Şimdi Ara

Galaxy Buds 4 Pro'nun tasarımı ve kilit özelliği ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy Buds 4 Pro'nun tasarımı ve kilit özelliği ortaya çıktı
    Samsung'un 2026 başlarında Galaxy S26 serisiyle birlikte yeni premium kablosuz kulaklıklarını piyasaya sürmesi bekleniyor. Galaxy Buds 4 Pro, 2024 ortalarında tanıtılan Buds 3 Pro'nun yerini alacak. Ayrıca, daha uygun fiyatlı Buds 4 modeli de tanıtılabilir. Yeni One UI 8.5 sızıntısı, büyük bir tasarım değişikliği ve özellikler dahil olmak üzere, yeni kulaklıklar hakkında önemli ayrıntıları ortaya koyuyor.

Ayrıca Bkz.Galaxy S26: Samsung’un değişen amiral gemisi planlarının ardındaki gerçekler

Yepyeni tasarım

Galaxy Buds 3 ve Galaxy Buds 3 Pro, AirPods serisine benzer sap tasarımıyla büyük bir tasarım değişikliği getirmişti. Samsung, Galaxy Buds 4 serisinde hareketleri iyileştirmek için sapları (üçgen yerine) düzleştirerek bu tasarımı daha da optimize ediyor. Galaxy Buds 4 Pro, genel olarak artık daha kompakt ve daha kıvrımlı bir tasarıma sahip. Dahası, Samsung'un yeni kablosuz kulaklıklarında Blade Light (LED ışıklar) tasarımını kullanmayacak.

Baş hareketiyle kontrol

Galaxy Buds 4 Pro’nun şarj kutusunda da değişiklikler olacak. Kulaklık artık kutuya dikey olarak değil, düz bir şekilde yerleştirilecek. LED şerit aydınlatma kaldırılırken, dokunmatik kontroller korunacak. Samsung, yeni modelde kulaklığı dokunmadan kontrol etmek için daha fazla hareket seçeneği sunacak; Baş hareketi gibi. Başı sallayarak aramalara, bildirimlere ve daha fazlasına yanıt vermek, alarm ve hatırlatıcıları kapatmak, yapay zeka asistanıyla konuşmak, bildirimleri dinlemek ve eller serbest kontrol mümkün olacak.

Tüm bunlar, Galaxy Buds 3 serisine kıyasla büyük bir gelişmeye işaret ediyor. Samsung, Galaxy Buds 3 ve Galaxy Buds 3 Pro'yu piyasaya sürdüğünde AirPods tasarımını kopyalayıp ufak değişiklikler yapmış gibi görünüyordu. One UI 8.5 kodlarında rastlanan animasyonlara bakılırsa, Galaxy Buds 4 serisiyle bu değişecek.

Kaynak:https://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-buds-4-pro-design-features-leak-3616254/

• Şuanda Buds 2 Pro var kulağımda. Çok memnunum.

Ben bu kulaklık ile koştum, ip atladım, tıraş oldum, yürüyüş yaptım, yağmura yakalandım... Utanmasam duş da alacağım  

Samsung'un yeni "Uzun kulaklık" konseptini sevmiyorum. Bu kulaklık ile bere takarak yürüyemem. Koşarken saçma durur...

Şeytan diyor ki indirime girerse git 1 tane daha Buds 2 Pro al...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunlar içinde verilen paraya değecek model hangisi acaba. O kadar çok model var ki, çin malı ucuz olanlarından farksız ses verirse verdiğim paraya yanacağım diye bunlara yaklaşamıyorum. Hem kullanışlı, işe yarayan noise canceling özelliği olan hem de kaliteli, doygun ses veren bir tanesi var mı acaba? Apple'ınki dışında ve mümkünse en fazla 5 bin lira civarında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Apeiron- -- 17 Kasım 2025; 21:48:6 >
  • Hem Buds 2 hem de Buds 3 Pro kullanıyorum uzun süre de upgrade etmem ikisi işimi rahat görüyor da ben şuna takıldım One UI 8.5 ile acaba durum çubuğundaki simgeler yine mi değişecek? Galaxy Buds 4 Pro'nun tasarımı ve kilit özelliği ortaya çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTXberat -- 18 Kasım 2025; 2:7:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.