Şimdi Ara

Galaxy Mini s5570 [Ana Konu] Android 2.2 - 600mhz CPU - 3.14' - 3 MP - 1200mAh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.154
Cevap
4
Favori
129.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gri/Siyah, Siyah/Yeşil ve Beyaz olarak 3 farklı renge sahip.

Galaxy Mini Offical Sayfası ;http://www.samsung.com/tr/galaxyfamily/mini_overview.html

Özellikler listesi

# 110.4 x 60.6 x 12.1 mm boyutlarında monoblok tasarım
    # Dört band (850, 900, 1800, 1900 MHz) GSM ve HSDPA (7.2 Mbps)
    # 600 MHz frekansında çalışan işlemci
    # Android 2.2 ''Froyo'' işletim sistemi
    # TouchWIZ arayüzü
    # 3.5 mm kulaklık girişi
    # 3.14" 240 x 320 piksel (QVGA) TFT-LCD
    # İvme ve mesafe sensörleri
    # 160 MB dahili bellek + 32 GB microSD
    # 3.0 megapiksel
    # QVGA video kaydı
    # RDS destekli FM radyo
    # Wi-Fi 802.11b/g/n
    # 384MB RAM
    # Bluetooth 2.1
    # A-GPS
    # 1200 mAh batarya

GSM Arena yazılı incelemesi ;http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_mini_s5570-review-560.php

Phone Arena video incelemesi ;http://www.youtube.com/watch?v=CSK7d1iTIB0

Donanım Haber video incelemesi ;http://www.donanimhaber.com/tm.asp?m=47155908

Galaxy Mini VS Galaxy Ace videosu ;http://www.youtube.com/watch?v=cGV0WgjHwNE

Kutu içeriği

Online Satış fiyatları için alttaki linkleri ziyaret ediniz.

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-s5570-galaxy-mini-2-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepsams5570gm&categoryId=371946

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145011280&CS_Category=_SBA_221_1571_949_5544&CS_Catalog=_TELEKOM&T_Category=_SAMSUNG221#

http://www.teknofiyat.com/?search=Galaxy+s5570&altlimit=&ustlimit=

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-s5570-galaxy-mini-cep-telefonu-fiyati,432440.html

Dipnot : Ürün hakkındaki tüm incelemeler, sorular/cevaplar ve bilgi paylaşımı bu konu altından yapılacaktır, konu dışı her mesaj yöneticilere iletilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn2u -- 12 Mart 2011; 17:46:33 >

• Sadece yeşil var sanıyordum ve çok genç işi geliyordu gorunumu, siyah-gri secenegi de varmıs , kullanıcı yorumlarını okudukca almaya niyetlenebilirim ama halen adam akıllı bir kullanıcı incelemesi, yorumu okuyamadık forumda..
  • Bu telefonların RAM değerini niye yazmazlar, merak ediyorum...
  • ya telefon her şeyiyle harika, ama kılıf bulamıyorum yahu
    kılıf değil de frame istiyorum daha çok, şu silikondan ya da yumuşak plastikten olanlardan
    siz nasıl saklıyorsunuz galaxy minileri?
    şu var aslında ama:http://urun.gittigidiyor.com/Samsung-S5570-GalaxyMini-Deri-Cekmeli-Zarf-Kilif_W0QQidZZ36708393
    böyle de istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Sadece yeşil var sanıyordum ve çok genç işi geliyordu gorunumu, siyah-gri secenegi de varmıs , kullanıcı yorumlarını okudukca almaya niyetlenebilirim ama halen adam akıllı bir kullanıcı incelemesi, yorumu okuyamadık forumda..

