Şimdi Ara

Galatasaray Üniversitesi hakkında sorusu olanlar gelsin (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
12
Favori
84.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de GSU'de okuyorum. Bildiğim konular hakkındaysa sorular cevaplayabilirim.
  • calyente kullanıcısına yanıt
    Hukuk zor mu...
  • @serbes

    Hukuk bölümünde okumuyorum ama arkadaşlardan duyduğum kadarıyla zor olduğu yönünde. Adı üstünde hukuk birde Galatasaray'da okuyorsanız bir seviye daha zor olacaktır. :) Ama iş yine kendin de bitiyor.

    Bu arada ilk senem olduğu için bildiğim konular hakkında diye yazdım. Yanlış anlaşılmasın.
  • Diğer bölümlerden Hukuka geçiş var mı?
  • calyente kullanıcısına yanıt
    Siz hangi bölümdesiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serbes -- 30 Aralık 2013; 9:13:06 >
  • Henuz sinava hazirlaniyorum. Siyasal kazansam hukuka gecebilir miyim merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deniz Ulaştırma ve İşletme bölümündeyim. Başka bir bölüme geçmek ile ilgili

    Yatay geçiş kayıt kabul koşullarıwww.gsu.edu.tr adresinde öğrenci kayıt kabul koşulları bölümünde açıklanmıştır. Yatay geçişler Fakülte/ bölümlerin ancak eşdeğer eğitim yapan bölümler arasında 2. ve 3. sınıflarına Eğitim-Öğretim yılı başında yapılabilmektedir. (Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın Yatay Geçiş Yönetmeliği)’inde açıklanmıştır. Yüksek Lisans ve Doktora Programları için ilgili Enstitülerden (Fen Bilimleri Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü) bilgi alınabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calyente -- 30 Aralık 2013; 16:21:54 >




  • calyente kullanıcısına yanıt
    GSÜ Sosyoloji hakkında bilgin var mı ? Sosyolojiden çıkanlar işsiz diyor herkes, acaba GSÜ olunca birşeyler değişir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şimdi ben iletişim fakültesine girip sciences politique'le ÇAP yapabilir miyim? İnternet sitesinde hangi bölüm hangisiyle çap yapabilir yazmıyor da. Aydınlatabilirseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar Muhendisligi (belki diger bolumler icin de gecerlidir bilmiyorum) 3. siniftan itibaren derslerin %80'i turkce isleniyor (geri turkceye donuluyor) diye duydum dogru mu acaba, bilgisi olan var mi?
  • Hukuk 2014 girişli var mı
  • Herkes gs işletme çok kolay diyor peki iktisat da öyle mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray Üniversitesi, matematik bölümü hakkında bilgisi olanlar var mı forumda? Bölümün piyasadaki durumu, iş olanakları, üniversitedeki eğitimi hakkında yorum yapabilirler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bugün açıklanan sonuçlar sonucu hiç beklemediğim bir şekilde Galatasaray sosyoloji rahat tutuyor gibi ama tek kelime fransızca bilmiyorum, tabii ki aynı şeyi sormiycam öğrenebilir miyim diye, çok çalışmam gerek biliyorum ama beni daha çok şüphede bırakan okulla geziye gittiğimizde gözlemlediklerim, yani seminer veren kişiler bize fransızca bilmiyosanız gelip bizi uğraştırmayın, mahvolursunuz gibi bi hava verdi ve manzarası dışında etraf bir tuhaftı sanki, bazı forumlarda dendiği gibi inşaatlar vs. Açıkçası sorumun ne olduğunu tam olarak bilmiyorum şu an :D İlk defa bugün düşündüm burayı veya Yeditepe psikolojiyi, derecemi bu kadar iyi beklemediğim için şu an hiçbir planım yok :D (8.000'deyim bu arada) Galatasay ile ilgili veya başka bir öneriyle aklımdaki soru işaretlerini giderebilecek varsa çok sevinirim, teşekkürler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • catslovemusic kullanıcısına yanıt
    Öncelikle merhabalar size bir gsü öğrencisi olarak elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Fransızca konusuyla ilgili endişeleriniz olması çok normal fakat bildiğiniz gibi okulda yeni öğrencilerin yarısı sizin gibi fransızca konusunda bir fikri olmayan insanlardan oluşuyor. Hazırlık temposu oldukça yoğun fakat iyi ve düzgün bir çalışmayla kesinlikle yapılmayacak birşey değil. Sosyoloji bölümü ise bölümdeki arkadaşlarımdan dinlediğim kadarıyla çok keyifli bir bölüm fakat bu bölümün ülkemizde kadir kıymetinin pek bilinmediği bir gerçek, psikoloji günümüzde oldukça gelişim kaydeden ve önü açık bir bölüm, sizin için daha iyi bir alternatif olabilir. Okulun dış şartları kesinlikle sizi korkutmasın. İnşaatta olan kısım baktıkça bizi üzse dahi okulun küçük ve samimi ortamına kolay uyum sağlayacaksınız. Sahil kantinindeki köşeside oturan ilber ortaylıyı görmek okulda her köşede bir fransız öğrenciyle karşılaşmak sizin için değişik bir tecrübe olacaktır. İnşaat halindeki binanında restorasyonunun kısa bir zamanda başlaması güdendemde. Merak etmeyin buraya geldiğiniz taktirde kısa sürede okulun bir parçası olacaksınız. Yeni tercih döneminde başka soruları olanlarıda yanıtlamaktan mutluluk duyarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champ-Elysees -- 3 Temmuz 2015; 0:38:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gerçekten çok yardımcı oldunuz, çok teşekkür ederim :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • catslovemusic kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Müsaade ederseniz bende bir soru sormak isterim. Okulda size seminer verip olumsuz izlenim oluşturan kişilerin isimlerini hatırlıyormusunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç hatırlamıyorum, yani ben pek ısınamadım muhtemelen ortama, kusura bakmayın siz :(

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • catslovemusic kullanıcısına yanıt
    Hayır hiç önemli değil, merak ettiğim için sormuştum. Normalde hocalarımız, özellikle hazırlıktakiler çok sevimli insanlardır. Ben hazırlıktayken, hazırlıkların başkanının o kadar iş güç arasında her hafta bana ders çalıştırdığını biliyorum. Tüm okulda sevilmeyen birkaç tane insan vardır onlarda size rast gelmiş demekki. Bilin ki okulumuz idari ve sosyal bilimlerdeki başarısının yanı sıra öğrencilerine bir üniversite kültürü ve kimliği kazandırması açısından da Boğaziçi'nden sonra Türkiye'nin en iyi okuludur.
  • Siyaset bölümü hakkında bilgi verebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.