Şimdi Ara

Galatasaray orta saha rotasyonu için adam yiyen orta saha adayı: André Biyogo Poko

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • karabük maçının tekrarını izledikten sonra devre arasında yapılacak rotasyon transfer listesinin ilk sırasına yazılması gereken adam karabük takımının orta sahasındaki adam yiyen orta saha POKO olduğu kanaatine vardım. net söylüyorum adam N'DİAYE ikidir. 2 yıldır tr'de oynuyo olması ve yaşının genç olması da (24) artısı. uygun bir miktara kapatılabilir. tudor eski öğrencisi olduğundan dolayı almayı büyük ihtimal düşünecektir diye düşünüyorum.

    karabük maçında fernando'ya yaptığı bacak müdahelesiyle yere serdi. bu adamın sertliği deplasman maçlarında takıma ciddi katkı sağlar. hatta şöyle bir şey desem. bu adamı al n'diaye'nin yerine koy. n'diaye'yi de daha etkin olacağı tolga'nın oynadığı yere koy. ne dersin? bence güzel olur. yav o da olmasın. al yedeğe koy. fernando'ya bişey mi oldu al bunu. n'diaye'ye bişey mi oldıu al bunu. belhanda'ya bişey mi oldu al bunu n'diaye'yi belhanda'nın yerine kaydır her türlü iş yapar. fransa orjinli oyuncudan asla zarar gelmez. o lig avrupa'da bizim lige en çok benzeyen lig. adamın şu videodaki görüntüde ne yaptığına bakar mısınız? bizim takımın karakteristiğine birebir uyan bi adam bu. üstelik tıpkı diğer yeni transferlerimiz gibi başarıya aç, şampiyonluğa aç...https://www.youtube.com/watch?v=XA64KQZUsoY







  • Son 2 yıldır ya tutarsa transferleri yaptılar ama bu yıl yöntemi değiştirip tam isabet tutturdular. Bizim kritik bölgelere büyük takımlarda top koşturmuş oyunculara ihtiyacımız var. Mesela Fernando City'den geldi adam. Ha Ndiaye transferi ya tutarsa transferidir şimdilik tuttu gözüküyor oldukça da iyi oynuyor, ilk adı çıktığında sıcak bakmamıştım.
  • Haklısın dostum, Donk transferinden sonra bir tedirginlik oluşmuyor değil, ama bu adamın backgroundunda bordeux gibi bir takim var. Üstelik çok da uçuk rakamlara malolacagini sanmam. Max. 1,5-2'ye bağlarız. Yedek kalsa da ego yapmaz. Görev alinca da geregini yapar. Bence bi el atın da dillendirelim su adamin transfer konusunu. Malum bizim yonetim buralarin nabzini yokluyor.
  • yedek sıkıntımız var oyuna selçuk girince olmuyor o bölge için güzel bir rekabet olur karabük verirse neden olmasın
  • Türk oyuncu bulmak zorunluluğumuz var.
  • Malatyaspor'daki godson azubiuke'yi izlemedin herhalde sen hiç ? Sağlam ellerde olursa ikinci bir geremi olur .
  • Rerererarara sözlük'teki kardeşlerimiz de benimle aynı fikirde sanırım konuyu ciddi ciddi gündeme getirmişler.http://www.rerererarara.net/sozluk.php?t=andre+biyogo+poko&a=yd hadi bakalım olacak gibi. Azubike'yi biliyorum. sene başı istedik ama vermediler. ama bana kalırsa ikisi arasından bir tercih yap deseler kesinlikle Poko. her bakımdan. altyapı, fizik, büyük lig tecrübesi ve de futbol olarak olgunluk çağının arifesinde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scarfeys

    Rerererarara sözlük'teki kardeşlerimiz de benimle aynı fikirde sanırım konuyu ciddi ciddi gündeme getirmişler.http://www.rerererarara.net/sozluk.php?t=andre+biyogo+poko&a=yd hadi bakalım olacak gibi. Azubike'yi biliyorum. sene başı istedik ama vermediler. ama bana kalırsa ikisi arasından bir tercih yap deseler kesinlikle Poko. her bakımdan. altyapı, fizik, büyük lig tecrübesi ve de futbol olarak olgunluk çağının arifesinde.

    Vainqueur yedek ön libero olarak alınabilirdi. Antalya sadece 500bin euroya aldı adamı. 5 milyon euroluk adam sırf Roma istemediği için 500bine gitti.




