Şimdi Ara

Galaxy Mini s5570 [Ana Konu] Android 2.2 - 600mhz CPU - 3.14' - 3 MP - 1200mAh (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.154
Cevap
4
Favori
129.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://market.android.com/details?id=com.sadegames.pisti

arkadaşlar markete bugün yeni bir pişti geldi. hazırlayanlar arkadaşlarım, çok rica ettim batak okey ve pişti için, önce sadece iphone için yazacaklardı ama beni kırmadılar önce androide geldi şuan online değil ama reklam tıklama oranına göre (kesinlike virüs falan yoktur garantiyi ben veririm) ve indirme oranına göre online yapacaklar ve uygulama yapacaklar.. herkesin desteklemesini rica ediyorum , androiddeki türkçe uygumala azlığına son vermek için böyle arkadaşları desteklemek lazım önerilerinizede dikkate alacaklardır.. bu arada oyun son derece stabil ve hızlı, ses efektleride gayet iyi, denemenizi öneririm..

• quote:

Orijinalden alıntı: agreement

Arkadaşlar,
    telefonu 3 gün oluyor alalı...
    bilgisayarımda xp pro sp3 var... kies ile outlook'taki rehberimi telefona atabildim nihayet...
    yalnız kies içinden müzik, rehber ya da fotolara erişmek istediğimde bilgisayar kapanıyor (resetlenme de değil aslında kasa çalışyor görünüyor ama ekranda kapanmış oluyor mesela, bu bazen oluyor, bazen olmuyor...)
    sebebi ne olabilir? neyi yanlış yapıyorum anlamadım...

esas sorunum şu:
    ben tek elimi kullanabiliyorum. birisi aradığında açmak için soldan sağa düğme sürükleme işi kötü... :(
    yok mudur bir ayarı, mesela uzun basınca açılsın vs.?

Şunlar işini görebilir heralde:

https://market.android.com/details?id=com.androminigsm.fscifree&hl=tr
    http://www.mediafire.com/?q4sbs99jc6dow34

quote:

Orijinalden alıntı: kurfi

ARKADAŞ ?? BENİM TELDE DURDUK YERE "TELEFON HAFIZASI NEREDEYSE DOLU HAFIZADAN BAZI ÖĞELERİ SİLİN" UYARISI GELİYO RAM SİLİYOM YİNE OLMUYO HALBUKİ TEL HAFIZASINDA DAHA 19 MB BOŞ YER VAR... İNTERNETTE DOLAŞTIĞIM SİTELER FELAN TEMP DE FELAN MI BİRİKİYO YA DA Bİ YERLERDE BİŞE Mİ BİRİKİYO ANLAMADIM NE YAPMAM LAZIM UYARININ GELMEMESİ İÇİN..???

19 MB Android için çok da boş sayılmaz. Telefonunun rootlu olup olmadığını bilmiyorum; ama ya daha fazla yer açmaya ya da uygulamaları SD karta yüklemeye çalış (Link2sd, App2sd). Ram silmeyle hafızanın bir alakası yoktur.

quote:

Orijinalden alıntı: DangerTuRK

Telefona odinle rom attim telefon bidaha acilmadi ne yapabilirim?

Tam olarak nasıl bir hatayla karşılaşıyorsun? Eğer telefon hiç açılmıyorsa Download veya Recovery Mod ile açmayı dene. Bir de eski sürüme dönmeyi denedin mi?

quote:

Orijinalden alıntı: yorUMut

marketten indirdiğim uygulamalar direkt telefon hafızasına kaydoluyor.. ben yaptığım işlemlerde sd kartın kullanılmasını indirilenlerin sd'ye kaydolmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim arkadaşlar ? veya telefon hafızasına kaydolan uygulamayı sd'ye nasıl atarım ?

Telefonun rootlu ise Link2sd veya App2sd ile uygulamaları sd karta yükleyebilir/taşıyabilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: gsakin

yok yok bu mini de yardımcı olacak kimse yok onu anladım lütfen bilen varsa arkadaşların sorunlarını yanıtlayın lütfen. benim sorumda şu var mı yeni yeni telefonda bulduğunuz kısayollar kolaylıklar vs ayrıca telefon rehberindeki kişilere resim ekleyebiliyormuyuz? yani kişi arayınca resimli bir şekilde ekran da bir uyarı veriyor mu?

