Şimdi Ara

Galatasaray M. Gomez'i alabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gomez Beşiktaş'ta kiralık oynuyor Galatasaray yönetimi isterse alabilir mi Gomezi sezon sonu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya dalga fln gecmiyorum harbiden acidim lan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

ya dalga fln gecmiyorum harbiden acidim lan.

Yalan mi, Buyuk maclara etki edebilecek guclu bir Forvet oyuncusu yok Galatasaray'in. Gomez tam GS'ye göre bir forvet.

• 2 senelik sözleşmesi var bizde.
  • Beşiktaşlılar'a malzeme verecek böyle konular açmaya ne gerek var.
  • Kulubü ve Gomez para istemiyorum dese bizim bu yönetim yine alamaz.Problem para yok , şu yok bu yok değil,problem bu vasıfsız yönetim.Bu adamlardan mantıklı birşey beklemeyin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak gibi bir yıldız varken başkası alınır mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biz iki yıl posasını çıkaralım alırsınız

•  Galatasaray M. Gomez'i alabilir mi?

Alamadı.
  • gomez 2 yıldan sonra da bizde kardeş umutlanmayın yani. ffp atlatma taktikleri.
  • Bir gün şu konu sahibi gibi bes on tane boşa, sağlam küfredip sınırsız ban almayı planlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

ya dalga fln gecmiyorum harbiden acidim lan.

bizimkiler böyle napcan
  • Gomez Beşiktaş'ta kiralık değil. Satın aldılar, FFP yüzünden kiralık olarak gösteriliyor.

Zaten Fiorentina Gomez'in yerini doldurdu. Kalinic çok etkili bu sezon. O değil Kalinic'i de Hamza reddetti.

• Boşverin biz RVP alalım adam zaten mutsuz...

The bomb has been planted
  • Baska forvet alalim m gomez gelmesin

• sozlesmesi var sozlesmesi bitiyor olsaydi bjkden alirdik orasi kolay olurdu neticede 3.olucagina 1.olur ))))

• Ya neyin tantanası bu , 2.devre patlıyacak zaten beşiktaşın elinde.Tek forvet Cenke dönücekler abi.Yazın bunu buraya.GOMEZDE İŞ YOK GARDAŞIM.BEŞİKTAŞIN SİSTEMİNİN EKMEĞİNİ YİYOR.Bkz. Beşiktaş ilk hafta Cenk oynadı.3 gol attı aslanım benim.Ama öte yandan GOMEZ EFENDİ arada bi gol atıyo.TARAFTAR ÖYLE Bİ GAZLANIYO Kİ.HER MAÇ HATRICK YAPMIŞCASINA.RİCA EDİYORUM MANTIKLI DÜŞÜNÜN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C00Luck

Ya neyin tantanası bu , 2.devre patlıyacak zaten beşiktaşın elinde.Tek forvet Cenke dönücekler abi.Yazın bunu buraya.GOMEZDE İŞ YOK GARDAŞIM.BEŞİKTAŞIN SİSTEMİNİN EKMEĞİNİ YİYOR.Bkz. Beşiktaş ilk hafta Cenk oynadı.3 gol attı aslanım benim.Ama öte yandan GOMEZ EFENDİ arada bi gol atıyo.TARAFTAR ÖYLE Bİ GAZLANIYO Kİ.HER MAÇ HATRICK YAPMIŞCASINA.RİCA EDİYORUM MANTIKLI DÜŞÜNÜN.

Şu foruma cooluk coocuuk girmesin

• Alır alır ama nerden bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

quote:

Orijinalden alıntı: C00Luck

Ya neyin tantanası bu , 2.devre patlıyacak zaten beşiktaşın elinde.Tek forvet Cenke dönücekler abi.Yazın bunu buraya.GOMEZDE İŞ YOK GARDAŞIM.BEŞİKTAŞIN SİSTEMİNİN EKMEĞİNİ YİYOR.Bkz. Beşiktaş ilk hafta Cenk oynadı.3 gol attı aslanım benim.Ama öte yandan GOMEZ EFENDİ arada bi gol atıyo.TARAFTAR ÖYLE Bİ GAZLANIYO Kİ.HER MAÇ HATRICK YAPMIŞCASINA.RİCA EDİYORUM MANTIKLI DÜŞÜNÜN.

Şu foruma cooluk coocuuk girmesin

Azıcık ingilizcen,azcık da fransızcan olsaydı anlardın nickimi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.