Şimdi Ara

Galatasaray'ın son 10 yıldakien iyi kadrosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşım yetmediğinden dolayı 2000li yıllardaki GS futbolunu göremedim futbolu 2005-2006dan beri takip ediyorum... 2005 yılından itibaren var mı bunun üstüne karma kadro yapabilecek olan ?

GALATASARAY XI 2005-2015 KARMASI

TEKNİK DİREKTÖR: LUCESCU (istisna)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Galatasaray'ın Son 10 Yıldaki En İyi Kadrosu

Galatasaray, Türk futbolunun en başarılı kulüplerinden biridir ve son 10 yılda bir dizi yetenekli kadroya sahip olmuştur. Taraftarlar arasında en iyi kadro hangisi olduğu konusunda tartışmalar olsa da, son yıllarda öne çıkan birkaç kadro vardır.

2018-2019 sezonunda, Galatasaray Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa olmak üzere üçlü şampiyonluğa ulaştı. Bu kadro, Fernando Muslera, Ryan Babel, Radamel Falcao ve Sofiane Feghouli gibi yıldız oyunculardan oluşuyordu.

Bir diğer unutulmaz kadro ise 2014-2015 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselen Galatasaray kadrosudur. Wesley Sneijder, Burak Yılmaz ve Didier Drogba gibi oyuncular bu kadroda yer alıyordu.

Son yıllarda, Galatasaray'ın en iyi kadrosu sorusu tartışılmaya devam ediyor. Mbaye Diagne, Adem Büyük ve Florin Andone gibi oyuncuların bulunduğu 2019-2020 kadrosu da aynı şekilde güçlü bir kadroydu.

Galatasaray'ın son 10 yıldaki en iyi kadrosunun hangisi olduğu konusunda fikir birliği olmamakla birlikte, bu yıllarda kulüp bir dizi unutulmaz kadroya sahip olmuştur. Bu kadrolar, Süper Lig şampiyonlukları, Türkiye Kupası zaferleri ve Avrupa'da başarılı kampanyalarla Türk futbolunda iz bırakmıştır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • her maç 5 yeriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LKLC

her maç 5 yeriz.
    Direk 6 tane forvet yazsan daha iyidi
    Bu sistemle direk uzun top oynucaz herhalde. Defanstan ileri, defranstan ileri uzun top
  • Beyler o değilde halen keitanın videolarını izliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bruma giremez kadroya Kewell girer. Neill sol bek değil
    Melo olmalı Melo gibi o bölgede adam gelmedi yıllardır.
    Drogba ile Baros yan yana isterim Arkalarına Sneijder
    Sağda Ribery solda Kewell geride Melo

Keita'yı çok severim gittiğinde çok üzülmüştüm ama yer bulamadım ve Arda'ya da yedek kalsınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

Bruma giremez kadroya Kewell girer. Neill sol bek değil
    Melo olmalı Melo gibi o bölgede adam gelmedi yıllardır.
    Drogba ile Baros yan yana isterim Arkalarına Sneijder
    Sağda Ribery solda Kewell geride Melo

Keita'yı çok severim gittiğinde çok üzülmüştüm ama yer bulamadım ve Arda'ya da yedek kalsınlar

• yaşının yetmediğini hazırladığın kadroyla bize göstermis oldun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR342

meira mı? hadhasdhahdashdahdhasda
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

quote:

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: onur.m

Alıntıları Göster

O değil de mecbur Telles yazdım başka kimse gelmedi aklıma, bizim sol bekte yıllarca kim oynadı la?

Riera daha iyiydi falan demeyin, adam ortasahaydı yokluktan beke çevirdik, o yüzden yazmadım.

Ayrıca Arda kadroya giremedi Ribery ile ikisi arasında kaldım baya. Elano da iyi performans gösteremedi ama Man City as oyuncusu olarak gelmişti, yabancı-yerli olayları yüzünden harcadık adamı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D37FC5D75

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

O değil de mecbur Telles yazdım başka kimse gelmedi aklıma, bizim sol bekte yıllarca kim oynadı la?

Riera daha iyiydi falan demeyin, adam ortasahaydı yokluktan beke çevirdik, o yüzden yazmadım.

Ayrıca Arda kadroya giremedi Ribery ile ikisi arasında kaldım baya. Elano da iyi performans gösteremedi ama Man City as oyuncusu olarak gelmişti, yabancı-yerli olayları yüzünden harcadık adamı.

Ergün Penbe var Hakan Ünsal var kimse yazmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: Forvenor

quote:

Ergün Penbe var Hakan Ünsal var kimse yazmamış

Alıntıları Göster
    Ergün aklıma geldi ama arkadaş 2006 sonrası dediği için yazmadım. Ergün 2004-2005 gibi bırakmıştı yanılmıyorsam. Hakan 2008'e kadar oynadı.

• quote:

Ergün aklıma geldi ama arkadaş 2006 sonrası dediği için yazmadım. Ergün 2004-2005 gibi bırakmıştı yanılmıyorsam. Hakan 2008'e kadar oynadı.

Son 10 yılın demiş başlıkta , Ergün 2007 ye kadar oynamış GS'de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Forvenor

quote:

Alıntıları Göster
    Elimizden en cevherler gelipgemiş bunlar dışında JO , dos santos,Elano, nonda .... Nonda fenere kafa atmıştı hiç unutamam o gol sayesinde şampiyon olmuştuk..

• Top kapma görevini Sneijder mi yapacak?

• ---------------mondragon
    eboue---song-----tomas---riera
    -------------melo----ilic
    ribery--------------------------arda
    ---------drogba----baros

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKira

quote:

Pardon tüm konuları yeni sekmeye açıp sonra tek tek dolaşırken konu başlığını unutuyorum bazen Yalnız Ergün 2007. Telles 2014. Riera 2-3 sene oynadı arada boşluk var ondan önce kim oynuyordu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

quote:

O kadar da gömmeyin adamı yahu bu takım ne stoperler gördü kötünün iyisi olarak o geldi o anda aklıma bende Song yazmayım dedim

• Mondragon sebastian Perez.popescu.bulent.hakan.melo.suat.sniejder.keita.arda.jardel

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.