Şimdi Ara

Galatasaray Klibi yaptım.(aşırı amatörce)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu video düzenleme işini yeni yeni yapmaya çalışıyorum. imovieden yaptım. Umarım kendimi geliştirebilirim :)

http://www.youtube.com/watch?v=dE5MQMpUWhI

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fragman gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

Merhaba arkadaşlar bu video düzenleme işini yeni yeni yapmaya çalışıyorum. imovieden yaptım. Umarım kendimi geliştirebilirim :)

Hocam şu gollerden sonra ercan tanerin sesi olsa süper olur, ertem şener gibi heyecanlandırıyor beni

• Videonun en sonuna Umut'un Schalkeye golündeki spikerin sesini koyarsan müthiş olur. Coming soon ekranından bahsediyorum.
  • Bu klip değil tanıtım videosu gibi olmuş biraz. Çok yakında sizlerle gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr.

Bu klip değil tanıtım videosu gibi olmuş biraz. Çok yakında sizlerle gibi

2013-2014 yazıyormuş şimdi fark ettim. Amacında o galiba
  • Fragman kısmından yaptım zaten
    Video bazı yayın hakları nedenlerinden ötürü kaldırılmasın diye spikersiz reklamsız videoları alıp kırpmaya çalıştım:)
    MajestiC hocam fragman bölümünde o yapılmıyordu. Kendimi az daha geliştireyim onları da yaparım :)
    Robert downey jr : hocam zaten esas amaç geliyoruz mesajı vermek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Septams

quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

Merhaba arkadaşlar bu video düzenleme işini yeni yeni yapmaya çalışıyorum. imovieden yaptım. Umarım kendimi geliştirebilirim :)

Hocam şu gollerden sonra ercan tanerin sesi olsa süper olur, ertem şener gibi heyecanlandırıyor beni

Hocam onu yapamadım yav diğer videolarda kendimi geliştirirsem o da olur inşallah :)

• Güzel olmuş verdim cücüyü.
  • görüntüler harika ama müziğe başlangıç ve bitiş kısmı çok kötü.yani müziğin başlangıcı ve sonu çok kötü sdece
  • Dostum çok iyi bence.. Film Fragmanı gibi olmuş.. Heyecanla filmi bekliyoruz
  • süper bence
  • Savaşasım geldi lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

görüntüler harika ama müziğe başlangıç ve bitiş kısmı çok kötü.yani müziğin başlangıcı ve sonu çok kötü sdece

Sorma hocam normalde 1 saatte falan yaptım ama o giriş bölümüne bir şey uyduramadım. Yayın hakkından dolayı slinececek diye reklamsız vs bir şey bulmaya çalıştım. Anca bu kadar oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ArtLeSs

Dostum çok iyi bence.. Film Fragmanı gibi olmuş.. Heyecanla filmi bekliyoruz

Eyvallah hocam çok teşekkür ederim. İçimdeki video yapma hevesini artırıyorsunuz kötü olmuşsa kötü olmuş diyin de başlamadan bitirelim

Bu arada Burak'a torpil geçmişsin diyebilirsiniz ama adam nerdeyse her maçta önemli yere sahip.

Tüm arkadaşlara teşekkürler :)

• Dünyadaki en mükemmel takım hariç çok beğendim fragman gibi güzel olmuş cidden en mükemmel takımı beğenmeme sebebim biraz ergence durmuş gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: upower

Dünyadaki en mükemmel takım hariç çok beğendim fragman gibi güzel olmuş cidden en mükemmel takımı beğenmeme sebebim biraz ergence durmuş gibi.

Sağolasın hocam o kısım en başta bana güzel gelmişti ama sonradan o kısmın ne kadar saçma olduğunu farkettim. İş işten geçtikten sonra

• Mesaj editleyememenin zararları. Dh tüp ile bu mesajda koyabiliyorum
  • Gayet başarılı olmuş bence.
  • Ben beğendim gayet iyi olmuş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.