Şimdi Ara

Galatasaray.org VS Fenerbahce.org (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
4.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fener'in sitesini kim kullanıyor merak ediyorum.Hep sokak ağzıyla bişeyler yazılıyor. Efendice bir yazı yazdıklarına şahit olmadım. Hep biz tekiz en büyüğüz havalarında bu kişi veya kişiler kimlerse..Bugünün rezilliğini geçtim hergün reziller zaten.Ne zaman denk gelsem sokaktaki iki serserinin kavga eden tavrına benzer yazılar görüyorum.O nasıl bir cümledir.Büyüklükten bahsediyolar bide...
  • Ayıptır ya kendi tuttuğum takımdan soğutuyor bu adam.Sezon başında kovduğu adamı getirdi 3yıl şampiyonluk sözü verdi.Ne oldu takım 0 kupa ile kapattı sezonu.Biraz namuslu şerefli olan bir insan istifa ederdi kalmazdı ama şimdi kalkmış 2yıl daha burdayım diyor.Merak etmeyin 2yıl sonra kalkar bi 2yıl daha burdayım der.Yine eski yıldızları yada brezilyadan adam getirir.Bu takıma zarardan başka birşey vermiyor.Tek katkısı stad ve tesisleşme.Avrupayı bile düşünmüyor.Bugün resmi siteyede kendi koydutmuştur bunu.Bari yarın yapsaydın.Neyse böyle bi adamdan ne beklenirki.Tüm takımları bize düşman yaptı.Bizi hem herkesten uzaklaştırdı şimdi kendi taraftarını takımdan uzaklaştırıyor.
    Artık taraftarın ağzında olan küçük bir besteyi yazıyım
    ''Stad samandıra için sana teşekkür ederiz
    Artık bu taraftar seni istemiyor aziz''
    DEFOL GİT BU TAKIMDAN!!!
  • fenerbahçe cumhuriyeti laflarından sonra Trabzonspor taraftarının açtığı pankart

Galatasaray.org VS Fenerbahce.org
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fprox41 -- 2 Temmuz 2020; 14:20:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Çok güzel bir cevap olmuş.

•  Galatasaray.org VS Fenerbahce.org

Fenerbahçe cumhuriyeti
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeFJaM_

quote:

Orijinalden alıntı: Fakir_çocuk

quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

Bu utanılası durum Fenerbahçe'nin ayıbı değildir. Aziz Yıldırım'ın egosudur bu duruma sebep. "İstifa ediyorum" diyemediği için hem Rüştü'ye hem Melih Gökçek'e çamur atıp gündem saptıran bir adamın, bu basın açıklaması için 19 Mayıs'ı seçmiş olmasıdır bu duruma sebep.

Fenerbahçe cumhuriyeti gibi saçma sapan yorumlar yapıp komik duruma düşmeyelim. Çünkü böyle yaparsanız Aziz Yıldırım'ın yapmak istediği gündem saptırma eylemini göz ardı ettirmiş olursunuz forumu takip eden insanlar.

(Noldu lan bana kurallı cümle kuramıyorum )

+1

bende fenerliyim ama bunu tutup koca bi camiaya mal etmek saçmalık olur biz aziz yıldırımı değil Fenerbahceyi tutuyoruz

o zaman siz bu lafınızla kulübün aziz yıldırım'ın tekelinde olduğunu da kabul ediyorsunuz. işte asıl üzücü olan bu.

ne alaka Allah aşkına ne alaka işiniz gücünüz provake

millet kendini altından nimet sanıyo bu forumda sizin demenizle ne şeref olur ne bişey bu forumu bu yüzden sevmiyorum işte 15-16 yaş ortalaması var ona şerefsiz der buna hakaret eder lafla peynir gemisi yürümüyo şampiyon olamadık hatalı bi olay oldu dalga geçtiniz tamam geçinde hakarete vardırdınız işi basit hataları büyütüyosunuz

fenerin futboluyla ilgili bişey diyecem adam akıllı forvet alsınlar şu takıma 2 kanadada adam alsınlar bide 2-3 yıllık bi planla takımı gençleştirme çalışamarına başlasınlar bizde furkan aydın filan vardı ne oldu onlara yav

• Fenerli olsam yemin ederim utanırdım. Her haliyle utanç bi kulüp. Iyk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Fenerli olsam yemin ederim utanırdım. Her haliyle utanç bi kulüp. Iyk...

bizde fransıza vatanı peşkeşleyenlerden utanıyoruz ıykkkkkkk
  • Şu resimi görüpte ne var ki bunda diyen insanlar var. Sizde haklısınız 3 kulüp de yanlış yapmış, tek doğruyu büyük fenerbahçeniz yapmış. Hala utanmadan cevap veriyorsunuz ya pes size...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nörotransmitter

• quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

Orijinalden alıntı: akglsercan

Ayıptır arkadaş ayıp...

Spor Bayramı'nda olanlara bak..

