Şimdi Ara

Galatasaray, Serdar Aziz için Bursa'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Galatasaray, Serdar Aziz için Bursa'da

Galatasaray, Serdar Aziz için Bursa'da

Galatasaray'ın Bursasporlu Serdar Aziz'in transferi için görevlendirdiği Sportif Koordinatör Bülent Tulun, önce genç stoperle daha sonra yeşil beyazlı yöneticilerle bir araya geldi.

Serdar Aziz'i devre arasında renklerine bağlamak isteyen Galatasaray, bugün harekete geçti. Bülent Tulun, Bursa'da önce sabah saatlerinde Serdar Aziz ve menajeri ile birlikte kahvaltıda görüştü, ardından da Bursaspor yönetimiyle masaya oturdu ve sarı kırmızılı takımın teklifini sundu. Görüşmelerde tarafların teklifi değerlendirmek için süre istedikleri öğrenildi.

Doğan Haber Ajansı'na (DHA) görüşmeyle ilgili açıklamalarda bulunan Bursaspor Kulübü 2'nci Başkanı Rıdvan Şen, şunları söyledi:
    "Bülent Tulun'la bir görüşme yaptık. İki kulüp çerçevesinde değerlendirmemizi yaptık. Bizden Serdar Aziz'i istediler. Satmayacağımızı, böyle bir düşüncemizin olmadığını söyledik. Makul karşıladılar. Ayrıca Serdar Aziz konusunun dışında biz de Galatasaraylı Yekta ve Ceyhun ile ilgilendiğimizi ifade ettik. Teknik direktörleri Mancini'nin hangi futbolcuları göndereceği konusunun netleşmediğini söylediler. Görüşmemiz bu şekilde geçti."

Emre KOŞAK - DHA

• Sercan Vol 2..Yine güzel bir kazık bizi bekliyor.
  • Yumuşak bir stoper. Zaten yumuşak olan defans hattımızı daha da esnekleştirir bu adam. Semihle beraber oynarlarsa işimiz zor. Bence Chedjou'da yumuşak bir stoper. Sert adam lazım. Bruno Alves tarzı. Rakip forveti yıpratan. Bu benim düşüncem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökhan gayet iyi bir stoper. Ki ben Semih-Gökhan ikilisini çok beğeniyorum. Serdar yedek için isteniyor, ilk 11 için değil. Yedekte yabancı bulunduramadığımız için her maçta ya risk alıyoruz yada Chedjou'yu oynatıp başka bir yabancıyı kesmek zorunda kalıyoruz. Zaten konuşulanlar doğruysa Serdar ikinci seçenek gibi birşey. Bu sadece nabız yoklama. Şuan Ömer Toprak'ı almak için uğraşıyorlarmış ki inşallah alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

Yumuşak bir stoper. Zaten yumuşak olan defans hattımızı daha da esnekleştirir bu adam. Semihle beraber oynarlarsa işimiz zor. Bence Chedjou'da yumuşak bir stoper. Sert adam lazım. Bruno Alves tarzı. Rakip forveti yıpratan. Bu benim düşüncem.

katılıyorum, fenerde hem alves hem egemen rakip forvetleri döverek yıldırıyorlar bize de bu tarz kuvvetli defans lazım
  • quote:

Yumuşak bir stoper. Zaten yumuşak olan defans hattımızı daha da esnekleştirir bu adam. Semihle beraber oynarlarsa işimiz zor. Bence Chedjou'da yumuşak bir stoper. Sert adam lazım. Bruno Alves tarzı. Rakip forveti yıpratan. Bu benim düşüncem.

Serdar Aziz'i çok takip etmedim ama 3 - 4 kere gördüm bu adamın yerdeki oyuncunun bileğine basması rakibine dirsek girişimleri felan. Sanki çokta yumuşak değil gibi.
  • Türk alternatif iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Florya'da Fatih Terim Sesleri
    7 yıl önce açıldı
    Aziz Yıldırım Ntvspor'da
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Türk alternatif iyidir.

alternatif oyuncuya 5m euro+ ödenmez be hacı..
  • Çok adamı utandıracak gelince.
  • Fiyatı ucuzsa alınmalı. Zaten banko 11 oynayamaz, kulübede oturur o yüzden astronomik bir fiyat vermememiz lazım
  • Anlamadım Gökhan , Semih ve Chedjou varken neden stoper arıyoruz biz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD11

Fiyatı ucuzsa alınmalı. Zaten banko 11 oynayamaz, kulübede oturur o yüzden astronomik bir fiyat vermememiz lazım

7 den aşağı satmazlar geçen sefer 9 m mi ne demişlerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

Anlamadım Gökhan , Semih ve Chedjou varken neden stoper arıyoruz biz ?

Yukarda açıkladım tekrar söyliyeyim. Gökhan Semih ikilisini oynattığında yedekte oturacak stoperin yok. Chedjou'yu ilk 11e aldığında ilk 11den başka bir yabancıyı kesmek zorunda kalıyorsun. Kısacası Türk stopere ihtiyacımız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihtiyatlı

quote:

Türk alternatif iyidir.

Böyle diye diye tüm türk oyuncuları kaçırıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

quote:

katılıyorum, fenerde hem alves hem egemen rakip forvetleri döverek yıldırıyorlar bize de bu tarz kuvvetli defans lazım

O ikiliyle Avrupa'da 90 dakikayi tamamlayamazsin. Turkiye'de cok farkli oynaniyor futbol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Olursa geçen sene Amrabat bu sene S. Aziz

Can çıkar huy çıkmaz...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ihtiyatlı

quote:

Türk alternatif iyidir.

Böyle diye diye tüm türk oyuncuları kaçırıyoruz.

Adamın mesajını ilk okuduğumda kelimesi kelimesine senin yazdığını mırıldandım. Yok artık
  • hayyyyyıııııııııır almayın
  • Semih'in çok çok gerisinde bir stoper. Yine kazık yiyeceğiz anlaşılan. Ne işi var bu adamın Galatasaray'da. Altyapıdan bir oyuncu çıkarın, hata yapacaksa o yapsın. Hiç olmazsa para cebimizde kalır.
  • Ben daha Semih'e güvenemiyorum bir de üstüne Serdar Aziz oynarsa defans hattı iyice çöker.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.