Şimdi Ara

Galaxy Buds 4 ve Buds 4 Pro'nun canlı görüntüleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy Buds 4 ve Buds 4 Pro'nun canlı görüntüleri ortaya çıktı
    Samsung, önümüzdeki hafta Galaxy S26 serisiyle birlikte Galaxy Buds 4 ve Galaxy Buds 4 Pro modellerini tanıtmaya hazırlanıyor. Etkinliğe kısa süre kulaklıkların birebir maket görselleri ortaya çıktı.

Galaxy Buds 4 serisi görüntülendi

Ortaya çıkan görseller, Buds 4 serisinin değişen tasarımını net bir şekilde gösteriyor. Standart Galaxy Buds 4 modeli silikon uçsuz gelirken, Buds 4 Pro silikon uçlu yapısıyla daha yüksek ses izolasyonu sunacak. Ayrıca bazı kullanıcıların endişe ettiği bir detay da doğrulanmış görünüyor. Pro modelde Blade Lights adı verilen ışıklı tasarım unsuru bulunmuyor.

Daha önceki birçok sızıntıda da dile getirildiği gibi, Samsung şarj kutusunu da yenilemiş. Yeni tasarımda kutu daha düz bir yapıya sahip ve kapağı şeffaf. Böylece kulaklıkların kutunun içinde olup olmadığı kolayca görülebiliyor.

Ayrıca Bkz.Samsung, uygun fiyatlı iki akıllı bilekliğine desteği sonlandırdı

Ses kalitesinde belirgin bir iyileştirme sunması ve Galaxy Buds 3 serisinde yaşanan dayanıklılık sorunlarını gidermesi beklenen Galaxy Buds 4 ve Buds 4 Pro, Samsung'un 25 Şubat'ta gerçekleştireceği Unpacked etkinliğinde tanıtılacak.

Kaynak:https://x.com/Mr_TechTalkTV/status/2024525117012021359

• 3 var ben de güzel.

• Dışı mat yapaydılar iyiydi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ya dayı blade lighti kim kullaniyorki kim endişe edicek buds 3 pro nun sesi mikrafonu transparani mükemmeldi tek ve tek kötü yani anc si onun harici sorunu yok 3 ve 3 pro varsada değişmeyin gerek yok

Buds 2 yi bilmiyorum ama Buds1 tam bir tasarım faciasıydı bence. Çok büyük, çok hantal, kaba yapısı nedeniyle kulaktan çıkma eğiliminde, ses kalitesi berbat, 3. parti kulaklık (comply vs) uçlarıyla kutuya sığmıyor vs. Çok problemli bir kulaklıktı bence.

Airpods'un da ses kalitesini beğenmem, hatta kablolu kulaklığın kablosunun kesilmiş hali gibi saçma bir tasarımı var. Ama hakkını yememek lazım, ergonomi konusunda çok rahat bir kulaklık. Kaba gövdelere göre bu tasarım kulakta daha rahat durmasını sağlıyor. Dolayısıyla Samsung doğru yolda.

• birden fazla cihaza aynı anda bağlanma özelliği yoksa işe yaramaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cihaz 2026 mart ayinda cikacaksa eger , oncelikle mutlaka coklu cihaz destegi ve BT6.2 olmassa olmazlardandir.Oyun modunda gecikmesiz olmasida yine beklentilerimden.Umarim bu sefer daha alt model a37 ve a57 gibi telefonlarida desteklerler.

• Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    Bende bu çubuklu tasarımı sevmiyorum ama üst seviye çubuksuzlar öyle büyük ki frenkenshtein gibi geziyorsun. Az100, bose, en son çıkan sony xm6 da aynı. Bi xm5 fena değil gibi duruyor.
    Ben de xm6 yı bekliyordum ama o kütüğü takmak yerine çubuklulara döneceğim.

• Kulaklıktaki ışıkları bir kere bile kullanmadım, hatta yanlışlıkla açılır mı diye kulağıma taktığımda çıkarıp kontrol ettiğim oluyordu, çocuk kulaklığı gibi görünüyor direkt. Buds 3 pro müzikte sahne genişliği ve ses netliği olarak iyi bir kulaklık olmadı, ondan önce kullandığım ve halen ara sıra taktığım 6 senelik buds plus'ın müzik ses kalitesini daha çok beğeniyorum, su gibi akan berrak ama basları da gümbür gümbür bir kulaklık o. Buds 3 pro yazdığım beğenmediğim müzik ses kalitesi harici diğer her şeyde gayet iyi bir kulaklık, özellikle sesli ortamda telefon görüşmesinde önceki modellerin tüm eksiklerini kapatmışlardı. Yeni kulaklığa geçer miyim... sanmıyorum.

• Conduran kullanıcısına yanıt
    İki kere aldım, ikisinde de aynı şekilde 2-3 ay içerisinde sol kulaklık bozuldu. Şarj almaması ayrı dert zaten. Kullanıcı hatası diyip ürünlerinin arkasında da durmuyorlar. Forumlar şikayetlerle doluyken sizin memnun olmanız ilginç geldi, şanslısınız.

• Donanimous kullanıcısına yanıt
    maalesef bazen sorun oluyor. hep derler şans işi diye.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.