Şimdi Ara

Galaxy Mini s5570 [Ana Konu] Android 2.2 - 600mhz CPU - 3.14' - 3 MP - 1200mAh (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.154
Cevap
4
Favori
129.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: resul_1748

quote:

Orijinalden alıntı: DreamGod

quote:

Merhaba arkadaşlar iki sorum olacak.
    1)Cyanogen modla beraber android market geliyormu?
    2)İşlemciyi en son 1ghz overclocklamışlar galiba fikriniz varr mı?

1) Evet, geliyor.
    2) Bu gerçekleşse bile stabil olamaz. Bazı romlar için üretilmiş özel kernellar var onlar da genellikle 800'e kadar çıkıyor. Ben en son 928 görmüştüm. Daha fazlasını kullanmanı tavsiye etmem. Telefonda kalıcı hasarlar bırakabilir.

Bildiğim kadarıyla samsungun orjinal 2.3 sürümü yok değil mi?

Resmi olarak 2.3.6'ya kadar var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

1) Evet, geliyor.
    2) Bu gerçekleşse bile stabil olamaz. Bazı romlar için üretilmiş özel kernellar var onlar da genellikle 800'e kadar çıkıyor. Ben en son 928 görmüştüm. Daha fazlasını kullanmanı tavsiye etmem. Telefonda kalıcı hasarlar bırakabilir.

2.3.6 kieste ciktimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

quote:

quote:

quote:

1) Evet, geliyor.

2.3.6 kieste ciktimi ?

Kies kullanmadığım için bilmiyorum fakat Odin ile resmi olarak yüklenebiliyor. Malum Kies biraz geriden geliyor.

• 2.2 ile 2.3.4 arasinda neredeyse hic fark yoktu 2.3.6 da ne var gecmeye deger mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

720p seyretmenin kimseye bir faydası olmaz. Zira telefonun çözünürlüğü 240x320 yani en iyi netice 360p'de alınır. 720p ile 360p bu telefonda aynı görüntüyü verir. Hız da cabası. Divx için Rockplayer, Mxvideoplayer gibi 3. Parti yazılımlar kullanın.

Bilgiyi paylaşıyorum, faydasınıda kullanan kişi kendine göre belirler....
  • android uygulamaların ücreti sürümlerini kullanamıyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damaskrov

quote:

720p seyretmenin kimseye bir faydası olmaz. Zira telefonun çözünürlüğü 240x320 yani en iyi netice 360p'de alınır. 720p ile 360p bu telefonda aynı görüntüyü verir. Hız da cabası. Divx için Rockplayer, Mxvideoplayer gibi 3. Parti yazılımlar kullanın.

Sana yönelik bir şey söylemedim. Sadece telefonda boşuna 720p video izlemeye çalışmayın diyorum. Takılmasa bile görüntü farkı olmaz. Onun dışında 360p rahat bir şekilde oynatılabiliyor.
  • yeşilinden aldım baya da oldu ancak rengi keşke başka alsaydım diye pişmanım erkeklere hiç yakışmıyo bu renk
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Damaskrov

quote:

Sana yönelik bir şey söylemedim. Sadece telefonda boşuna 720p video izlemeye çalışmayın diyorum. Takılmasa bile görüntü farkı olmaz. Onun dışında 360p rahat bir şekilde oynatılabiliyor.

Kusura bakma o zaman....

• kies üzerinden telefonun sürümünü 2.1 den 2.3.4 e yükselttım ama kıes uzerınden garantısı gıdermı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forum1

kies üzerinden telefonun sürümünü 2.1 den 2.3.4 e yükselttım ama kıes uzerınden garantısı gıdermı acaba?

Kies üzerinden yaptığınız güncellemelerde cihazın garantisi devam eder. Rahat ol
  • galaxy mini için en iyi uygulamaları bırı yazabılırmı mesela oyun navigasyon gorev yonetıcısı fıln bu 3ü çok lazım
  • Ben sana kullandıklarımı söyleyeyim:
    Navigasyon: iGO
    Görev Yöneticisi: Es Task Manager
    Oyun: Bu kişinin zevkine göre değişir ama genellikle Doodle Jump, Angry Birds, Basketball Throw, Fruit Ninja sevilenler arasında.
  • Üzerinde gelen zil seslerinden sadece klasik telefon ring sesi güzel.
    Diğerleri zayıf çıkıyor. Çaldığında diğer seslerle karışıyor.

Bu telefon için alternetif zil sesi deneyip indirebileceğimiz bir yer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erd_eru

Üzerinde gelen zil seslerinden sadece klasik telefon ring sesi güzel.
    Diğerleri zayıf çıkıyor. Çaldığında diğer seslerle karışıyor.

Bu telefon için alternetif zil sesi deneyip indirebileceğimiz bir yer var mı?

marketten zedge uygulamasını indir...
  • arkadaşlar ben telefonumu satıyorum kurban bayramında almıstım telpa garantılı kutusu aksesuarları mevcut kesınlıkle arıza çizik falanı yok paraya ıhtıyacımdan satıyorum 450tl'ye almıstım 380tl ıstıyorum içinde orjınal andorıd 2.3.4 yuklu ısteyenler ırtıbata gecsın...
  • Arkadaşlar marketten uygulamaları bilgisayara indirmenin bir yolu var mı?...
  • telefona hem kendi hafızasına hemde hafıza kartına format atmak istiyorum kısa bir kodu vardı neydi yardımcı olurmusunuz?
  • bu telefon için hangi kılıfı kullanıyorsunuz?
  • bende aldım.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.