Şimdi Ara

Galatasaray orta saha rotasyonu için adam yiyen orta saha adayı: André Biyogo Poko (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ve sonunda...http://spor.mynet.com/galatasaray/115708-galatasaraydan-surpriz-transfer.html#6167139 ateş olmayan yerden duman çıkmaz arkadaşlar. aklın yolu bir ne de olsa.
  • Eğer yabancı sınır gelmeyecekse pokoyu almak mantıklı.(2020'de geleceğini düşünüyorum ) Baya bencil oynuyor.Çalımı çok deniyor.

    Başakşehir maçında rakip ile dalga geçmişti.Maç 3-1 ama Karabük'ün oyunu 7-1 8-1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 5 Ekim 2017; 14:51:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tudor onu hizaya getirir merak etme. gelsin de bi hele öncelikle.
  • Ayni mevkiye iki fundamentali zayif afrikali almak pek mantikli bir hareket degil bence. Hem ndiaye hem poko oldukca savruk adamlar. İkisinden birine sahip olmak iyi bir cesitlilik yaratir kadroda ama ayni mevkiyi bu iki oyuncuyla doldurmak bence sagliksiz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mental olarak o kadar kötü bi adam değil ki dostum n'diaye... tamam bi fernando değil ama o kadar da kötü değil hani.pokoya gelirsek adam fransa altyapılı ne kadar eksik desen senin ligindeki en iyi ön libero olan mehmet topaldan iyidir. dolayısıyla bu adam kadronun sertliğini artırma manasında iyi olacaktır. bak geride bi tane ayıboğan var, rakip takım forbetleri nası arkasını kollayarak oynuyor. melo gittikten sonra orada yeterli sertlik sağlayamadık. şimdiki orta sahdada o karakteristikte bi adam yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scarfeys

    mental olarak o kadar kötü bi adam değil ki dostum n'diaye... tamam bi fernando değil ama o kadar da kötü değil hani.pokoya gelirsek adam fransa altyapılı ne kadar eksik desen senin ligindeki en iyi ön libero olan mehmet topaldan iyidir. dolayısıyla bu adam kadronun sertliğini artırma manasında iyi olacaktır. bak geride bi tane ayıboğan var, rakip takım forbetleri nası arkasını kollayarak oynuyor. melo gittikten sonra orada yeterli sertlik sağlayamadık. şimdiki orta sahdada o karakteristikte bi adam yok.

    Mental demedim fundamental dedim. Ayrica poko afrikada yetisti.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mental: zihinsel demek fundamental: ana, temel, öncelikli, birincil demek. senin ilk yorumunda seçtğin kelime bence doğru değil. senin kastettiğin şey n'diaye'nin futbol aklı olarak biraz sınırlı olduğuydu. dolayısıyla onu karşılayan kelime de mental. fundamental biraz afili duruyor ama malesef tam bir karşılık kazanamamış orada.gerçi basketbolda bir karşılığı var bu sözcüğün diye biliyorum. genel olarak gelişim manasında. her neyse. Gabon'lu Poko. kariyerine de ulaşabildiğim kadarıyla fransa'da başlamış. Bordeux. öncesi yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scarfeys

    mental: zihinsel demek fundamental: ana, temel, öncelikli, birincil demek. senin ilk yorumunda seçtğin kelime bence doğru değil. senin kastettiğin şey n'diaye'nin futbol aklı olarak biraz sınırlı olduğuydu. dolayısıyla onu karşılayan kelime de mental. fundamental biraz afili duruyor ama malesef tam bir karşılık kazanamamış orada.gerçi basketbolda bir karşılığı var bu sözcüğün diye biliyorum. genel olarak gelişim manasında. her neyse. Gabon'lu Poko. kariyerine de ulaşabildiğim kadarıyla fransa'da başlamış. Bordeux. öncesi yok.

    adamın anlatmak istediği şeyi nasıl adamdan daha iyi biliyorsun hocam :D

    söylemek istediği şu oyun disiplininden kopuk olmaktan ziyade, basketboldaki gibi fundamental; yani topla olan ilgi alaka, oyunun temel tekniklerine olan hakimiyet gibi uyarlıyabilirsin futbola.

    arkadaşın dediği ndiayeyi bizim defansif olarak oynattığımız anlamına çıkıyor. 4-2-3-1 klasiğinde oynamıyoruz biz, rakibi 4-2-3-1 ile karşılarken hücuma 3-1-4-1 şeklinde çıkıyoruz. yani bekler ileri giderken, fernando araya giriyor tipik 3 lü defans oynar gibi iki stoper yana açılıyor. işte bu noktada 4-2-3-1 de adam karşılayan n'diaye dos'tan göbek oyuncusuna evriliyor. dolayısıyla oyun disiplininden kopuk ve temel tekniği kötü gibi duruyor, ama bilakis bizim oyun sistemimiz tam olarak bu ingilterenin pogbası neyse süper ligin ndiayesi odur. hem 1. bölgenin önünde libero hem de 2. bölgenin başında(dos) ve ortasında(merkez orta saha) görev yapar yani sahanın 40 metresinde görev yapar iki futbolcuda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeblood6 -- 16 Ekim 2017; 7:43:36 >




  • lifeblood6 L kullanıcısına yanıt
    adamın anlatmak istediği şeyi adamdan daha iyi bilmiyorum tabi ki de. ama son 2 3 yıldır (hadi işin biraz magazinel tarafına yönelip cem yılmaz gösterisinden sonra) futbolla ilgili programlarda sıkça duymaya başladığımız ama tanım itibariyle basketbolda daha geçerliliği olan bir kavramın futbol hakkında yorum yapmak konusunda yetersiz olduğunu düşünerek yazdım. dikkat edersen sen de kelimeyi tanımlarken basketboldan örnek vermişsin ve futbolla bu bakımdan alakasını kur demişsin. neden? çünkü futbolda henüz neyi nasıl karşıladığı bilinmeyen bir kavramdan bahsediyoruz. her neyse orda arkadaşın dediklerine saygım var sonuna kadar. peki senin yorumun nedir dostum Poko gereksiz mi diyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.