Toplumun kaynaşması gereken milli bir bayramda hem de Fenerbahçe kulübüne 19 Mayıs'ı kutlamayan ''Vatan haini'' diye ithamda bulunuluyor.

Gerçekten utanıyorum

Kusura bakmada bize yıllardır Fransız diyen beyinsiz ordusuda bu takımdan çıktı

-Fenerli misin, kardeşim?

-Eyvallah Fener´deniz!..

-Galatasaraylı mısın, monşer?

-Natürelman!..

-Ben, iki gözüm ne “Eyvallah” Fener´denim, ne de “Natürelman” Galatasaray´dan… Ne yalan söyleyeyim, kardeşim, Taksim Stadyumu´nun eşiğini geçmemişim hani!… Kumar oynamam, at yarışına meraklı değilim, horoz dövüşünden anlamam!.. İster sinema olsun, ister atletizm, yıldızların tercüme-i halini ezbere bilmem, anacığım… Bütün bu işlerin cahiliyim ama, bu son günlerde, kanım biraz Fenerlilere kaynıyor gibi… Galatasaray´ı alt etmişler, diye değil alimallah!.. Bilakis be, iki gözüm… Bu işe biraz kızıyorum bile! Demokrasiya devrinde her sene Fener´in şampiyon olması doğru mu ya/ Hem sonra, efendim, mağluba yardım, şanımızdandır. Malum a!

Fener´e kanımın kaynamaya başlaması başka sebepten…

Son yaptığım içtimai, felsefi, harsi, kozmografi tetkikat neticesinde, anladım ki, Fener, İstanbul, Kadıköy, filan semtlerinin mümessilidir… Galatasaray Beyoğlu, Şişli semtlerinde taraftar sahibidir… Fener´in kaptanı Sirkeci´de dükkan açmış… Galatasaray´ınki Beyoğlu´nda.

Ben, iki gözüm, spordan anlamam ama, şimdi neden, Fener´in taraftarı, Galatasaray´ın balosu, müsameresi çoktur bunu anladım işte.

Sporda da olsa, halka dayanalım vatandaşlar!. Halka, kapılarımızı geniş açalım iki gözüm!

NAZIM HİKMET

sizdeki fransız lık dogustan biz napalım

• Defjam iyi yakalamışsın bravo.
    Bursa maçının egrçek skorunu geç öğrenen fener bayramıda yarın kutlayacaktır.Normal karşılamak lazım.
  • Fener yabancı takımla maç yapsa gider adamları hava alanında karşılarsınız burdada milliyetçilik dersi vermeye kalkarsınız. Siz nasıl adamsınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: V2

Fener yabancı takımla maç yapsa gider adamları hava alanında karşılarsınız burdada milliyetçilik dersi vermeye kalkarsınız. Siz nasıl adamsınız?

Sanki siz yapmadınız Biz UEFA yolunda rakip takımı biz mi tuttuk?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid

quote:

Fener yabancı takımla maç yapsa gider adamları hava alanında karşılarsınız burdada milliyetçilik dersi vermeye kalkarsınız. Siz nasıl adamsınız?

kusura bakmada en azından bizdeki fanatik denilen kesim tutuyordu çoğuda Türk takımı olarak galatasarayı destekliyordu. Ama galatasaraylıların %99.9 u fenerbahçenin karşısında oluyor bu tarz maçlarda.

ikinci olarak bu topici açıp ne kadar vatansever klup olduğunuzla gururlanan sizsiniz madem bu kadar vatanperversiniz biraz tutarlı olmanızı bekleriz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ribonucleic Acid

quote:

kusura bakmada en azından bizdeki fanatik denilen kesim tutuyordu çoğuda Türk takımı olarak galatasarayı destekliyordu. Ama galatasaraylıların %99.9 u fenerbahçenin karşısında oluyor bu tarz maçlarda.

ikinci olarak bu topici açıp ne kadar vatansever klup olduğunuzla gururlanan sizsiniz madem bu kadar vatanperversiniz biraz tutarlı olmanızı bekleriz.

Bi insan Avrupa'da FB'yi tutmayınca milliyetçi değil mi oluyor? İsteyen istediği takımı tutar, ki ben Chelsea maçlarınızda ağladığımı bile hatırlarım ve çevremdeki herkes de benim gibi davranmıştır. %99.9 biraz uçuk olmuş %100 deseydin

• dinamo kiev fener maçında kiev taraftarının açtığı kürtler evinizi bombalarken bizde sizi evimizde bombalayacağız diye pankart açıldıktan sonraki maçta fener kiev karşı karşıya geliyor galatasaray yanılmıyorsam aynı anda mlada boleslavla oynuyor gs taraftarı aynı o maçta dinamo kiev oley die sahayı inletmedimi 20 dakika boyunca dinime küfreden müslüman olsa
  • Başlık ile şuan da konuşulan olaylar bambaşka...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.