Denemedim ama bu program yapabiliyormuş:

• Telefona format atan oldumu hiç ve atan olduysa telefonunda yavaşlama olduğumu. Benim telefona format atınca telefon yavaşladı ve düzelmiyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damaskrov

Telefona format atan oldumu hiç ve atan olduysa telefonunda yavaşlama olduğumu. Benim telefona format atınca telefon yavaşladı ve düzelmiyor....

Hangi distribütör'e ait aldıysanız onun teknik servisine götürüp yazılım güncellemesi yapılmasını isteyin yada rom atmayı biliyorsanız kendiniz yapın.

Bu konuda bir çok kez açıklama yapıldı o yüzden kişisel yardım beklemeyin, hem forumda hemde google'da bir çok bilgi var Galaxy Mini modeline yazılım yükleme hakkında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamGod

quote:

Arkadaşlar,
    bilgisayarımda xp pro sp3 var... kies ile outlook'taki rehberimi telefona atabildim nihayet...
    yalnız kies içinden müzik, rehber ya da fotolara erişmek istediğimde bilgisayar kapanıyor (resetlenme de değil aslında kasa çalışyor görünüyor ama ekranda kapanmış oluyor mesela, bu bazen oluyor, bazen olmuyor...)

esas sorunum şu:
    ben tek elimi kullanabiliyorum. birisi aradığında açmak için soldan sağa düğme sürükleme işi kötü... :(

quote:

Orijinalden alıntı: kurfi

ARKADAŞ ?? BENİM TELDE DURDUK YERE "TELEFON HAFIZASI NEREDEYSE DOLU HAFIZADAN BAZI ÖĞELERİ SİLİN" UYARISI GELİYO RAM SİLİYOM YİNE OLMUYO HALBUKİ TEL HAFIZASINDA DAHA 19 MB BOŞ YER VAR... İNTERNETTE DOLAŞTIĞIM SİTELER FELAN TEMP DE FELAN MI BİRİKİYO YA DA Bİ YERLERDE BİŞE Mİ BİRİKİYO ANLAMADIM NE YAPMAM LAZIM UYARININ GELMEMESİ İÇİN..???

19 MB Android için çok da boş sayılmaz. Telefonunun rootlu olup olmadığını bilmiyorum; ama ya daha fazla yer açmaya ya da uygulamaları SD karta yüklemeye çalış (Link2sd, App2sd). Ram silmeyle hafızanın bir alakası yoktur.

quote:

Orijinalden alıntı: DangerTuRK

Telefona odinle rom attim telefon bidaha acilmadi ne yapabilirim?

Tam olarak nasıl bir hatayla karşılaşıyorsun? Eğer telefon hiç açılmıyorsa Download veya Recovery Mod ile açmayı dene. Bir de eski sürüme dönmeyi denedin mi?

quote:

Orijinalden alıntı: yorUMut

marketten indirdiğim uygulamalar direkt telefon hafızasına kaydoluyor.. ben yaptığım işlemlerde sd kartın kullanılmasını indirilenlerin sd'ye kaydolmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim arkadaşlar ? veya telefon hafızasına kaydolan uygulamayı sd'ye nasıl atarım ?

Telefonun rootlu ise Link2sd veya App2sd ile uygulamaları sd karta yükleyebilir/taşıyabilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: gsakin

yok yok bu mini de yardımcı olacak kimse yok onu anladım lütfen bilen varsa arkadaşların sorunlarını yanıtlayın lütfen. benim sorumda şu var mı yeni yeni telefonda bulduğunuz kısayollar kolaylıklar vs ayrıca telefon rehberindeki kişilere resim ekleyebiliyormuyuz? yani kişi arayınca resimli bir şekilde ekran da bir uyarı veriyor mu?

Denemedim ama bu program yapabiliyormuş:

tşkler dostum yardımların için çok saol

• quote:

quote:

Arkadaşlar,

esas sorunum şu:

harikasınız... açıkçası ne kadar teşekkür etsem az...
    android marketteki uygulama işimi gördü...
    sağ olun...

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

quote:

Orijinalden alıntı: Damaskrov

Telefona format atan oldumu hiç ve atan olduysa telefonunda yavaşlama olduğumu. Benim telefona format atınca telefon yavaşladı ve düzelmiyor....

Hangi distribütör'e ait aldıysanız onun teknik servisine götürüp yazılım güncellemesi yapılmasını isteyin yada rom atmayı biliyorsanız kendiniz yapın.

Bu konuda bir çok kez açıklama yapıldı o yüzden kişisel yardım beklemeyin, hem forumda hemde google'da bir çok bilgi var Galaxy Mini modeline yazılım yükleme hakkında.

