın silikonlu uygulamalı yeni ekranlı telefonunu güle güle kullansıın.
    Tekrar tekrar selamlarımı iletirsen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KALIMERA -- 6 Ekim 2013; 20:14:43 >
  • Merhaba;

Bende note 2 min ekranını 2 kere çatlattım. İkisinde de forumdan tanıdığım Uğur Bey'e ulaştırdım. İlk tamir sonucu bahsedilen problemleri nadiren de olsa yaşadım. Fakat yeni uygulamayla gectiğimiz hafta yapılan telefon gerçekten orjinalden farksız (dış görünümden bahsediyorum) Ekrana ne kadar bastırsam da donma asla yok. Açıkçası telefon kullanım zevkim arttı.

Ayrıca Uğur Bey'in yaklaşımı ve hizmeti kusursuzdu. Gerek tamir hızı olsun gerekse telefonumu benden daha iyi bir şekilde paketlemesi ve yardımları takdire şayandı.
    Tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.

Saygılar
    Oğuzhan

@KALIMERA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepy112 -- 7 Ekim 2013; 16:49:19 >
  • sleepy112 S kullanıcısına yanıt
    Oğuzhan Bey Merhaba,

Silikonlu ekranlı yeni telefonunuzu güle güle kullanmanızı ve aynı talihsizliği tekrar yaşamamanızı diliyorum.
    Manisa'ya selamlarla,
  • Eğer note 2 telefonunuzun sadece çerçevesi yani aliminyum görünumlü giri bölümünde çizikler, eğilmeler vb. sıkıntılar varsa tüm ekranı değiştirmenize gerek yok.

Bugün Ankara'da ki samsung servislerini aradım, sadece çerçeve değiştirilebiliyor. Fiyat 80-90 tl arası.

Bana 2 ay evvel aynı servislerden sadece çerçeve değişimi yapılamadığı tüm ekranın değişmesi gerektiği söylenmişti. Yani ekranında sorun olmayanlar bu işlemi yaptırabilir. Selamlar

Not: Galaxy note 1'e bu işlem yapılamıyormuş. Sadece note 2'ye özel

• 2 adet telefon ekrani parcalanir. Oncamlar gidiktir fakat dokunmatikler sapasaglam. Ugur bey aranilir. Durum anlatilir. Servislerin cektigi fiyatlarin 3 te birine bulundugumuz yere kadar gelir. Motorunu sever hizli ulasir insanlara. İs hayatindaki vaktin bol oldugu gunlerden biridir. Kahveler caylar corbalar icilir. Telefonun teki aninda yapilir. Digeri ugur beye guven kaynakli teslim edilir. Whatsapptan surekli resimle bilgilendirir. Ve benim bile kendi malim ozenmeyecegim derecede ozenli bir sekilde kargomu gitmesi gereken yere gonderir. (2 cihazdan biri sehir disidir digeri benim.) iki gundur kullaniyorum. Ne bir ekranda hava alma, ne dokunmatik sorunu hicbirsey yok. İscilik tertemiz. Oyle ekrani ayirip yenisini direkt yapistirarak degil isini isiyla firinla cozerek yapan tam bir profesyonel.

Benim kendisiyle ne is disinda bir gorusmem olmustur ne baska birsey. Dun tanistim ve bundan sonra ne olursa olsun telefon tamirimde tek yetkili kisi kendisidir.

Tavsiye eder misiniz iyi mi nasil derseniz ben iki telefonumu verdim ve sonuc super.

Elinize saglik.

• Arkadaşlar Ugur Beye buradan teşekkürler motoruyla avrupa yakasından anadolu yakasına geldi , itinayla değiştirip, kontrol edip, birde ayrıntılı anlattı. 2 günden beri kullanıyorum ve en ufak bir problem yok. ayrıca birde ekran koruyucu hediye etti. fiyatı son derece makul. daha ne olsun ? teşekkürler ugur bey
  • Dün aradım bugün uğur bey gelip ekranı 15 dakika gibi bir sürede değiştirdi,hem çalışmayan sensor ve ön kamera hem de ekran sıfır gibi oldu.
    Tim ve kvk nın ekran için istediği paranın 3 te 1 fiyatına,teşekkürler uğur bey.
  • JeamBeam kullanıcısına yanıt
    Merhaba JeamBeam
    Telefonunu güle güle eskitmeni dilerim. Olumlu düşüncelerin için çok teşekkür ederim.
    Selamlar,
  • Herkese Merhaba;

Forumu çok eskilerden bugüne tüm ihtiyaçlarıma ve sorunlarıma çare bulmak amaçlı pek çok kez kullanmama rağmen yazmışlığım çok azdır.

