Şimdi Ara

Galatasaray.org VS Fenerbahce.org (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
4.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi

fenerbahçe cumhuriyeti laflarından sonra Trabzonspor taraftarının açtığı pankart

Galatasaray.org VS Fenerbahce.org

fenerbahçe cumhuriyeti'nin aslında ne anlamda kullanıldığını inatla anlamak istemeyenler var.Dilimizde tüy bitti artık.

İmparator fatih terim,kral hakan şükür de yasak olmalı o zaman.Cumhuriyet içinde imparator,kral olabilir mi hiç?

• Bu bahsettiklerin bir lakaptır . Sizinki lakaplıktan öte bir özerklik gibi , bir soylu sınıfıymışsınız gibi göstermedir . Biliyorum hepiniz en az bizim kadar seviyorsunuz vatanınızı , hatta tek bir insan bile gösteremem o pankartı açıp ta Cumhuriyet karşıtı olan birinizi . Ama ne olursa olsun , yanlıştır , çirkindir . Şahsen benim kulübüm taraftarı böyle bir pankart açsa üzülürüm , desteklemem bu davranışlarından dolayı. Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Coffey

fenerbahçe cumhuriyeti'nin aslında ne anlamda kullanıldığını inatla anlamak istemeyenler var.Dilimizde tüy bitti artık.

İmparator fatih terim,kral hakan şükür de yasak olmalı o zaman.Cumhuriyet içinde imparator,kral olabilir mi hiç?

Cumhuriyet içinde Cumhuriyet olmayacağı gibi dimi
  • Fenerbahçe rum takımı diyolar doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

Fenerbahçe rum takımı diyolar doğru mu?

• banu avarın bi kitabı var

"avrupanın politikası aynı.. böl ve yut..."

diye. valla böyle ülkeyi ben de bulsam ben de bu politikayı uygulardım..şuna bakın bi açılış sayfası için millet birbirine düştü, ne garip milletiz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.