Çözüm bulamadığım için buraya msj yazıyorum. Telefona 2 kere format attım yeni yazılım yükledim sorun düzelmedi!. Başka kişilerin başına geldiysede çözenler yardım eder diye bekliyorum.... Telefon ilk internete bağlanırkende hatırı derecede yavaşllıyor sonra normale dönüyor normalde böyle birşey yoktu

• beyler telefonda surekli turkcell menu cikiyor reklam gibi bisey herhalde bunun yuzunden kac kere full dolu sarjim bitti surekli acik kaliyor kaptmiyorda ekrani

bu seyi nasil iptal edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

beyler telefonda surekli turkcell menu cikiyor reklam gibi bisey herhalde bunun yuzunden kac kere full dolu sarjim bitti surekli acik kaliyor kaptmiyorda ekrani

Ekran görüntüsü koyabilir misin?
  • apk uzantılı oyunları telefona atıyorum marketlerden apk manageride indirdim ordan oyunu secıyorum ama oyun açılmıor dosya uygun fılan degıl dıor bu pc ye ındırıp miniye oyun atmayı bırı anlatabılırmı sadece marketlerdekı oyunları oynayabılıorum biri açıklasın lütfen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: forum1

apk uzantılı oyunları telefona atıyorum marketlerden apk manageride indirdim ordan oyunu secıyorum ama oyun açılmıor dosya uygun fılan degıl dıor bu pc ye ındırıp miniye oyun atmayı bırı anlatabılırmı sadece marketlerdekı oyunları oynayabılıorum biri açıklasın lütfen :)

Bugün aynı sorun bende de oldu da .apk'yı koyunca düzeldi.
  • ne koyunca duzeldı anlatabılrmısın işlemleri sırayla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forum1

ne koyunca duzeldı anlatabılrmısın işlemleri sırayla?

mesela andorid marketten Advanced Task Killer uygulamasını indirdin, uygulamayı begendin pro versiyonunu indirmek istiyorsun. Bunun için Advanced Task Killer pro.apk yazacaksın; yanı uygulamının sonuna .apk yazısını ekleyeceksin. Bunları bu şekilde yaptığın halde çalışmıyorsa Ayarlar/ Uygulama Ayarları/ Bilinmeyen Kaynaklara izin ver seçeneğini aktif hale getir sorun hallolur. Bu .apk sayesinde telefonun desteklemediği uygulamarı bile indirip telefona kurarak kullanabilirsin.....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

beyler telefonda surekli turkcell menu cikiyor reklam gibi bisey herhalde bunun yuzunden kac kere full dolu sarjim bitti surekli acik kaliyor kaptmiyorda ekrani

Ekran görüntüsü koyabilir misin?

ciksin ciktigi an koyucam usta.
  • merhaba ,

divx izleyebilen var mı ?
  • microsd kartınız class'ı 6'dan yüksek değilse film seyretmek işkence oluyor... Onun dışında class 10 varsa 720p video seyrediliyor ama tekleme olabiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damaskrov -- 30 Aralık 2011; 15:36:03 >
  • 720p seyretmenin kimseye bir faydası olmaz. Zira telefonun çözünürlüğü 240x320 yani en iyi netice 360p'de alınır. 720p ile 360p bu telefonda aynı görüntüyü verir. Hız da cabası. Divx için Rockplayer, Mxvideoplayer gibi 3. Parti yazılımlar kullanın.
  • Merhaba arkadaşlar iki sorum olacak.
    1)Cyanogen modla beraber android market geliyormu?
    2)İşlemciyi en son 1ghz overclocklamışlar galiba fikriniz varr mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: resul_1748

Merhaba arkadaşlar iki sorum olacak.

1) Evet, geliyor.
    2) Bu gerçekleşse bile stabil olamaz. Bazı romlar için üretilmiş özel kernellar var onlar da genellikle 800'e kadar çıkıyor. Ben en son 928 görmüştüm. Daha fazlasını kullanmanı tavsiye etmem. Telefonda kalıcı hasarlar bırakabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamGod -- 30 Aralık 2011; 20:36:16 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: resul_1748

Merhaba arkadaşlar iki sorum olacak.

1) Evet, geliyor.
    2) Bu gerçekleşse bile stabil olamaz. Bazı romlar için üretilmiş özel kernellar var onlar da genellikle 800'e kadar çıkıyor. Ben en son 928 görmüştüm. Daha fazlasını kullanmanı tavsiye etmem. Telefonda kalıcı hasarlar bırakabilir.

Bildiğim kadarıyla samsungun orjinal 2.3 sürümü yok değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.