  • Barış26 kullanıcısına yanıt
    biz alacak olsak emin ol en az 3'e bırakırlardı.
  • 2 yıl sonra yabancı 7 ye düşecek iddiaları var. Bu kadar yabancıyı ne yapacaz ? Devre arası asamoah gelecek en kötü ihtimal sezon sonu gelecek. Birde bu gelince yabancı kontenjanı şişecek.Elimizde doğru düzgün türk oyuncu yok. Tüm parayı türk oyunculara yatırmak gerek. Öyle dandik türk almayacaksın. Sağlam 3 tane net işe yarar türk almak zorundasın.Yusuf yazıcı, Cengiz,Emre Mor ,Deniz gibi.... Daha santrafor bölgemizin yedeğinde belirsizlik var. Orayada yabancı aldığını düşün. 13-14 yabancımız oluyor. Hepsininde daha yeni kontratı var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 3 Ekim 2017; 14:15:49 >
  • dostum öyle diyosun da türk futbolcu var mı öyle dediğin gibi ortada. benim gördüğüm tek dişe dokunur futbolcular gs'nin alttan gelen 2000 jenerasyonu. yoksa piyasada para verim de alim diyebileceğin bir adam yok. dolayısıyla bahsetttiğin sınırı düşürme olayları gerçekleşene kadar bizim çocukları takıma monte etmek en doğru hamle olacaktır.
  • Doğru söylüyorsun ama söylediğin isimler ayarında potansiyeli yüksek yerli genç oyuncu yok gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scarfeys

    dostum öyle diyosun da türk futbolcu var mı öyle dediğin gibi ortada. benim gördüğüm tek dişe dokunur futbolcular gs'nin alttan gelen 2000 jenerasyonu. yoksa piyasada para verim de alim diyebileceğin bir adam yok. dolayısıyla bahsetttiğin sınırı düşürme olayları gerçekleşene kadar bizim çocukları takıma monte etmek en doğru hamle olacaktır.

    Almak istersen var sen paradan haber ver. Gerekirse parayı basıp yusuf yazıcıyı alacaksın.Heryerden bastırıyorlar yabacı sınırı diye.Şimdide tffyi istifaya zorlamaya çalışıyorlar. Bunların hepsi birşeylerin korkusu

    Adamlar yoksa bjk ve gs ye yetişemeyecek.Bjknin seneye ffpsi kalkıyor. Önünde 5 sene ffpsi olan bir fener rahat bırakmaz kimseyi. Yoksa iyice dibe gidecekler. Yabacı sınırını kaldırın diyen aziz bey bile türk oyunculara yönelelim diyor. Oda biliyor sadece kendi yönelse adamlar farkı açacak.Adamın amacı türk oyuncu değil. Rakiplerin transferinin kalitesini azaltmak. Biz hazırlıklı girelim.Yoksa yine saçma sapan kadro dışılar olacak yabancılar içinden.




  • çare asamoah
  • Abicim kayserispordaki Stéphane Badji asıl tam Ndiaye yedeği. Bu adamı Galatasaray kaçırmasın. Hatta bence taraftarlar kampanya başlatsın bu adam için. Çok beğendim ben.
  • Fransa liginden bu adam gibi topçu çok çıkıyor.
  • Geçenlerde dursun özbek kulupler birliginde yapılan toplantıda yabancı sınırı ile bir madde olmadığını belirtti. Eğerki bu sınır gelirse bana göre en erken 4-5 yıl sonra gelecektir şuan hangi takıma baksak hemen, hemen ilk 11'lerinde 9-10 futbolcu bulunuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

    Son 2 yıldır ya tutarsa transferleri yaptılar ama bu yıl yöntemi değiştirip tam isabet tutturdular. Bizim kritik bölgelere büyük takımlarda top koşturmuş oyunculara ihtiyacımız var. Mesela Fernando City'den geldi adam. Ha Ndiaye transferi ya tutarsa transferidir şimdilik tuttu gözüküyor oldukça da iyi oynuyor, ilk adı çıktığında sıcak bakmamıştım.

    n'diaye verilen 7.5 milyonu karşılar mı diye tereddütlerim vardı son iki maçtır gayet iyi oynuyor fernando ile.
  • Transferler seneye oynacagimiz kayseri fenner icin değil cl icin olmalı.



    Ya 18 yasinda genc alalim yada ilk 11 deki adami kesecek birini alalim. Marianonun yedegi olsun diye alacaksak linnes var. Linnes gitsin marianonun ustune adam gelsin.



    Yedek ariyorsak gerek yok. Altyapidaki adamlarin tamamini cikar a takima. Tudor un işlerinden biride onları hazırlamak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.