Yuh artık bu kadar buzağı aramayın kulübü vatan haini ilan ettiniz neredeyse...
Atatürk doğuştan Fenerli`ya ( 1453 te Fatih kurmuş feneri de zaten ). 19 Mayıs`mış Atamızın armağanıymış afedersin şeylerinde değil. Şu an Atatürk onlara lazım değil ya umurlarında bile değil resmini koymak. Yarın sıkışınca En büyük Fenerli Atatürk diye başlarlar yine...
her ne kadar imkansız olsada aklıma, bunlar galiba ciddi ciddi fenerbahçe cumhuriyeti kurmak istiyor
Gerçekten Fenerbahçe büyük bir klüp oldugunu birkez daha gösterdi. Tebrik ediyoruz kendilerini
işte bu yüzden sizden nefret ediyoruz. fenerbahçe cumhuriyetiymiş pehhhh
Arkadaş göremezsin çünkü günün başlangıcında kutlandı.
Ya utanmıyor musunuz gerçekten bu yaptığınızdan?
Bunun bölücülükten ne farkı var ?
Şimdi bu olaya sinirlenen Fenerbahçeli bi densiz de gelip
''Apo'nun takımı'' diye konu açsa...
ÇOK MU MUTLU OLURSUNUZ ?
Bu mudur?
İstediğiniz kaos mudur?
Kargaşa mı olsun toplumumuzda
Yazıktır yazık..
UTANMALISINIZ!
Polise uzanan eller kırılsın!
Ayıptır arkadaş ayıp...
Spor Bayramı'nda olanlara bak..
Toplumun kaynaşması gereken milli bir bayramda hem de Fenerbahçe kulübüne 19 Mayıs'ı kutlamayan ''Vatan haini'' diye ithamda bulunuluyor.
Gerçekten utanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: akglsercan
Arkadaş göremezsin çünkü günün başlangıcında kutlandı.
Ya utanmıyor musunuz gerçekten bu yaptığınızdan?
Bunun bölücülükten ne farkı var ?
Şimdi bu olaya sinirlenen Fenerbahçeli bi densiz de gelip
''Apo'nun takımı'' diye konu açsa...
ÇOK MU MUTLU OLURSUNUZ ?
Bu mudur?
İstediğiniz kaos mudur?
Kargaşa mı olsun toplumumuzda
Yazıktır yazık..
UTANMALISINIZ!
apo nun takımı ne, galatasaray'ın başkanı var zaten. apo gs yi tutmui tutmamış beni bağlamaz. doğru yolmuş hem apo da
quote:
Ayıptır arkadaş ayıp...
Toplumun kaynaşması gereken milli bir bayramda hem de Fenerbahçe kulübüne 19 Mayıs'ı kutlamayan ''Vatan haini'' diye ithamda bulunuluyor.
Gerçekten utanıyorum
bencede takımından utanmalısın, 19 mayıs gününde tek büyük fb die yazı var sitenizde. asıl siz saygısızsınız
Şampiyonluğu 3 dakika kutlayan 19 mayısı da sabah yarım saat kutlamıştır yahu, niye büyütüyorsunuz
Ben gördüm sabah çocuklar stadın orada timsah yürüyüşü yapıyorlardı bando eşliğinde.
quote:
Ayıptır arkadaş ayıp...
Gerçekten utanıyorum
ben de böyle bir günde bık bık bık öten ve kendini bırak futbol camiasından, bir milletten daha büyük gören bir takımın bu ülkede olmasından gerçekten utanıyorum.
napıcaz şimdi?
quote:
Orijinalden alıntı: DeFJaM_
fotograf herseyi anlatiyor konusmaya gerek yok fb den ne beklenir ki