Şimdi Ara

Galatasaray'in yeni dizilişi 3-4-1-2'dir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mancini yi takip ettigim kadariyla takimda burak ve drogba arkalarinda serbest bi sneijder , orta ikiliden geriye sarkik melo , ileriye dönük selcuk.sagda hajrovic solda telles defansta semih banko chedju ve bi stoper ....bence mancini ofansif ama dengeli bi takim yaratmaya calisiyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Galatasaray'in yeni dizilişi 3-4-1-2'dir...
  • Niye her maç 35 tane gol yiyelim diye mi?

• bu takımın tek sistemi 4-2-3-1 dir bunu hala anlayamadınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

bu takımın tek sistemi 4-2-3-1 dir bunu hala anlayamadınız

Bana da en mantıklı gelen sistem bu ama ileri uçtaki 1 kim olucak, Burak kanatta olursa çok verimli olmuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YEK

quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

bu takımın tek sistemi 4-2-3-1 dir bunu hala anlayamadınız

Bana da en mantıklı gelen sistem bu ama ileri uçtaki 1 kim olucak, Burak kanatta olursa çok verimli olmuyor?

işte hacı eğer bruma gitmeseydi bruma hayro burak olacaktı. ama şimdi gidince bu sefer mecburi olarak rieraya dönmek zorunda kaldık. buda şu demek.

zan semih sabri

yani defansımız otomatik olarak en hassas yerimiz oluyor.. çünkü buraya zan yerine chedjuyu koyduğumuz anda bu seferde rieradan feragat etmek zorunda kalıyoruz. ama bu haliylede sabri ve zanlı başlamak çok risk demek. hadi sabri bir derece de ya zan? olmuyor... yani süreç sıkıntılı..

@Cane® kardeşimde bu sistemi seviyor onun mantığıda bu şekilde ama sabri ve zan beni çok düşündürüyor. ama başka çaremizde yok gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo*

Türk Dil Kurumundan takım mı yapıyoruz hayırdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4-3-3 ve 4-2-3-1 farkı ne ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gökhan gelecek diyorlar yine heryer. Biraz doğruluk payı varsa ve alırsak Gökhan'ı %100 3-5-2 oynarız bu sene.

• Melo çok ileride duruyor az daha çekin kalenin önüne

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o melo liberoya gelicek.

3-5-2 rahat oynariz .ta geçen yil açmistim konusunu 3 ay öncede mwlonun libero oynamaini gerektiğini yazmistim.

alex ve salih kanatlari oldumu yağ gibi akar vu sistem.

• Aslinda tam hamitin sistemi sagda salih olmaz hamit olur

• Bu takımın hakkı 4-4-2 diamond wide

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo*

The Dark Knight?
  • Demek istedigim biz 3-5-2 oynuyoruz ama ortada besliden biri sneijder önde oynuyor 3-4-1-2 tarzi daha çok. Mancini yi biraz arastiran bu sistemi oynatacagini bilir.

• keske sorunumuz savunmadan ibaret olsa gol atamiyoruz penalti olmazsa bu nasil istir ya, drogba bitmis ne yapti bu mac? umut sahada var miydi belli degil? takim olamiyoruz bi turlu!!

takim dizilisi 5-2-1-2 dir bu kadar basit. riera ile eboue tam bu formasyonun adamlari aslinda cok zekice ama ilerde top tutup gol atacak adamimiz yok malesef :S
  • Ben size dizilisimizi soyledim.kalede muslera savunma üçlüsü semih gokgan (transfer)chedju
    Orta saha sagda salih solda telles ortada selcuk ve melo onunde sneijder ileri ikili burak drogba

• quote:

Orijinalden alıntı: Wyrdfell

Gökhan gelecek diyorlar yine heryer. Biraz doğruluk payı varsa ve alırsak Gökhan'ı %100 3-5-2 oynarız bu sene.

Kadro güzel. Gelir se Gökhan kurulabilir hoşuma gitti

• Libero mu kaldı ya Melo'nun ne işi var orada yapmayın. Melo faydalı olamaz orada.
    İlk devre bitti takımımızın sistemi yok, ayıp ya.
  • Mancini yi biraz arastiran bilirki italya futbol akademisinde 10numaralarin günümüz futboluna evrilmesi tezini ortaya atmistir.bu baglamda sneijder tam aradigi adamdir.ona biraz serbestlik verecek onun onunde drogba ve burak oynucak.orta ikiliden ileri dönük selcuk geriye dönük melo.sagda salih i oynatir sanirim solda telles.defans ise muamma.semih chedju kesin .bir stoper araniyor.mancini geleneksel3-5-2yerine biraz degistirilmis hali 3-4-1-2 oynaticak.galatasaray bu sistemde hizli dikine kontralarla vurcak rakibini.kisacasi pas takimi degil daha çok kontra takimi kurmaya calisiyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.