Şimdi Ara

Galatasaray Üniversitesi hakkında sorusu olanlar gelsin (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
449
Cevap
12
Favori
84.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • eysofspeys E kullanıcısına yanıt
    Geçen sene ve 2016 arasındaki fark 5 kişilik kontenjan arttırımından kaynaklanıyor. Bu sene de kontenjan artırılacak mı? Ben tekrar 3200 lere düşme ihtimalinin olmadığını düşünüyorum. Bence girme şansınız oldukça yüksek. Eğer kontenjan bir kez daha artacak ve 30'a yükselecekse yüzde 99 ihtimalle kazandınız demektir. Fakat bu kontenjan meselesi can sıkıcı. Geçen sene yapılan 5 kişilik artışı dahi okul popülasyonunu çok ciddi artırdı. Üzerine askeri okullardan gelenler de eklendi. Zaten küçük bir okul ve görünüşe bakılırsa bu sene haddinden fazla kalabalık olacak. :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +5 daha eklenmiş olarak görünüyor yökatlasta. Yani 30 kişi. Okulu tercih etmemin en büyük sebeplerinden biri de az kişilik kontenjan olmasından kaynaklanıyor. Ardına iü hukuk yazdım fakat gelirse hem yurtdışına çıkma hayalim (temel amaç) hem de 1000 kişi arasında okumak çok büyük bir hayal kırıklığına neden olacak bende. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim şimdisen. Sadece bu cevap bile en azından sınav açıklanana kadar bana büyük bir motivasyon kaynağı olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eysofspeys E kullanıcısına yanıt
    Tabii büyük konuşmamak lazım ama bence kesin gözüyle bakabilirsiniz. Eğer daha önce hiç dersini görmediyseniz hafiften Fransızca'ya göz gezdirebilirsiniz hatta :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecikme için affınıza sığınıyorum fırsatım olmadı foruma bakmaya. Teşekkür ederim kıymetli yorumlarınız için. Kafamda çok büyük bir belirsizlik var o da önümdeki insanların kaçının say’cı olduğu. Sınava ilk defa girmiyorum forumdaki çoğu arkadaştan da yaşım büyük. Fakat ciddi şekilde hazırlandığım bu sene de böyle mağdur edilmem daha doğrusu edilmemiz, yaşa oranla gelen gelecek kaygısıyla birleşince vallahi değil Fransızca önçalışması yapmak, nefes almak bile zorlaşıyor. Kaldı ki Fransızca’ya başlamam demek kendimi iyice GSÜ için şartlandırmam demek ki tutturamazsam yaşayacağım hayal kırıklığını tahmin bile edemiyorum. Bu da benim fikrimdi. Saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eysofspeys E kullanıcısına yanıt
    Siz de haklısınız tabiki bütün bu sınav sürecine hazırlanmak, her sene değişen sistemlere ayak uydurmaya çalışmak, arkasından gelen bekleyiş kolay değil. Ama umutsuz olmanıza gerek yok inanın, ben bir nebze moral vermek istedim size. Zor biliyorum ama bence fazla düşünmemeye çalışın artık, zaten az bir süre kaldı sonuçların açıklanmasına. Gayet iyi bir puanınız var, kimsenin moralini bozmak istemem ama şu anda hiçbir üniversitenin hayal edileni karşılayabileceğini zannetmiyorum. O yüzden Galatasaray'a veya bir altına yazdığınız okula yerleşmenize bir kazanç veya kayıp gözüyle bakmamaya çalışın. Daha sonra 'bu okul için mi çalışıp bu kadar heves ettik' diyen çok fazla insan tanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019 itibarıyla bilgi reklamcılık'tan mezun olacağım ve Galatasaray üniversitesi 'stratejik iletişim yönetimi tezli yüksek lisans'ı hedefliyorum master için, ilk sorum kaç sene sürdüğü ikinci sorum iş hayatı çalışma durumları ve sektörle birlikte yürür mü sizce? Yani hafta içi mesai çıkışı akşama doğru vb gidilir mi ya da hocalar devamsızlığa takar mı&hem okulunuzda master yapan hem çalışan bu tip örnekler biliyor musunuz? Ve delf b2 alsam yükseğe kabul alma ihtimalimi arttırır mı veya master dilleri de komple Fransızca mıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syme -- 27 Ağustos 2018; 18:16:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam merhabalar size birkaç soru sormak istiyorum

    Fransızcayı önceden öğrenmiş ama hiç Fransız okuluna gitmemiş biri sosyal ortamda sıkıntı çeker mi(hazırlık okumadığından oradan belli bir tanıdık çevresi olamayacak ondan soruyorum)
    Hazırlık geçmek kolay mı orta-üst seviyede ki birisi geçebilir mi?
    ÇAP imkanları nasıl ve puana bakılmaksızın her bölümle çap imkanı var mı?
    Okulun yurdu olmadığından okul civarında ki yurtların ücretleri ve durumları nasıl?
  • Merhabalar :) 2 gün sonra Galatasaray Üniversitesi'nin Ekonomi Hukuku Tezsiz Yüksek Lisans mülakatına gireceğim. Mülakatta neler sorabilecekleri konusunda fikir verebilirseniz çok sevinirim. Ayriyeten dikkat etmem gereken başka konular varsa nelerdir, yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkürler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba GS Medya ve İletişim Çalışmaları alanında lisansüstü mülakata girmiş olanların yardımına ihtiyacım var. Yüksek lisans ya da doktora hiç önemli değil. Bildiklerinizi öğrenmek beni çok mutlu eder.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.