Aslında kullanıcı incelemeleri biraz daha yanlı oluyor, para verilen ürünlere objektif yorum yapılmıyor bence. İnceleme için konulan videolar ve GSM Arena incelemesinde hemen hemen her şey ele alınmış. Birde Galaxy Ace ve Mini modellerinin olduğu videoyu izleyince insanın içi biraz daha rahat ediyor, sonuçta ekran çözünürlüğünü dert edenlerin videolara bakınca bunu sorun etmemesi gerektikleri anlaşılıyor. Birde IPhone 3G modelindede 600mhz cpu vardı, şimdi bunu düşünerek bir karşılaştırılma yapılırsa bir nevi telefonun günümüz standartlarına göre fena olmadığı gerçeğini görebiliriz, tabi telefonun biraz daha minimal olup küçük ekrana sahip olması şarj konusundada tutumlu olmasını sağlıyor. Telefonu alıp gerçekten olumlu, olumsuz yönlerini yazacak olan arkadaşlar olursa hepimiz seviniriz, sonuçta herkesin f/p ürünlere karşı illaki ön yargısı oluyor, bunun kırılması iyi olur.

Haddat telefonun ram değeri 384MB RAM, hatta GSM Arena incelemesinde ve google'da araştırdığınızda yazıyor ama mesajınızı bir nevi uyarı olarak gördüğümden teknik özellikler listesine onuda ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn2u -- 12 Mart 2011; 17:48:50 >

• bir de android marketimiz ne zaman açılacak bizim
    bilen var mı
  • Beyaz olan baya cezbedici duruyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • galaxy mininin sar değeri kılavuzunda kaç yazıyor? hiçbir yerde bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. bir de beyaz rengi nerede satılıyor internette? güvenilir ve ucuz olmalı tabiiki. ekranın uzunlamasına değil de kare gibi olması ve küçük olması zorluk yaşatıyor mu? alanlar daha çok bilgi paylaşırsa ççoook minnettar kalacağız
  • bende aldım bu telefondan ama yardımcı olmaktan cok yardıma ihtiyacım var :D

ilk kez bu tür özelliklere sahip bir tel kullanacağım için cahil kalıyoruz :p
  • Ben de bu telefon ile Nokia C5-03 arasında kaldım.Her iki telefon ile ilgili pekçok şey okudum. Galaxy mini için bulamadıklarım:

* Harita güncellemeleri ücretli mi?
    * Normal kullanımda gerçek şarj süresi nedir?
    * A-Gps dışında gerçek GPS mevcut mu? Türkiye haritası yüklü mü?

seçimime yardımcı olmanızı diliyorum.
  • arkadaşlar bu ürünü bir hafta önce aldım özellikleri çok iyi bir haftasır çözmeye çalışıyorum o kadar çok özelliği var ki bu telefonu alan arkadaşlara bi sorum olacak flash playerı kurabildiniz mi veya flashı destekliyor mu ?
  • tabiki galaxy mini yi seç, symbian var c5 03 de, galaxy mini de android var ve android symbian la karşılaştırılamaz bile çok artısı var yani c5 03 tavsiye etmem, ben de almadan önce çok araştırdım galaxy mini aldım ve çok beğendim
    quote:

Orijinalden alıntı: jetranger

Ben de bu telefon ile Nokia C5-03 arasında kaldım.Her iki telefon ile ilgili pekçok şey okudum. Galaxy mini için bulamadıklarım:

* Harita güncellemeleri ücretli mi?
    * Normal kullanımda gerçek şarj süresi nedir?
    * A-Gps dışında gerçek GPS mevcut mu? Türkiye haritası yüklü mü?

seçimime yardımcı olmanızı diliyorum.
  • Arkadaşlar hemen hemen her konuya yazdım, lanet olsun. Sırf devamlı elimin altında internet bağlantısı olması için bir telefon alacağım. Önce Ace'e baktım. Ancak bu telefonla da aynı işlemlerin yapılabildiğini gördüm. Sizce bu telefon yeterli midir? İşlemci ve ekran çözünürlüğü sıkıntı olmasın sonra. Bir de bu telefonun Ram'i daha yüksek. Bu durum nasıl avantaj sağlar telefona?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@U

Arkadaşlar hemen hemen her konuya yazdım, lanet olsun. Sırf devamlı elimin altında internet bağlantısı olması için bir telefon alacağım. Önce Ace'e baktım. Ancak bu telefonla da aynı işlemlerin yapılabildiğini gördüm. Sizce bu telefon yeterli midir? İşlemci ve ekran çözünürlüğü sıkıntı olmasın sonra. Bir de bu telefonun Ram'i daha yüksek. Bu durum nasıl avantaj sağlar telefona?

