Galatasaraylı olmaktan gurur duyduğum bir maçtı Galatasaray ruhunu doya doya hissetiğim bir maçtı
Varını yoğunu handikaplı fenere basanlar, 9-0 alırız biz bu maçı diyenler ve diğer moral bozucu söylentiler..
hepsini arkada bırakıp umutla ileriye bakmamızı sağlayan beraberlik..
teşekkürler Hagi her ne kadar senin katkına inanmayan taraftarlarımız hala olsa da teşekkürler
sen bu takıma Galatasaray ruhunu kazandırıp yine zoru başaracak tek kişisin
I love you Hagi
işte beklediğimiz şeyler. bir takımın ruhu yoksa ne kadar kaliteli olsada o takım takım olmaz
ben hagiye güveniyorum
Kişisel fikrim;
Adam daha bir hafta olmadı takımın başına geçeli...Birçok futbolcusunu doğru düzgün tanımıyordur bile...Bu maça da muhtemelen kadroyu Tugay Kerimoğlu sürmüştür...Hagi'nin Galatasaray'ı ileriye taşıyacağını düşünmüyorum. Bugün eğer takım iyi oynadı ise futbolcuların derbi hırsındandır.
Yalnız bu maçta bir şey açığa çıktı gibi geliyor. Bazı futbolcular eski hocayı resmet satmışlar...
quote:
Orijinalden alıntı: Progrock
işte beklediğimiz şeyler. bir takımın ruhu yoksa ne kadar kaliteli olsada o takım takım olmaz
ben hagiye güveniyorum
aynen hocam
lincolnler, keitalar, de santoslar geldi gitti ama ruh olmayınca ne kadar kaliteli adam gelsede bişey olmuyor
tabi ki kaliteli oyuncularda lazım ama Galatasaray ruhunun çok önemli olduğunu düşünüyorum
bunu sağlayacak bir Teknik Direktörümüz vardır
benimde güvenim tam ve Galatasarayın geleceğine umutla bakıyorum
Taktik acidan Hagi iyi isler yapti. Bu yurekten oynamamizda onunda buyuk katkisi vardir elbette. Bugun takim gerekeni yapti. Sansimiz yaver gitmedi becerikli degildik gol atamadik.
konuşmak için çok erken. bu futbolcuların kendilerini taraftara affetirmesi için çok yol katetmeleri lazım. hemen şımartmayalım şunları..