Konuya Gelirsek :)

Benimde malumunuz bu başlık altında yazmamdan anlaşılacağı gibi 5 6 gün önce note2 cihazımın ekran camı çatladı. Tabiki büyük bir üzüntünün ardından başladım en uygun ve başarılı çözümü nerden bulurum diye aramaya :)

Servislerdir dükkanlardır derken birde forumlardan fikir alayım dedim ve bu başlık altına kadar ulaşmayı başardım.

Sonra bu başlık altında KALIMERA nickli UĞUR Bey isminde birinden bahsedildiğini gördüm ve forumdaki yorumları okumaya başladım.

kafamda tabiki acaba soruları hepinizin tahmin edebileceği gibi vardı. Ama sormadan ve denemeden bilinemezdi 2 gün önce aradım Uğur beyi konuştuk bugün için sözleştik. kendisi normalde Bana çok uzak bir yerde bulunduğundan orta bir noktada buluşup hemen 15 20 dk gibi bir sürede telefonu tamir edecekti. yalnız dün programımda bir sıkıntı oldu ve çalışmam gerektiğinden uğurbeyi aradım daha sonraya erteleyelim dedik.

Bugün öğle vaktinde beni arayarak Ozan Bey müsaitseniz ben o tarafa doğru gelicem wapptan konum bilgisi yollarmısın dedi ve ben yolladıktan en geç 2 saat sonra yanımdaydı. size benim için geldiği mesafeyi şöyle söyleyebilirim yaklaşık 60 km falan birde dönüşü 120 km :) şaka gibi ama gerçek.

ondan sonra 15 20 dakkada bana anlata anlata söktü taktı yaptı şuan eskisinden daha iyi bir ekranım var ayrıca birde ekran filmi hediye etti bana :) bu arada merak edenler çin benim için yaptığı o kadar yol karşılığında 1 tl bile talep etmedi Hakkını Helal etsin inşallah.

Sözün kısası Uğur Bey gerçekten sizi tanıdığıma çok memnun oldum ; verdiğiniz hizmet karşılığı aldığınız ücrette sonuna kadar helal olsun.

Ayrıca güzel bir günde Balık yemeğe kesinlikle buraya bekliyorum sizi ...

Forum ahalisinede diyorum ki eğer note 2 cihazınız var ve değişimi yapılacaksa ben Uğur Beye sonuna kadar kefilim hepinize saygılarımla...

Ozan AYDOS

• Yaris Y kullanıcısına yanıt
    Ben size teşekkür ederim,
    Telefonunuzu güle güle kullanmanız dileği ile selamlar....
  • the_last_aga T kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Özellikle sensör ile ilgili sorununuzu da halledebildiğime çok sevindim. telefonunuz güle güle kullanmanızı diliyorum.
    Selamlar,
  • paketservis P kullanıcısına yanıt
    Ozan bey benden yana helal olsun.....
    İnşallah bir gün çocukları da alıp balık yemeye gelirim.
    Riva gerçekten çok güzel bir yermiş...
    Telefonunuzu bir daha kırmamanız dileği ile selamlar....
  • ZbrCED kullanıcısına yanıt
    İbrahim bey herşey için teşekkür ederim.
  • DeepNote kullanıcısına yanıt
    Orta kasa yani bilinen adı ile çerçevenin arka pil kapağı ile birlikte fiyatı şu an 50 TL dir.
    Ekranı kırılan arkadaşların istemesi halinde ekran değişimi esnasında çerçeve değişimini de gerçekleştirebiliyorum.
    Selamlarımla,
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.