Çözünürlük sizin ihtiyaçlarınıza kalmış bir şey, bazısı beğenmez vasat der bazı kişiler gayet iyi der. Ram boyutu daha fazla uygulamaları çalıştırma konusunda rahatlık sağlar, sonuçta bilgisayar ile aynı mantık diyebiliriz. Ace ile arasındaki en büyük fark boyut, ilk mesajda Ace & Mini Hands On videosu var ona bakarak mini kullanımda işinize yarar mı daha rahat karar verebilirsiniz.

• SAR için şimdi baktım, 0.961W/kg yazıyo klavuzda
  • Arkadaşlar resimlerden telefon küçük görünebilir ama ekran boyu gayet tatmin edici.
    Arkadaşımda inceledim biraz, gayet hızlı ve stabil çalışıyor.
    Siyah-yeşil vardı ama resimdeki gördüğüm Beyaz daha şık gibi duruyor.
  • bana beyazını bulsanıza şu aletin yahu ama aras kargo olmalı. hb'da beyazı yok. dağın başında yaşıyorum başka kargo gelmiyorrr(:
    güvenilir 3D site olsun tabii çok şey mi istiyorum?((:
    beynim bulandı tlf araştırmaktan birini alayım da bitsin bu çile. c5-03 alayım dedim onun da sar'ı daha yüksek nedense,dokunmatiğine laf ettiler bir de
  • Bu telefonda da ACE de olduğu söylenen ses tanıma özelliği var mı?
  • ses tanımadan kastınız google'da vs. söylediklerinizi yazıya aktarmasıysa, var tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

quote:

Orijinalden alıntı: M@U

Arkadaşlar hemen hemen her konuya yazdım, lanet olsun. Sırf devamlı elimin altında internet bağlantısı olması için bir telefon alacağım. Önce Ace'e baktım. Ancak bu telefonla da aynı işlemlerin yapılabildiğini gördüm. Sizce bu telefon yeterli midir? İşlemci ve ekran çözünürlüğü sıkıntı olmasın sonra. Bir de bu telefonun Ram'i daha yüksek. Bu durum nasıl avantaj sağlar telefona?

Çözünürlük sizin ihtiyaçlarınıza kalmış bir şey, bazısı beğenmez vasat der bazı kişiler gayet iyi der. Ram boyutu daha fazla uygulamaları çalıştırma konusunda rahatlık sağlar, sonuçta bilgisayar ile aynı mantık diyebiliriz. Ace ile arasındaki en büyük fark boyut, ilk mesajda Ace & Mini Hands On videosu var ona bakarak mini kullanımda işinize yarar mı daha rahat karar verebilirsiniz.

Cevap için teşekkür ederim. Cidden çok kararsız kaldım. Bellek miktarının yüksek olması her zaman ileriye dönüklük açısından önemlidir. Ancak işlemci gücüne baktığımda Ace önde. Esas amacım internet kullanımı olsa da aldığım telefonu uzun süre kullanırım. Mesela şuanki 6300'ı 3,5 yıldır kullanıyorum. Yeni alacağım telefonu da uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Yani ilerde çözünürlük ve işlemcinin sıkıntı oluşturabileceği de aklıma takılıyor. Acaba aradaki 200 Lira'ya değer mi? Buarada ilk mesajda vermiş olduğunuz incelemeleri de gözden geçirdim. Özellikle DH'nin telefonu çok iyi bulması beni bu telefonu almaya itiyor. Ancak Ace'e bakınca ciddi anlamda güçlü bir ürün olduğunu hissettiriyor ki zaten gündemde olan bir telefon. Acaba DH'de falan video incelemesi yapılmaz mı ki? Hani bu ay sonuna kadar beklesem, görsem, ona göre karar versem...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.