Şimdi Ara

Galaxy Mini s5570 [Ana Konu] Android 2.2 - 600mhz CPU - 3.14' - 3 MP - 1200mAh (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.154
Cevap
4
Favori
129.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DreamGod

quote:

Orijinalden alıntı: umudumsun

bir sorum daha olacak burda baya tecrübeli arkadaşlar var :)

bendeki android sürümü 2.2.1

zaten telin garantisi bitti,

bunu en son hangi sürüme ve nasıl güncelleyebilirim? bu bana ne gibi kolaylık sağlar (hız , görüntü v.s)

bir de bu işlerden hiç anlamayan biri olarak bunu tek başıma yapabilir miyim..

Ayrıca kimse bahsetmemiş ama telefonun flaş ışığı yok alırken dikkat etmemişim yaw

Biraz geç cevap veriyorum ama yeni gördüm. Custom rom yükleyebilir veya Samsung'un kendi programını kullanabilirsin. Benim tavsiyem custom rom yüklemen. Bunun içinhttp://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?s=04e54c067ed3b0990f13caabb602a2d1&f=1314 şu siteyi tavsiye ediyorum. Oradan istediğin romun linkine git ve yeterli ingilizcen varsa nasıl yapıldığını öğrenebilirsin. İngilizcem yok diyorsan da Türk sitelerinde de bulabilirsin bu işin nasıl yapıldığını. Kendi başına yapabilirsin tek yapman gereken talimatlara uymak ve tabii ki usb bağlantı kablosuna sahip olmak. Custom rom kullanan biri olarak söyleyebilirim ki hız, görsellik ve işlevsellik konusunda kesinlikle stock romdan daha çok iş yapıyor. Tavsiye ederim, kolay gelsin.

çok tesekkürler cevap için..

samsungun kendı programını nasıl bulabılırm ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anabilgisayar

Yaklaşık 1 yıldır bu telefonu kullanıyorum...(GT-5570).. dün güncelledim...küçük önemsiz farklılıklar gördüm..
    android 2.3.6 ya yükselmiş orjinal sürüm... 2 gündür candy crush saga yı yüklemeye uğraşıyorum.. cihaz uyumlu değil uyarısı aldığımdan internetten .apk sını yükledim.. yükleme başarılı oldu ama ; candy crush.......uygulaması beklenmedik biçimde durdu hatası alıyorum yeniden deneyin diyor ama netice olumsuz... Bu oyunu bizim telefonlarda oynayan varmı arkadaşlar...ne yapmak lazım...
    .apk lar android sürümüne göre farklılık gösterirmi?.. bakamadığım o kaldı...

nasıl güncelledin? anlatabılır mısın?
    Telefon internete bağlı olsun tercihen wireless kullanın..
    Ayarlar/telefon hakkında/yazılım güncellemesi
    komutları takip edin.. güncelleme sonuna kadar bekleyin..
    ha önceden telefon mutlaka tam şarjlı olmalı... 2.3.6 ya yükseltir... ama bu sürüm son sürüm değil..sanırım 2. 4.0 çıktı... ama telefon stabil cevap veriyor.. güncellendiğini telefonun açılış arayüzünden anlayacaksınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anabilgisayar -- 15 Kasım 2013; 15:21:44 >

• anabilgisayar kullanıcısına yanıt
    2.4.0 bu telefonlara gelirmi ki?
  • Garantisi bittiyse root atmaktan cekinmeyin telefondan oldugundan daha fazla verim alırsınız ram için filan root icinde galaxyminiturkiye.blogspot var ordan bulursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Yaklaşık 1 yıldır bu telefonu kullanıyorum...(GT-5570).. dün güncelledim...küçük önemsiz farklılıklar gördüm..
    android 2.3.6 ya yükselmiş orjinal sürüm... 2 gündür candy crush saga yı yüklemeye uğraşıyorum.. cihaz uyumlu değil uyarısı aldığımdan internetten .apk sını yükledim.. yükleme başarılı oldu ama ; candy crush.......uygulaması beklenmedik biçimde durdu hatası alıyorum yeniden deneyin diyor ama netice olumsuz... Bu oyunu bizim telefonlarda oynayan varmı arkadaşlar...ne yapmak lazım...
    .apk lar android sürümüne göre farklılık gösterirmi?.. bakamadığım o kaldı...

nasıl güncelledin? anlatabılır mısın?
    Telefon internete bağlı olsun tercihen wireless kullanın..
    Ayarlar/telefon hakkında/yazılım güncellemesi
    komutları takip edin.. güncelleme sonuna kadar bekleyin..
    ha önceden telefon mutlaka tam şarjlı olmalı... 2.3.6 ya yükseltir... ama bu sürüm son sürüm değil..sanırım 2. 4.0 çıktı... ama telefon stabil cevap veriyor.. güncellendiğini telefonun açılış arayüzünden anlayacaksınız...

Arkadasım bu telefonda yazılım güncellemesi diye bir seçenek çıkmıyor ki zaten sorun orda ..

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackBlock

Garantisi bittiyse root atmaktan cekinmeyin telefondan oldugundan daha fazla verim alırsınız ram için filan root icinde galaxyminiturkiye.blogspot var ordan bulursunuz

çok karışık anlatılmış rott var başka şeyler var hangısınden başlayacağım belli değil..
  • umudumsun U kullanıcısına yanıt
    Ben size basit yolldan gösteriyim ama cihazınız 5570 mi yoksa 5570i mi
  • Model numarası gt s 5570
    Android sürümü 2.2.1
    kernel sürümü 2.6.32.9-perf
    yapım numarası Froyo.jvkc1

telefon hakkında kısmında bunlar yazıyor..

yanlız nasıl yedek alacağımı da söylemeniz lazım bir ara kiese bağlanıp yedekle dedim ama nereye kaydetı bılmıyorum bilgisayardaki klasörler boş görünüyor ..undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umudumsun -- 20 Kasım 2013; 9:40:13 >
  • umudumsun U kullanıcısına yanıt
    O kısımda Yazılım Güncelleme diye bi yer olması lazım ilk basta orası varsa güncelleyin çünkü froyoda kalmaması lazım
     Galaxy Mini s5570 [Ana Konu] Android 2.2 - 600mhz CPU - 3.14' - 3 MP - 1200mAh
  • işte o satır bende yok :)
  • Lan root atiyom oyunlara hile yapiyom bi onu yapamiyom aq arkadasin telefonunda var ayni problem bilgisi olan varsa bana da yardim etsin

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackBlock

2.4.0 bu telefonlara gelirmi ki?

2.4.0 derken 4.0 ice cream sandwich demek istedin galiba,bunlara geliceğini sanmam çünkü telefon kaldırmayacaktır zaten gelse gelirdi şimdiye.

Telefonu 2.5 senedir kullanıyorum sapa sağlam hâla servise gitmedi hiç.
  • kloroflorokarbon K kullanıcısına yanıt
    Yazim hatasi ozur dilerim

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.